פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים אלוהים כמה אני משועמם :'(גיל: 23 - אני הכי זקן !!!!!! מקום מגורים: נתניה (ראשי תיבות : נשמה תזמיני ניידת יש הרוגים)זמן פעילות בפורום: לא זוכר משחקים אהובים: טאקימשחקים שנואים: תופסת עכברים בעירוםצבע אהוב: משה - הוא הצבע הכי טוב בנתניה ! יצבע כול בית בכול מחיר !צבע שנוא: אבנר - הוא הצבע הכי מנייק בנתניה ! חייב לי כסף !מאכל אהוב: חומוס, פיתה , ציפסלט מאכל שנוא: כול מה שסיני ( לא את האנשים רק את האוכל )סרט אהוב: טרילוגיית הצבעים של קישלובסקיסרט שנוא: הסרט של טומי ופמלה - לא רואים שם כלום !!!!סידרה אהובה: קומדי סטור\נשואים פלוססידרה שנואה: המורדיםשיר אהוב: RAPE ME - NIRVANAשיר שנוא: שיר הפתיחה למורדיםלהקה אהובה: NIRVANAלהקה שנואה: נו אלה ששרים את השיר פתיחה של המורדים !תמונה אהובה (לתת קישור): המונה ליזה אתר אהוב (לתת קישור): www.sex4free.co.ilמקום אהוב: חוף היםחלום: להגיע לניו-זילנדשאיפה מקצועית: עבודה מסודרת , לא מחפש את המיליונים.המדינה הכי אהובה: ישראלהדבר הכי אהוב בארץ: הישראליםהדבר הכי שנוא בארץ: הישראליםהשם הכי אהוב: לא הבנתיהשם הכי שנוא: לא הבנתיספורט אהוב: רביצה על הכורסהספורט שנוא: כול דבר שדורש הוצאת אנרגיהטעם גלידה אהוב: שוקולדסוג שוקולד אהוב: מריר !!!! שוקולד חלב זה לא שוקולד !!!עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? בעד עישון אלכוהול ושתיית סמים בעל חיים אהוב: פרה,כבש,תרנגולת,הודו ( בפיתה )הפדיחה של החיים: נולדתי - להורים שלי זאת הייתה פדיחההבדיחה לשליפה: כשהייתי קטן חשבתי שאני אהיה טייס העונה הכי הכי: קיץהדבר הכי מוטרף שעשיתי: שפכתי על עצמי את הבפנוכו של הסטיק לייט תחביב מיוחד: דפיקת הראש בקירשיגעון: אכן - יש לי מסמכים המעידים על כךתכונה אהובה בעצמך: השיערתכונה שנואה בעצמך: עצלנות יתרכישרון: יכולת מדהימה לא לעשות כלום במשך ימיםמוטו לחיים: DO LESS - LIVE LONGER !הדבר הכי טוב בחייך: סיימתי למלא את השאלון הזה ;Dנו למה האימיול הבן-ז#@ה הזה מוריד רק ב 5K ???@?#@??
