פורסם 2004 ביולי 2421 שנים יש לי את הלוח אם הבא: Intel Maryville 2 D850EMV2ומעבד P4 2.66Ghzלפי מה שהבנתי המכפלה שלו נעולה, וצריך לפתוח אותה.קראתי במדריך שניתן לעשות כך ע"י קיצור הגשר L1, אבל אני לא מוצא את הגשר הזה על הלוח (או שהסבר זה הוא רק למעבדי AMD?).אודה לכל העוזר.
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים כן זה רק לAMD.לא ניתן לפתוח מכפלה למעבדי INTEL.פשוט תעלה את הFSB (ודאג לנעול את מהירויות הAGP/PCI)
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מחבר כן זה רק לAMD.לא ניתן לפתוח מכפלה למעבדי INTEL.פשוט תעלה את הFSB (ודאג לנעול את מהירויות הAGP/PCI)איך אני עושה את זה?אני לא מוצא את האפשרות בביוס.
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מחבר יש לי בביוס Extended Configuration אבל משום מה זה לא פעיל אצלי (NOT USED), ואני לא מצליח להפעיל את זה גם כשאני שם את הג'אמפר במצב Configureכמו שנאמר כאן http://www.intel.com/design/motherbd/mv2/mv2_confg.htm#3
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מחבר שמתי לב שיש לי אפשרות לשנות רק את ה- AGP ל-64128256זה אומר משהו, עוזר במשהו?
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים בטח שזה אומר,לא לנושא הזה אבל בטח שזה אומר.שים את האפרטור [מה שכתבת כרגע] על חצי מכמות הזיכרון הפיסי שלך
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מחבר הצלחתי להפעיל את ה- Extended Configuration.זה מאפשר לי לשנות את ה- PCI Latency Timer.מה זה אומר?
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים הלוח שלך כנראה לא תומך בOC, אינטל ביטלה את אפשרות הOC בלוחות מתוצרתה.רק בלוחות החדשות של אינטל ניתן לעשות OC.
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מה זה PCI Latency Timer.?!?!GOT DANMIT!והאפרטור סייז, אני לא אמור לשים אותו על הכמות שלי הזכרונות בAGP שלי? כי זה מה שהיה כתוב באיזה כתבה שקראתי... או שלא... OH WELL..
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים חציחצי? תגיד יש מצב ששנייניו המשתמשתים היחידים שערים עכשיו? ועז תאפרטור סייז מה זה הPCI LATENCY TIMER?
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר חצי? תגיד יש מצב ששנייניו המשתמשתים היחידים שערים עכשיו? ועז תאפרטור סייז מה זה הPCI LATENCY TIMER?זה הזמן שכל כרטיס PCI יכול לתפוס את הבאס כדי לבצע את הפעולה (בתורות), צריך לבדוק עם תוכנה כגון Sandra את מהירות ה- LATENCY TIMER של הכרטיסים ולקנפג את המהירות לפי הנמוך שבניהם.כמה שיותר גבוה זה יותר טוב, אבל זה צריך להיות לפי הכרטיס הכי נמוך - יכול להיות שיש כרטיס שתומך אך ורק ב- 32clk אז זה צריך להיות בקיפוג.
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים אגב רועי לא יכול להיות ששמת את זה יותר מחצי,אולי בפחות מחצי,שמתי את זה פעם על המינימום שזה 64 וזה הוציא לי 30-35 פריימים באנריל 04.אז אולי עכשיו תוציא תוצאות יותר גבוהות מפעם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.