פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים כן פעם הוא הרים את כול הבדים שהיו על המכונית וראיתי שזה בדיוק הדגם של הWRC
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים PhP dUdE אני לא יודע מה יש לך ממכוניות WRC אבל אני יכול להבטיח לך גם הפעם.שזו לא אימפרזה טורבו שהמפרט הטכני שלה הוא כמו המפרט הטכני של ה סוברו אימפרזה WRC.אני מקווה מאד שהתבלבלת ורצית לרשום WRX כי ממש לא בא לי להיכנס שוב לוויכוח מעמיק בקשר למכוניות WRC.אגב גם האימפרזה שאני הבאתי היא דגם WRX.עריכה: עכשיו שאני נזכר במשהו אני יכול להעלות על דעתי עוד סיבה אחת שתחשוב שזאת אימפרזה כמו ב WRC חוץ מהקטע של בילבול של דגם WRX הסיבה היחידה הנוספת שאני מעלה על דעתי היא שיש אימפרזה כחולה שהבעלים שלה צבע אותה בידיוק אחד לאחד כמו דגם WRC שני פסים צהובים יפים מקדימה עד לסוף הסמל והשם של סוברו בדלתות ממש אימפרזה טורבו WRC כשרה למהדרין[b\]מבחוץ ! אך אני יכול להבטיח לך שבנתונים הטכניים היא לא קרובה אלייה בציפורן.
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים אני לא יודע מה המפרט הטכני שאלה כי אף פעם הבעלים היה בסביבה,אבללל היא הייתה בדיוק כמו הWRC כשהמצלמה הדיגטלית תחזור מארצות הברית אני אצלם קצת
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים רמת גן 6.8http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=8BF7B4D71CE8490C99ABAF8A9BB99D16&alid=106439
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים חמוד חמוד... קטע מצחיק, ראיתי את ה TT הכחולה אתמול נוסעת לה בכבישי עיר הקודש 99% שזו היא...
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים כאבבוד! זה בטוח לא בארץ וגם זה לא יגיע אלינו או שאנחנו לא נגיע לרמה בזמן הקרוב עד בינוני ...
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים למה אתה מדבר שטויות?זה מיום שישי מרמת גן!!!!!אני הייתי....ובקשר לאימפרזה הכחולה עם הפסים הצהובים... אחד המכוניות המדהימות... יש לי כמה תמונות שלה על המחשב שצילמתי...ואיזה רעש יש לפורק שלה..... ררררררר פצצצצצצצצצ....... משהו מדהיםםםםםםםעריכה:ולמי שמעלי, זה לא ניטרו, זה הקבל של המערכת.... :-X[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים אם אני לא טועה כמה חארות של אנשים דפקו לו שריטות חבל על הזמן על האוטו!!! (פרס כספי למוצאים ... ) בשביל מה שמים קבל לרמקולים ?
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים בידיוק ! זו האימפרזה זו אימפרזה gt.PhP dUdE לאימפרזה הזו התכוונת ? ויש מערכות גם יותר טובות מזאת בישראל למרות שגם זאת מכובדת מאד ! דרך אגב ככה נראה מיכל של נוס.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים הקבל הוא בכדי לספק למערכת את המתח שהיא זקוקה לו אם אני לא טועה.... כל התמונות בחסות פוג'י ,כמובן שאחרי הורדת איכות נכבדה בכדי שיעלה לסרבר של HWZONE. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.