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים עד מתי מרץ 02?!?!... גיל: 21, בינואר 22.. מקום מגורים: אשדוד זמן פעילות בפורום: לא זוכר כ"כ : :... משחקים אהובים: אסטרטגיות,פעולה,מכוניות. משחקים שנואים: פיפא,חשיבה. צבע אהוב: צהוב-שחור.. צבע שנוא: זית..וקרם.. מאכל אהוב: פיצה,שווארמה. מאכל שנוא: דגים..כל הסוגים סרט אהוב: חומות של תקווה,ספרות זולה,וטרילוגיית שר הטבעות! סידרה אהובה: נשואים + סידרה שנואה: כל סדרות ויוה. שיר אהוב: 2PAC-Untill the end of Time. שיר שנוא: "יאללה לך הביתה מוטי.." להקה אהובה: QUEEN. להקה שנואה: היהודים. תמונה אהובה (לתת קישור): של החברה שלי..(כן בטח,קישור....?!למה לא?!?!) אתר אהוב: ליונהארט.(כולם יודעים את הקישור..) מקום אהוב: אילת. חלום: לטוס לירח. שאיפה מקצועית: מהנדס אלק',או כל עבודה שיש כסף טוב. המדינה הכי אהובה: הארץ שלי..ישראל! הדבר הכי אהוב בארץ: המנגלים של יום העצמאות. הדבר הכי שנוא בארץ: הפיגועים. השם הכי אהוב: שלי.. השם הכי שנוא: אין כזה.. ספורט אהוב: כדורסל,טניס,פינג-פונג, ספורט שנוא: שחייה צורנית טעם גלידה אהוב: ריבת חלב סוג שוקולד אהוב: חלב עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? בעד עישון+אלכוהול,נגד סמים בעל חיים אהוב: כלבים+חתולים הפדיחה של החיים: יש הרבה,לא יכול לחשוב על אחת ספציפית.. הבדיחה לשליפה: אחד הלך הלך,נפל לבור,חזר הביתה הביא סולם נכנס ויצא שוב... העונה הכי הכי: חורף,(אבל לא בצבא!!) הדבר הכי מוטרף שעשיתי: הייתי הולך יחף בשדות קוצים,וכמעט הרסתי את האוטו של אבא שלי. :-[ תחביב מיוחד: להפליץ שיגעון: דיסקוטקים תכונה אהובה בעצמך: חברותי תכונה שנואה בעצמך: קצת עצלן כישרון: להירדם בכל מצב נתון... מוטו לחיים: חייה ותן לחיות. הדבר הכי טוב בחייך: הבית החם...(אני יודע שזה קיטשי..אבל... :-\ ) [move]**מרץ 02 כבוד על!!!!**[/move]
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים עד מתי מרץ 02?!?!... עוד 118 יום !!! :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :jump: :jump: :alcoholic:
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים הדבר הכי שנוא , שעור ספורט.איכסססס. :lamer: :lamer: :lamer: :lamer: :lamer: :lamer:
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים גיל: 20 מקום מגורים: איזור קיסריה : זמן פעילות בפורום: לא זוכר כ"כ ... משחקים אהובים: דוראק (משחק קלפים רוסי) משחקים שנואים: FIFA 2005 (שינו את כל המקשים ואי אפשר לשחק) צבע אהוב: ירוק, אדום, כחול, ירוק, בז', כחול כהה. צבע שנוא: אפור מאכל אהוב: אממ...אוכל לא מעובד, מה שלא ג'אנקפוד (שניצל אמיתי, סטייק או סיני) מאכל שנוא: לוף :=\ משהו שנמאס אחרי שבוע שדאות...בלאךך סרט אהוב: כל סרטי קווין סמית' (jay and silent bob, dogma, chasing amy, clerks, mallrats) סרט שנוא: כל מה שלא מעניין אותי + כייבל גאי. סידרה אהובה: Friends, Will & Grace סידרה שנואה: כל מה שלא מעניין אותי + פרוייקט Y או אהבה מעבר לפינה... שיר אהוב: יש הרבה....שירי רוק בעיקר שיר שנוא: יש הרבה....מזרחית בעיקר, קובי פרץ ודומיו. להקה אהובה: אממ....הרשימה ארוכה...Tenacious D, Foo Fighters, The Strokes, Scorpions להקה שנואה: The Good Charlotte (מה זה לעזאזל?! אין להם שיר מקורי אחד!) תמונה אהובה (לתת קישור): יש הרבה, ואין לי קישור אליהן...אני מסיים בי"ס? אתר אהוב: www.nba.com מקום אהוב: ירושלים חלום: לנגן עם סלאש בהופעה חייה... שאיפה מקצועית: מוזיקאי המדינה הכי אהובה: פלשתין!!! הדבר הכי אהוב בארץ: חיילים קרביים הדבר הכי שנוא בארץ: עובדי מדינה ודוסים השם הכי אהוב: אממ...אין השם הכי שנוא: יש שמות שמצחיקים אותי...שמעייה, דודי (כי זה כמו doodie באנגלית ) ספורט אהוב: כדורסל, כדורסל ושחייה ספורט שנוא: גולף...אפשר להרדם מזה יותר מאשר לשרוף קלוריה... טעם גלידה אהוב: סורבה תות סוג שוקולד אהוב: לבן עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? בעד הכל משתמש רק בשניים מהנ"ל בעל חיים אהוב: דופלינים הפדיחה של החיים: התקשרתי למישהו וקראתי לו בשם שלי במקום בשלו הבדיחה לשליפה: שישה מיליון זה לא כסף... העונה הכי הכי: קיץ הדבר הכי מוטרף שעשיתי: **** תחביב מיוחד: גיטרה שיגעון: גיטרה וכדורסל תכונה אהובה בעצמך: מצחיק בעל חוש הומור אינטיליגנטי מוכשר וצנוע... תכונה שנואה בעצמך: יותר מדי צנוע... כישרון: לא היה את זה כבר?! גיטרה!!! מוטו לחיים: העולם מצחיק, אז צוחקים! הדבר הכי טוב בחייך: חברה' טובים!
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים גיל: +20 מקום מגורים: רעננה זמן פעילות בפורום: 9 חודשים משחקים אהובים: CS, Vice City, HL2 משחקים שנואים: כל משחקי התפקידים צבע אהוב: כחול \ תכלת צבע שנוא: אדום מאכל אהוב: מאכלים איטלקים סרט אהוב: גלדיאטור סידרה אהובה: יש הרבה... להקה שנואה: להקות רוק אתר אהוב (לתת קישור): www.hwzone.co.il מקום אהוב: רענננננה חלום: להעמיד פה מחשב לפרצוף שאיפה מקצועית: לפתוח עסק מחשבים מצליח המדינה הכי אהובה: כל מדיונת אירופה שביקרתי בהם טעם גלידה אהוב: וניל פצפוצים סוג שוקולד אהוב: מה שבא ברוך הבא עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? --- העונה הכי הכי: קיייץ הדבר הכי מוטרף שעשיתי: תחביב מיוחד: להחליף משחה תרמית כל יומיים תכונה אהובה בעצמך: אני חייב שהכל יהיה מושללם כישרון: להרוס דברים מוטו לחיים: תן חיוך, הכל לטובה!! הדבר הכי טוב בחייך: ICQ
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים גיל: 18 והרבה מקום מגורים: קרית אתא זמן פעילות בפורום: מאמצע 2002 עם כמה הפסקות באמצע.. משחקים אהובים: דספרדוס האגדי, סדרת וורלורדס באטלקריי, ג'נרלס, רד אלרט 2 ועוד רבים וטובים.. משחקים שנואים: יש כאלה אבל לא זוכר עכשיו צבע אהוב: ירוק, כחול, צהוב צבע שנוא: שחור מאכל אהוב: כמעט הכל חוץ מ... מאכל שנוא: חומוס טחינה וג'חנון..(בעעע) סרט אהוב: כל כך הרבה סרטים טובים שאני כבר לא זוכר את כולם סרט שנוא: כל סרטי הנעורים המפגרים האלה סידרה אהובה: מופע שנות ה70 סידרה שנואה: כוכב נולד שיר אהוב: גם יותר מדי כאלה שיר שנוא: בריטני ודומיה, שירים של אם טי וי להקה אהובה: המון להקות, כל כך הרבה שאין לי כוח להתחיל ובוודאי שלא לבחור את הכי טובה ביניהם.. להקה שנואה: כל זמרי היפ הופ הזה שפשוט פתאטים ושירים ישראלים מפגרים(כמו תנענעי את התחת וכו...) תמונה אהובה (לתת קישור): אתר אהוב (לתת קישור): about:blank מקום אהוב: אי שם בניו זילנד/קנדה/ארצות סקנדיביה חלום: כשחושבים על זה.....עדיין חושבים על זה... שאיפה מקצועית: משהו שאני אוהב לעשות, הבעיה שיש הרבה דברים שאני אוהב לעשות המדינה הכי אהובה: ראה מקום אהוב הדבר הכי אהוב בארץ: אמממ.........אמממ.................אמממ.............זון? הדבר הכי שנוא בארץ: חוצפה, טיפשות, שטחיות, התנשאות ומנטליות ישראלית. חוץ מה אנחנו אחלה עם השם הכי אהוב: May השם הכי שנוא: אין ספורט אהוב: כדורסל ספורט שנוא: אין טעם גלידה אהוב: שוקו עם דובדבנים סוג שוקולד אהוב: חלב עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? לא בעד ולא נגד. איש איש באמונתו יחיה. בעל חיים אהוב: משפחת החתולים הפדיחה של החיים: עדיין אין הבדיחה לשליפה: אריק יביא שלום. וההתנתקות. העונה הכי הכי: חורף, אלא מה הדבר הכי מוטרף שעשיתי: התגייסתי...להנדסה.. תחביב מיוחד: להשטתות שיגעון: עדיין לא אבל גם לא צריך, אני די משוגע גם ככה תכונה אהובה בעצמך: הא? תכונה שנואה בעצמך: אוי יש כל כך הרבה..לא רוצה להרוס לכם את ההפתעה.. כישרון: לעבוד על אנשים מוטו לחיים: תהיה בן אדם טוב הדבר הכי טוב בחייך: לא, הדבר הכי טוב בחייך הוא שלא פגשת אותי..עדיין.
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים גיל: 19 מקום מגורים: רחובות זמן פעילות בפורום: 500 הודעות בשנתיים. ממוצע של הודעה אחת ביום ;D משחקים אהובים: מחבואים משחקים שנואים: שאתה סופר במחבואים וכולם בורחים הביתה :-\ צבע אהוב: כחול צבע שנוא: וורוד מאכל אהוב: צ'יפס מאכל שנוא: הרבה סרט אהוב: פירל הרבור סרט שנוא: כל הסרטים ביפנית שמדובבים לאנגלית סידרה אהובה: חברים , דרדסים סידרה שנואה: - שיר אהוב: גלעד שגב - עכשיו טוף שיר שנוא: כל שיר מזרחית , במיוחד אם הוא בכי כבד. להקה אהובה: - להקה שנואה: - תמונה אהובה (לתת קישור): אתר אהוב (לתת קישור): www.sex4free.co.il מקום אהוב: מיטה (עם מישהי ערומה בתוכה) , או חוף הים.. (גם כאן אפשר להכניס מישהי לתמונה :פ ) חלום: לזכות בלוטו ולברוח מהארץ שאיפה מקצועית: תחום מחשבים (במידה ואני לא יזכה בלוטו כמובן ) המדינה הכי אהובה: הולנד \ תאילנד הדבר הכי אהוב בארץ: צהל הדבר הכי שנוא בארץ: צהל השם הכי אהוב: שגיא ( כמובן! ) השם הכי שנוא: מלקישועה ספורט אהוב: בייס בול \ כדורגל \ סנוקר ספורט שנוא: סנוקר ( אני אפס) טעם גלידה אהוב: מוקה סוג שוקולד אהוב: רגיל עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? הלוואי והיו חוקיים. יום יבוא ואני יהיה באמסטרדם (כמובן שזה עדיין תלוי בלוטו) בעל חיים אהוב: כלב הפדיחה של החיים: הוא לא עמד לי!!! הבדיחה לשליפה: מה זה? העונה הכי הכי: סוף הקיץ הדבר הכי מוטרף שעשיתי: התגייסתי תחביב מיוחד: בייס בול שיגעון: בנות תכונה אהובה בעצמך: עומד על שלי , יודע להשיג ולהגיע לדברים שאני רוצה. תכונה שנואה בעצמך: תמים משו כישרון: להפשיט בנות מוטו לחיים: תציץ במחבואים כשאתה סופר! הדבר הכי טוב בחייך: יקרה ברגע שאני ישתחרר מהצבא.
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים גיל: 18 מקום מגורים: תל אביב זמן פעילות בפורום: שנה ושלושה חודשים בערך... משחקים אהובים: warcraft3, starcraft, enemy territory nba live xxxx משחקים שנואים: sims צבע אהוב: ירוק צבע שנוא: שקוף מאכל אהוב: כל הפסטות מאכל שנוא: כרוב ניצנים סרט אהוב: יורוטריפ סידרה אהובה: naruto שיר אהוב: good charlotte - s.o.s להקה אהובה: blink 182 אתר אהוב (לתת קישור): www.nba.com מקום אהוב: ספורטק\כל מקום אחר שיש בו סלים... חלום: אורגיה עם התאומות אולסן. שאיפה מקצועית: להוויח כמו אבא שלי פר חודש. המדינה הכי אהובה: ישראל. הדבר הכי אהוב בארץ: אילת. הדבר הכי שנוא בארץ: הפועל תל אביב (כדורסל\כדורגל). השם הכי אהוב: גל השם הכי שנוא: שרגא. ספורט אהוב:כדורסל. ספורט שנוא: בייסבול. טעם גלידה אהוב: קרם עוגיות של ויקטור מיפו. סוג שוקולד אהוב: רוזמרי וניל שוקולד. עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? גועל נפש. בחיים לא. בעל חיים אהוב: סוס. העונה הכי הכי: אביב. הדבר הכי מוטרף שעשיתי: סנפלינג מחמישים מטר............. תחביב מיוחד: קריאה (בימנו זה כבר הפך למיוחד). שיגעון: מוזיקה. כדורסל. תכונה אהובה בעצמך: מניאק. תכונה שנואה בעצמך: מניאק. כישרון: שפות. מוטו לחיים: חייה את הרגע, תכנן את העתיד. הדבר הכי טוב בחייך: אחותי הקטנה
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים גיל: 21 מקום מגורים: אשדוד זמן פעילות בפורום: ימי PCPRO הטובים... 7 שנים בערך משחקים אהובים: DOOM 2, RED ALERT, AGE OF EMPIRES, Z... משחקים שנואים: אין, היום אני כבר לא משחק במחשב האמת... צבע אהוב: כחול, אדום ועוד... צבע שנוא: אין מאכל אהוב: בורקס גבינה ;D מאכל שנוא: קישואים ואשל... פעם הקאתי מזה אפילו סרט אהוב: לא רק בלונדינית 1, ראיתי אותו באמצע שמירה ;D סרט שנוא: תפוס אותי אם תוכל, יצאתי מאמצע הסרט!!! בקולנוע ברמת השרון... סידרה אהובה: אהבה מעבר לפינה, בולדוזר... סידרה שנואה: צעירים חסרי מנוח שיר אהוב: שירים של הלהקות שאני אוהב... אין משהו ספציפי! שיר שנוא: שירים רועשים כאלה... של פריקים כבדים כאלה להקה אהובה: משינה, שוטי הנבואה, LASGO, ברי סחרוף, אהוד בנאי, עברי לידר להקה שנואה: אין תמונה אהובה (לתת קישור): אתר אהוב (לתת קישור): www.anandtech.com מקום אהוב: בתוך האוטו, אצל חברים, קניונים, בבית וכמובן במיטה חלום: נורא פשוט... לשלוט בעולם. שאיפה מקצועית: או מחשבים או כלום המדינה הכי אהובה: ישראל הדבר הכי אהוב בארץ: השוני שלנו מהעולם הדבר הכי שנוא בארץ: "הישראליות" השם הכי אהוב: קארין, קרן, שרון... לבנים זה אורן השם הכי שנוא: נחמה, רותי וכו'... ספורט אהוב: טניס, פינגפונג... ספורט שנוא: ריצה טעם גלידה אהוב: ריבת חלב ווניל עוגיות סוג שוקולד אהוב: כולם, בלי יוצא מן הכלל... עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? נגד, נגד, נגד... הנה אני חי גם בלי זה. בעל חיים אהוב: חתול! הפדיחה של החיים: לא עולה לי משהו לראש... הבדיחה לשליפה: ארוך מדי... העונה הכי הכי: קיץ אני שונא, אז חורף הדבר הכי מוטרף שעשיתי: אין תחביב מיוחד: מחשבים, קניות, תזונה ואוכל, חברים, משפחה, כל דבר שעובד על חשמל\בטריות\מצבר שיגעון: קניות, לצערי!!! תאמינו לי זה נוראי... תכונה אהובה בעצמך: טוב לב תכונה שנואה בעצמך: עקשן במקרים מסויימים כישרון: להכל בערך... מוטו לחיים: I had a huge problem, but genious as I am, I solved it הדבר הכי טוב בחייך: אני עובד אליו (עליה יותר נכון), מקווה להתפתחויות טובות שאלות נוספות... אני תמיד כאן אוהב את כולכם!!! לילה טוב... יניב
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים גיל: 20 מקום מגורים: בת-ים (ראשי תיבות : בואו תראו יש מכות )זמן פעילות בפורום: 14 דקות משחקים אהובים: QUAKE 3משחקים שנואים: Counter Strike וכל מה שלא Quakeצבע אהוב: כחול צבע שנוא: איןמאכל אהוב: חומוס, פיתה , ציפסלט מאכל שנוא: חציליםסרט אהוב: Drunken Masterסרט שנוא: איןסידרה אהובה: אריזה משפחתית\נשואים פלוססידרה שנואה: המורדיםשיר אהוב: Chris Deburgh - Spanish Trainשיר שנוא: שיר הפתיחה למורדיםלהקה אהובה: Queenלהקה שנואה: נו אלה ששרים את השיר פתיחה של המורדים !תמונה אהובה רמברנד אתר אהוב (לתת קישור): www.hafuz.co.ilמקום אהוב: חוף היםחלום: להגיע לירחשאיפה מקצועית: להתקדם כמה שיותר מהר במקצועי.המדינה הכי אהובה: איןהדבר הכי אהוב בארץ: הבנות הרוסיותהדבר הכי שנוא בארץ: מרוקאיםהשם הכי אהוב: איןהשם הכי שנוא: איןספורט אהוב: לשחק במחשבספורט שנוא: כול דבר שדורש הוצאת אנרגיהטעם גלידה אהוב: בננהסוג שוקולד אהוב: מרירעישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? בעד עישון אלכוהול ושתיית סמים בעל חיים אהוב: כלבהפדיחה של החיים: בגיל 7 זרקתי על המורה שקית מיםהבדיחה לשליפה: כשהייתי קטן חשבתי שאני אהיה טייס העונה הכי הכי: אביבהדבר הכי מוטרף שעשיתי: שפכתי על עצמי תחביב מיוחד: דפיקת הברזות לצבאשיגעון: שליליתכונה אהובה בעצמך: העינייםתכונה שנואה בעצמך: סוג השיערכישרון: פוטנציאל גבוהמוטו לחיים: כרגע אין
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים גיל:20 מקום מגורים:רעננה זמן פעילות בפורום: שנה וחצי באילום שם. משחקים אהובים:חולה על DIABLO 2 EXP אוהב גם CS רק שבימי ה5.0 שלו היה יותר יפה. ואיך לא WC3 משחק שנואים:fifa?? עד היום אני לא יודע אפילו מה זה ... צבע אהוב:סגול צבע שנוא:ורוד מאכל אהוב:חמוס,פיתה,ספגטי!! מאכל שנוא:חצילים חחחח באמת ! ואמא שלי לא מפסיקה לעשות את זה. סרט אהוב:THE MATRIX סרט שנוא : יש אבל אני לא נזכר עכשיו באחד כזה סדרה אהובה:חברים!! סדרה שנואה:המורדים שיר אהוב:FAST CARשל Tracy champman שיר שנואה:המורדים להקה אהובה:blue! להקה שנואה:אמממ צביקה פיק והבנות שלו... תמונה אהובה: אני לא יכול לספר אבל זה תמונה ממש יפה... (לא לקשר את זה לסקס) אתר אהוב darkthrone.com אתם מוזמנים להכניס לי נקודות על ידי כניסה לכתובת http://www.darkthrone.com/recruit.dt?uid=V30260X30379P30345K30226G30277V30379 and www.hwzone.co.il! מקום אהוב:הבית שלי ברעננה. חלום:להצליח וליהיות מאושר ! שאיפה מקצועית:יועץ אסטרטגי או פרסומאי ... המדינה הכי אהובה:אין כמו ישראל הדבר הכי אהוב בארץ:אשתי לעתיד הדבר הכי שנוא: המצב שלנו בארץ, בנקים השם הכי אהוב :אסף ספורט אהוב:טניס שולחן ,ריצה ספורט שנוא:אממ כדור רגל :\ טעם גלידה אהוב: בננה סוג שוקולד אהוב:מתוק שיהיה כמה שיותר עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה .. אבל בתחלס נגד עישון בעד אלכוהול נגד סמים בעל חיים אהוב: כלב, וטוקים במיוחד גאקו TYPE הפדיחה של החיים:אממ המעביד שלי ראה אותי לוקח אייס קפה בזמן העבודה חחחח עבדי בקולנוע הבדיחה לשליפה: אני וקריסטיין דנסט חברים.:\ העונה הכי הכי:חורף (זה בשבילי יום אהבה אחד גדול) הדבר הכי מוטרף שעשיתי:הייתי בבית כנסת !! אין לי מוסג למה!? אבל זה מטורף אהה ואממ "לעשות את זה" בבית הספר תחביב מיוחד:לעשות על האש שיגעון:אחרי הבדיקות או לפני ? תכונה אהובה בעצמך:עקשן לטובה תכונה שנואה בעצמך:מעוצבן בקלות לפעמים כישרון:תמיד יש לי רעיון טוב מוטו לחיים:חיי את החיים !...
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים גיל: 19מקום מגורים: רמת גןזמן פעילות בפורום: שנתיים, טיפה יותר...משחקים אהובים: מונופולמשחקים שנואים: אין ממש, גולף אולי פוקר...צבע אהוב: לבןצבע שנוא: צהובמאכל אהוב: סטייק, מכל הסוגים והגדלים.מאכל שנוא: יותר מדי מכדי לפרט, אבל אני לומד לאהוב יותר ויותר מאכלים לאחרונה.סרט אהוב: אין משהו אחד, אלאדין של דיסני אולי...סרט שנוא: ספיידרמןסידרה אהובה: בנות גילמור, באפי.סידרה שנואה: כולם אוהבים את ריימונדשיר אהוב: כרגע picture book של the kinksשיר שנוא: אין, כלומר יכול להיות שיש אבל אני כנראה לא יודע איך קוראים לו.להקה אהובה: Jethro Tullלהקה שנואה: אין, אני פשוט לא שומע דברים שלא מתאימים לטעם שלי.תמונה אהובה (לתת קישור): http://img110.exs.cx/img110/3391/zoidberg.pngאתר אהוב (לתת קישור): www.fisheye.co.ilמקום אהוב: רמת גןחלום: לשלוט בעולם, אבל אם לא יתאפשר אני אספק במדינה משלי על איזה אי נידח.שאיפה מקצועית: בתחום ההנדסה, משם כבר נראה איך זה יתפתחהמדינה הכי אהובה: ישראל, אוסטרליה ושבדיה.הדבר הכי אהוב בארץ: אנשיםהדבר הכי שנוא בארץ: את זה אני באמת שונא, את העתונאות הכתובה.השם הכי אהוב: -השם הכי שנוא: -ספורט אהוב: פינג פונגספורט שנוא: צייד ארנבותטעם גלידה אהוב: לימוןסוג שוקולד אהוב: מריר , עדיף 70%עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? אני נגד סמים, אבל מי שרוצה שיעשה משבראש שלו.בעל חיים אהוב: חתולהפדיחה של החיים: אני משתדל להתחיק זכרונות לא כאלו.הבדיחה לשליפה: -העונה הכי הכי: חורףהדבר הכי מוטרף שעשיתי: -תחביב מיוחד: לפרק דברים, אבל אני מנסה להמנע מזה.שיגעון: -תכונה אהובה בעצמך: טיפה ילדותי.תכונה שנואה בעצמך: עצלן, ביישן.כישרון: לעשות טעויות.מוטו לחיים: שלווה עכשיוהדבר הכי טוב בחייך: המשפחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.