פורסם 2004 ביולי 2421 שנים ברשותי כרטיס מסך GeForce FX5700LE. קראתי פה כמה הודעות ואז גיליתי את ה-Omega Drivers ואת האפשרות להגביר את מהירות השעון והזיכרון הכרטיס מסך.מכיוון שהכרטיס מסך שלי הוא מן גירסה תומכת מאוד באוברקלוקינג לפי האתר הזה - http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/mainstream-roundup.html [url/]ויש אפשרות להגביר את מהירות השעון והזיכרון מ- 225/400 (שזה נמוך מאוד) עד ל-480/600 (שזה הרבה יותר גבוה).ובכן, התקנתי את האומגה ונכנסתי ל-TAB של התדירויות שעון, העברתי להגברה ידנית של השעון והתחלתי לשחק עם המהירויות. בהתחלה הגברתי מהירות נמוכה, ולחצתי Test new settings - המחשב הודיע שאין באפשרותי לעבוד על המהירויות האלה...ניסיתי גם להוריד את המהירות של המעבד והזיכרון - ומסיבה לא הגיונית גם שם אי היה אפשר לעבוד על מהירויות אלו.מה לכל הרוחות קורה פה?!?!?לא הצלחתי לעשות אוברקלוקינג למעבד...ועכשיו דבר פשוט כמו אוברקלוק לגרטיס מסך אני אפילו לא מצליח...אני כישלון!
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים אין דבר כזה שזה אומר שאתה לא יכול לעבודת בתדר הזהגם כשהתדר הוא גבוה מידי זה לא מודיע יש פשוט תופעות שמהן אתה מבין שעברת את הגבולתנסה את הRADCLOCKER/RIVATUNER/ATI TOOLותעלה בקפיצות של 5-10 כל פעם ותריץ 3DMARK
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מחבר לא עובד! קיבינימאט! למה זה קורה לי?!?!? למישהו יש עוד רעיונות אולי??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים וואלה זה באמת מוזר .......אני אתמול התקנתי את האומגה והעלתי ל450 MHZניסית במקרה לעלות עם ההגדות של ה3D ?
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים בתמונה הראשונה שהבאת, אתה נמצא בOC ל2D, תשנה את זה ל3D ותנסה שנית. אם לא עובד, תוריד תגרסא החדשה ביותר של NVIDIA, הדרייברים המקוריים ובנוסף תוריד CoolBits או ממדור ההורדות באתר, או מGURU3D. COOLBITS יפתח את אפשרות הOC הפתוחה בדרייברי OMEGA ויתן לך אפשרות OC עם דרייברים רגילים. דווח על הצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.