עבור לתוכן

VERBATIM DATA LIFE PLUS

Featured Replies

פורסם

אז לכל מי שמתעניין במדיות איכותיות ל DVD, אפשר להשיג -R ו +R בחבילות של 25 של VERBATIM DATA LIFE PLUS ב 200 שקל באופיס דיפו שזה 8 שקל ליחידה. עד לא מזמן זה היה 11 שקל במבצע בחבילות של 10.

אפשר גם להשיג בפנדס ב 195 וב 190, אבל לא ברור מהצילום שלהם אם זה X4 או X2. אז מי שקונה שיבדוק.

השוק משתפר מיום ליום. ;D

פורסם

אבא שלי משיג דרך ספק DVD-R X4 של סילברליין ב65 ש"ח ל10 יח'

דיסקים מעולים!

פורסם
  • מחבר

תקרא את הטרד הראשון בעמוד . ה SILVERLINE  טובים כי הם כנראה G04. ועם כל הכבוד ל G04 ולרייטק יש להם עוד הרבה ללמוד מ MCC שזה וורבטים. MCC - זה מיצובישי קמיקל קומפני.

פורסם

תראה,

אם זה עובד אז אני מרוצה

ואם אני מרוצה אז עשיתי קניה טובה

משוואה פשוטה ;)

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שלא עשית קניה טובה. אתה במזל עלית על אחת המדיות שהן גם זולות וגם טובות. לי לקח הרבה זמן עד שמצאתי אותה בארץ.

כעיקרון, זה שאתה מבסוט לא אומר שעשית קניה טובה, כי במדיות ל DVD  אתה יכול להיות מבסוט מאוד היום, ועוד חצי שנה להשאר עם דיסק בלי תוכן. ואז מאוד תהיה מאוד לא מבסוט.

פורסם

רוב התוכן על הדיסקים האלה הם סרטים

לא בטוח שעוד חצי שנה אני ירצה לראות אותם :P

אבל מזתומרת? הסילברליין ידועים שקורה להם משהו אחרי שנה או אתה מדבר בכלליות על מדיות מחורבנות?

פורסם
  • מחבר

בכלליות. אני מקווה מאוד שזה לא הסיפור עם סילברליין כי גם אני משתמש בהם.

פורסם

אה, אוקי

גם אני מקווה :-X

פורסם
  • מחבר

אבל לדברים חשובים אני משתמש בורבטים ולכן יכול לקוות פחות.

פורסם

אז לכל מי שמתעניין במדיות איכותיות ל DVD, אפשר להשיג -R ו +R בחבילות של 25 של VERBATIM DATA LIFE PLUS ב 200 שקל באופיס דיפו שזה 8 שקל ליחידה.

X2\X4\X8 ?

פורסם
  • מחבר

X4. הלוואי X8.

בפנדס לא ניתן לראות מהתמונה אם זה X4 או X2.

היום לקחתי גם 5 יחידות VERBATIM RW X4 ב 100 שקל. ב RW מדיה אכותית זה ממש שווה את ההשקעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים