פורסם 2004 ביולי 2421 שנים נישרפו לי כבר 5-6 ספקים גנריים אבל אף פעם לא מת לי עוד משהו במחשב חוץ מזה... מוזר גם אצלי כל הזמן שהיה נישרף ספק הנורית בלוח אם הייתה נידלקת וניסיתי את הספק אל המחשב השני שלי וגם שם הוא לא עבד חח... :-\ תיבדוק את המעבדים אולי אחד מהם מת או שנייהם ביחד :-[
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר היום ביקר אצלי חשמלאי בבית ובדק את שקעי החשמל,ולתדהמתי גיליתי שרוב השקעים תקולים,זאת אומרת התקלקלו עם הזמן (מגעים רופפים).וזה היה הגורם העיקרי לבעיות יציבות של המחשבים המחוברים לשקעים אלה (12שקעים רציפים) שגרמו להתחממות של הקבלים,ולשריפת המסך,ספק, וחוסר יציבות של המחשבים.ויש לציין שהשקעים שהיו מותקנים לא עברו בדיקת תקן (תו תקן).אחרי החלפה של השקעים וסידור מערכת החשמל,גיליתי שהמחשב השני נהייה יותר יציב .ולגבי המחשב האישי שלי...אני עדיין מחכה לספק שהזמנתי אתמול מזיגזג2000TT560W
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר סליחה על ההקפצה.התקנתי היום ספק חדש,והמחשב חזר לתחייה.אני מודה לזיגזג2000 על המשלוח המהיר.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר ;D , קניתי את הספק הזה בגלל שהמפרט שלי דורש ספק חזק במיוחד(מערכת עם שני מעבדים).אגב, קניתי גם מארז ANTEC1080AMG עם ספק 430W, אשר התקנתי אותו במחשב אחר.אבל אני מאוד מופתע לטובה מהזריזות של זיגזג2000 .קיבלתי את ההזמנה תוך 24שעות
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים אני רק רוצה להוסיף שגם אצלי הייתה בעייה שהמחשב לא נדלק לא כלום ולמרות שהייתה נורה על הלוח, זה בכל זאת היה הספק. במקרים כאלה דבר ראשון שצריך לעשות זה לבדוק את הספק לבד - לקצר את הכבל הירוק עם כבל שחור על החיבור הרחב שנכנס ללוח אם. אני מניח שגם אם המאוורר של הספק נדלק זה עדיין לא אומר שהוא בטוח בסדר, אבל זאת בדיקה קלה לאללה לביצוע שנראה לי שהייתה עוזרת כאן.
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים וסך הכל גם יכול להיות שנשרפה לו נורת מסך (כמו שקרה לטלוויזיה שלי לפני שבועיים...)
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים מחבר המסך עדיין לא חזר מהתיקון,אז אני עדיין לא יודע מה קרה בדיוק ,או מה נשרף בו.ולגבי הספק, האם ניתן לתקן אותו?אגב, כנראה שכרטיס המסך הלך לעולמו (9700PRO) כי כשאני מפעיל את המחשב אני שומע פיפ אחד ארוך ולאחריו שלושה קצרים. ???
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים ביפ ארוך ושלושה קצרים אומר כרטיס מסך לא מחובר/דפוק. אז תנסה לחבר אותו שוב ואל תשכח את המולקס מאחורה.
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מחבר הוצאתי את כרטיס המסך והכנסתי בחזרה ללא הועיל, אבל עכשיו עוד הפעם המחשב דמם.ניתקתי את הכל ,וגם זה לא עזר :'(
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים לא בטוח שהכרטיס מסך הוא הבעיהיכול להיות בעיה בזכרונות ,נסה כל סטיק זכרון בנפרד
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מחבר הוצאתי את הזכרונות ובדקתי אותם על מחשב אחר על ידי MEMTEST ולא מצאתי שגיאות.החשש הגדול שהלוח נדפק,ואם כן אז אכלתי אותה בגדול.אגב, אין כבלים נפוחים או נוזלים.
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים עשית את כל סוגי הבדיקות בממטסט?אין לך איזה כרטיס מסך בצד לבדוק אם זה הבעיה?נסה לבדוק ת9700 PRO על לוח אם אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.