עבור לתוכן

לא מצליח לעשות OC !! אוףף

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד של amd בארטון 2600.

לוח אם של epox 8rda+ rev 2.1

כרטיס מסך גיגהבייט רדאון 9700 פרו.

וזיכרונות 512 מגה של 2700

אני לא מצליח לעשות אוברקלוק בשום צורה. ניסיתי להעלות את ה- fsb מ-166 ל- 183 כמובן שגם הזיכרון עלה ובגלל שאין זיכרון טובים,כיוונתי שיעבדו רק על 83% מהמעבד מה שאומר שבכלל הם יהיו יותר איטיים ויעבדו על 154 משהו כזה... המחשב עולה רשום שיש לי כמובן מעבד 3000 הווינדוס חושב לשנייה ומפסיק- מסך שחור!! המחשב לא עולה ,עשיתי ריסט לביוס. והתחלתי שוב. הפעם ניסיתי  לכוון את ה-fsb על 175 והשארתי את הזיכרונות שיעבדו גם הם על 175. והמחשב עולה אבל לא הווינדוס. שוב ושוב עשיתי ניסיונות אבל כל פעם המחשב לא עולה/הווינדוס לא עולה.

ניסיתי כצעד נואש אחרון במקום להעלות fsb לשנות את המכפלה במקום 166X11.5 ל- 166X12.5 ואפילו 166X12 אבל הלוח כאילו לא מתיחס לזה וממשיך לעלות כ- 166X11.5 למרות שהגדרות בביוס רשום לו להעלות כ-166X12.5.

שום דבר לא הולך לי!!! מה לעשות אני נואש כבר מלאפס את הביוס...חחח!

בעיקר שיש לי מעבד ולוח עם יכולות טובות ל-oc קירור sk7+sf2 ומארז של raidmax מאוורר...

פורסם

אני חושב שבמעבד שלך אי אפשר לשנות את המכפלה... אפילו שרשום שכוויכול אפשר.

תנסה להעלות לאט לאט לא 15 בבת אחת תעלה 2-3 משהו כזה.

לפעמים כם באוברקלוק אם אתה רוצה לעשות הרבה צריך גם להעלות את המתח של המעבד, זה גם מעלה את הטמפרטורה אז תבדוק טוב טוב לפני שאתה עושה את זה.

כמו כן יכול להיות אולי שאיזשהו חלק מגביל אותך, סיכוי קלוש... קיצור תנסה להעלות כל פעם 2-3 ותעשה בדיקות גרך התוכנה prime95

פורסם

איזה זכרון זה? ניסית אולי להפעיל אותו בתדרים גבוהים יותר או שישר "שיערת" שהוא לא יעמוד בזה והורדת את התדר שלו.

יש מקרים שכאשר משנים את היחסים הצ'יפסט לא עומד בזה , נסה לעבוד בסינכרוני, כוון את הזכרון ל100%

לי אישית היה פעם זכרון של Hynix PC2700 שעשה 500Mhz (אולי יתן לך קצת תקווה)

פורסם
  • מחבר

אם אני מכוון את היזכרון לעבוד ב-100% ושיניתי את ה-fsb בסה"כ ל-175, אז גם הזיכרון צריך לעבוד ב-175 ובפעם האחרונה שניסיתי המחשב לא עלה.

ולא הבנתי מ-subx דיבר בקשר לתיזמונים. לנסות לעשות אותם איטיים יותר? או מהירים יותר?

נ.ב בקשר לנעילת agp/pci אני צריך לדאוג מזה? אולי זאת הייתה הבעיה קודם? כי לא שיניתי שום דבר שקשור לזה....

לוח epox 8rda+ rev 2.1 אגב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים