פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים גיל:17 מקום מגורים:רחובות זמן פעילות בפורום: שנה+ משחקים אהובים: Project I.G.I , NeedForSpeedUnderground משחקים שנואים:- צבע אהוב:שחור צבע שנוא:- מאכל אהוב:מרק תימני מאכל שנוא:- סרט אהוב:אמריקן פאי 1,2,3 סרט שנוא:- סידרה אהובה: לא זוכר... סידרה שנואה:- שיר אהוב:Sum41-stillwaiting,IntoDeep,HellSong,WeAreAllToBlame שיר שנוא:כל ה-POP להקה אהובה:Sum41,AlienAntFarm להקה שנואה:כל הPOP המסריח תמונה אהובה (לתת קישור): אתר אהוב (לתת קישור):demlin.tk מקום אהוב:אשקלון חלום:יש לי הרבה,אני לא אתחיל לכתוב הכל כי לא יישאר מקום שאיפה מקצועית:להיות איש הייטק המדינה הכי אהובה:אמריקה,לונדון הדבר הכי אהוב בארץ:אשקלון הדבר הכי שנוא בארץ: השם הכי אהוב:אסף,אספי,אספוש השם הכי שנוא:לא נזכיר,אתם יודעים למה?! שלא ייקראו לי בשמות אלו[אני גאון!!!!!!] ספורט אהוב:כדורסל-לעיתים רחוקות ספורט שנוא:ריצות סביב בי"ס :-\ טעם גלידה אהוב:מוקה סוג שוקולד אהוב:לא משנה. עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד?-נגד בעל חיים אהוב:דודו-התוכי המדבר שלי! ;D הפדיחה של החיים: התעתשתי בכיתה ח' והתוצאה היתה על השולחן.... הבדיחה לשליפה:עה?!,רועי אתה גאון,טובי אתה גאון.. העונה הכי הכי:חורף,למה?! זה כי חורף ;D הדבר הכי מוטרף שעשיתי: תחביב מיוחד:לעצבן את אחי לפעמים שיגעון:להחליף כל חודשיים פלאפון/רשת סלולרית תכונה אהובה בעצמך:להציק לאנשים עד שאני מקבל את מבוקשי ;D תכונה שנואה בעצמך:אומר דברים בלי קשר לפעמים כישרון:ליצור,ולהרוס דברים ;D מוטו לחיים:מע,עה!?,[כל הזכויות לדיו'ש©] הדבר הכי טוב בחייך:יש לי דבר כזה אבל אני לא אומר
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים גיל: 17מקום מגורים: חיפהזמן פעילות בפורום: שנתייםמשחקים אהובים: UnderGround \ FarCryמשחקים שנואים: Diggerצבע אהוב: כולםצבע שנוא: כולםמאכל אהוב: ספגטימאכל שנוא: כל השאר שהם לא ספגטיסרט אהוב: יצרים בדםסרט שנוא: כל השאר שהם לא יצרים בדםסידרה אהובה: חברים \ המופע של שנות ה60סידרה שנואה: פרייזר..שיר אהוב: tupac feat biggie - runninשיר שנוא: אממ.. כל מה שיש ב MTVלהקה אהובה: Outlawzלהקה שנואה: כל מה שיש ב MTVתמונה אהובה (לתת קישור): התמונה של אורן מזיגזג !!אתר אהוב (לתת קישור): האתר של אורן מזיגזג!! אמ.. זיגזג!!מקום אהוב: החנות של אורן מזיגזג!!חלום: להיות אורן מזיגזג!!!שאיפה מקצועית: לעבוד עם פבל מזיגזג.. אה וגם עם אורן..!! ותומר גם.. ושוב אורן!!המדינה הכי אהובה: ישראל (כי רק פה יש זיגזג!!)הדבר הכי אהוב בארץ: זיגזג!! ואורן..הדבר הכי שנוא בארץ: מתחרים של זיגזג!!טעם גלידה אהוב: זיגזג!! אה רגע זה לא קשור.. אז.. שוקולד!סוג שוקולד אהוב: שוקולד! אחד כזה מתוק..עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד?: אממ.. אלכוהול בעד, סמים בעד, סיגריות נגדבעל חיים אהוב: אורן מזיגזג!!!הפדיחה של החיים: אין לי..הבדיחה לשליפה: אספי חכם!! חע!! (עה?!)העונה הכי הכי: חורף, והרבה!הדבר הכי מוטרף שעשיתי: דיברתי עם אורן מזיגזג!!!תחביב מיוחד: להציף את הפורום בהמון המון הודעות בזמן קצר!!שיגעון: זיגזג!!תכונה אהובה בעצמך: לא לומד בכלל, שום דבר.. אבל בכל זאת מסתדרתכונה שנואה בעצמך: שאני לא לומד כלום.. אף פעם.. גם אם אני ממש אנסה :<כישרון: שליחת אימיילים לזיגזג!!מוטו לחיים: אם אין אני לי, זיגזגילי!!הדבר הכי טוב בחייך: אורן מזיגזג!!!מי זה אורן מזיגזג? גם אני רוצה להכיר אותו :-*
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים מי זה אורן מזיגזג? גם אני רוצה להכיר אותו :-* כופר! בוש לך.. איך אתה לא יודע מי זה אורן... http://www.hwzone.co.il/gallery/meeting/aep?full=1 זה אורן! (שבאמצע, עם משקפיים ושיער ארוך) אה.. והוא מזיגזג!!! ;D (אהם.. www.zigzag2000.co.il) מקווה שזה לא נקרא פרסום יתר שלהם.. הכל בטוב טעם
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים סבבה....קיבלת אותו...בתנאי שאני מקבל את החמוד שיושב משמאל שלו http://www.hwzone.co.il/albums/meeting/aep.jpg
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים אני לא מאמינה שאני עונה על כל זה בשבילכם, אבל פאקין משעמם לי וזה יותר טוב מלגרד את עצמי עד שירד דם גיל: 18 בעוד כחודש מקום מגורים: ראשון זמן פעילות בפורום: מאז שהצקתם לפורום אביב גפן וזה מאוד שעשע אותי משחקים אהובים: אני אגיד סימס, כי אני אוהבת להיות אלוהים משחקים שנואים: כל אלה שתמיד אני מוצאת את עצמי עם סימנים כחולים צבע אהוב: שחור וסגול צבע שנוא: ורוד מאכל אהוב: פלימני, חומוס פיטריות, ספגטי שמנת. מאכל שנוא: כל דבר עם דגים או חריף סרט אהוב: אין סרט שנוא: אין סידרה אהובה:חברים, בובספוג סידרה שנואה: טלנבלות שיר אהוב: "ירח" שלמה ארצי, וגם "הימים שלנו" היהודים שיר שנוא: שירי פאקצ'ות להקה אהובה: היהודים(?!) להקה שנואה: אנאערף תמונה אהובה (לתת קישור): http://img1.tapuz.co.il/forums/39991137.jpg ומי שלא הבין זו העין שלי אתר אהוב (לתת קישור): www.tapuz.co.il מקום אהוב: המיטה שלי, היהודיה, מצדה, מצוק ארבל חלום: לאהוב? שאיפה מקצועית: לדעת משהו מחי המדינה הכי אהובה:ישראל לא? הדבר הכי אהוב בארץ: היופי שלה הדבר הכי שנוא בארץ: הזבל השם הכי אהוב: פריאור השם הכי שנוא: איך אפשר לשנוא שם? ספורט אהוב: שתיית אלכוהול נחשב? ספורט שנוא:לא יודעת טעם גלידה אהוב: ריבת חלב סוג שוקולד אהוב: אגוזים עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? בעד, למה לא? אבל אני ילדה טובה : בעל חיים אהוב: רוקי הכלב שלי. הפדיחה של החיים: נולדתי? הבדיחה לשליפה: טוק טוק, מי שם? גסטפו. העונה הכי הכי: חורף הדבר הכי מוטרף שעשיתי: נסעתי מאילת לטבריה תחביב מיוחד: אמ.. אומנות בעץ? שיגעון: טיולים ולהיות היפית? תכונה אהובה בעצמך: אה, שאני מושלמת! תכונה שנואה בעצמך: אין, אני מדהימה, תבינו! כישרון: להיות נאהבת בקלות. מוטו לחיים: לקחת הכל בקלות הדבר הכי טוב בחייך: קורס משצ"ים.
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מקום אהוב: המיטה שלי, היהודיה, מצדה, מצוק ארבל מה חיפשת שם? שיגעון: טיולים ולהיות היפית? הייתי חייב... ;D
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים גיל: 24 מקום מגורים: חולון זמן פעילות בפורום: מאז שהוא קיים . משחקים אהובים: לא ממש משחק . משחקים שנואים: אממ .... לא ממש משחק ? צבע אהוב: משתנה לפי המצב רוח . צבע שנוא: אין . מאכל אהוב: אוכל של אמא , אוכל שלי , תאילנדי . מאכל שנוא: דגים , חוץ מסלומון . סרט אהוב: יש יותר מדי . סרט שנוא: קומדיות נעורים . סידרה אהובה: פיוצ'רמה . סידרה שנואה: היפים והאמיצים . שיר אהוב: משתנה תקופתית . שיר שנוא: אין . להקה אהובה: אין לי להקה שנואה: איך אפשר לשנוא מוזיקה בכלל ? תמונה אהובה (לתת קישור): http://forums.ort.org.il/files/30/2075636/3610730.jpg אתר אהוב (לתת קישור):about:blank מקום אהוב: חוף הים בשעות הבוקר המוקדמות . חלום: להגשים את היעוד שלי . שאיפה מקצועית: לעבוד במשהו שאני אהיה שלם איתו ולא אשנא את העבודה אחרי שנתיים . המדינה הכי אהובה: ישראל , כנראה . הדבר הכי אהוב בארץ: המנטליות החולנית של התושבים . הדבר הכי שנוא בארץ: קניונים . השם הכי אהוב: אין . השם הכי שנוא: גרגורי . ספורט אהוב: רולרבליידינג . ספורט שנוא: משחקי כדור למיניהם ( טראומת ילדות ) . טעם גלידה אהוב: נוגט . סוג שוקולד אהוב: מריר עם אגוזים . עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? בעד ובעד , וכמובן שבעד . בעל חיים אהוב: כלב . הפדיחה של החיים: נכנסתי חזיתית במהירות דיי גדולה במשאית חונה בצד של הכביש . הבדיחה לשליפה: למה התרנגולת חצתה את הכביש ? כי בצד השני היה צל . העונה הכי הכי: חורף . הדבר הכי מוטרף שעשיתי: תאונת רולרבליידס בכביש מהיר . תחביב מיוחד: אסיפת אבק . שיגעון: בטח , למה לא ? תכונה אהובה בעצמך: חוש הומור , בדרך כלל . תכונה שנואה בעצמך: יש כמה . כישרון: עוד לא גיליתי אותו . מוטו לחיים: נסה , עד שתשבור משהו . הדבר הכי טוב בחייך: אופטימיות יתר .
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים גיל:15מקום מגורים: חיפהזמן פעילות בפורום: שלוש שעותמשחקים אהובים:call of dutyמשחקים שנואים: סימס!!!צבע אהוב: שחור ואדוםצבע שנוא: איןמאכל אהוב: שינצל, פסטרמה,סיני, המבורגר.מאכל שנוא: דגים,סושי.סרט אהוב: עם אני יתחיל זה לא יגמר גם בעוד שנה.סרט שנוא: איןסידרה אהובה:TOP GEARסידרה שנואה: טננובלות, כל ערוץ שתייםשיר אהוב:משתנהשיר שנוא: איןלהקה אהובה:איןלהקה שנואה:איןאתר אהוב:www.walla.co.ilמקום אהוב: הבית הקניוןחלום: לקנות אוטו ספורט ולברוח לאמריקה עם איזה כוסיתשאיפה מקצועית: להיות מעצב מכוניותהמדינה האהובה עליה: ישראלהדבר הכי אהוב בערץ: אממ כלוםהדבר הכי שנוא בארץ: טימטוםהשם הכי אהוב: גיל .השם הכי שנוא: רומי .ספורט אהוב: רולרבליידינג .ספורט שנוא: משחקי כדור למיניהם ( טראומת ילדות ) .טעם גלידה אהוב: נוגט .סוג שוקולד אהוב: מריר עם אגוזים .עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? בעד ובעד , וכמובן שבעד .בעל חיים אהוב: חתולה .העונה הכי הכי: חורף .הדבר הכי מוטרף שעשיתי: פול וליום ובאסים באוטו.תחביב מיוחד: אסיפת אבק, לנקות את המאזדה .שיגעון: בטח , למה לא ?תכונה אהובה בעצמך: חוש הומור , בדרך כלל .תכונה שנואה בעצמך: יש כמה .כישרון: עוד לא גיליתי אותו .מוטו לחיים: נסה , עד שתשבור משהו .הדבר הכי טוב בחייך: אופטימיות יתר
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים הנה שלי.... גיל: 22 בסוף החודש! אני הכיייי זקן מקום מגורים: נתניה (בא להדקר לפני שתבקר) זמן פעילות בפורום: כחצי שנה.. משחקים אהובים: Warcraft משחקים שנואים: גוגואים... צבע אהוב: כחול צבע שנוא: אדום מאכל אהוב: כשפיתהההה צוללת עם שווארמה...! מאכל שנוא: גפילטע פיש סרט אהוב: לב אמיץ - פרייייייייידווווווווווווווווווווווווווווווווום סרט שנוא: בלאק קוק דאון... יש כזה דבר סידרה אהובה: סיינפלד סידרה שנואה: כל הריאליטי החדשים.... שאין להם כבר מה להמציא.... שיר אהוב: אהבה קצרה - כל הגירסאות שיר שנוא: סאבלימינאל... הכל! להקה אהובה: Coldplay, The Corrs להקה שנואה: סאבלימינאל והצל ואחותם הז**ה תמונה אהובה (לתת קישור): אין לי כח... תמונה יפה כזאת נו.... אתר אהוב (לתת קישור): אין לי כח שוב... כל מה שיש בו המון בחורות עם חוטיניים... Thong Tour מקום אהוב: אירלאנד חלום: תאומות... אבל לא מעצבנות כמו האולסניות! שאיפה מקצועית: ידי זהב בכל מה שאעשה.... פשוט אני עושה הרבה... המדינה הכי אהובה: ישראל! פףףףףף הדבר הכי אהוב בארץ: אני! הדבר הכי שנוא בארץ: חברה שלי לשעבר.... השם הכי אהוב: אייל... אחיין שלי המתוק! השם הכי שנוא: צופית.... נחשו מי זאת ? ספורט אהוב: WCG זה כבר נחשב ספורט לא ? ספורט שנוא: שחיה צורנית! זה לא מצחיייייייייק טעם גלידה אהוב: וניל! רק וניל! סוג שוקולד אהוב: הפרה הרגיל.... עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? נגד בעד ונמנע..... לפי סדר בעל חיים אהוב: כלב! , ואם לא מחמד אז נמר לבן! הפדיחה של החיים: קיללתי את המורה שלי רצף של קללות... והוא היה מטר אחרי... (אני לא אוהב להכשל) הבדיחה לשליפה: שרית חדד! חהחהחהחהחה העונה הכי הכי: עונת המעבר הדבר הכי מוטרף שעשיתי: ביד באמצעות המחשבה.... תחביב מיוחד: יצירת מוסיקה מפחידה.... לפעמים אני מפחד לשמוע בעצמי.... שיגעון: אין לי שום שיגעון... וואף! ווואף!! תכונה אהובה בעצמך: אדם ישר.... תכונה שנואה בעצמך: יותר מדי ישר שמטפסים עלי.... כישרון: אני ממש טוב בלפתוח קשרים... באמת.. מוטו לחיים: לעולם לא תתגעגע לדבר שלא היה לך... (ואם יש לך ואתה בכל זאת מרגיש בלי אז עדיף בלי בכלל) הדבר הכי טוב בחייך: המשפחה שלי... אני מקווה שזה ישתפר...
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים גיל: בשנים של אדם או של זאב? מקום מגורים: HWzone זמן פעילות בפורום: ע"ע מקום מגורים משחקים אהובים: Warcraft III, Morrowind, Starcraft, Diablo אבל הכי הכי: World of Warcraft!!! משחקים שנואים: סימס צבע אהוב: כחול/שחור צבע שנוא: ורוד וכדומה מאכל אהוב: סטייק (יאמי...) מאכל שנוא: עדיין מחפש אחד סרט אהוב: דו"ח מיוחד סרט שנוא: ל מה שמבוסס על טלנובלה סידרה אהובה: Max-X סידרה שנואה: What ain't Max-X שיר אהוב: Blind Guardian - Nightfall שיר שנוא: פופ/ראפ למינהו להקה אהובה: Metallica, Blind Guardian להקה שנואה: מה שלא ב"להקה אהובה" תמונה אהובה (לתת קישור): אתר אהוב (לתת קישור): www.hwzone.co.il מקום אהוב: Orgrimmar חלום: מה שאנחנו חולמים בכל לילה פינקי, ננסה להשתלט על העולם! שאיפה מקצועית: לעבוד בתור אדמיניסטרטור בחברה/טכנאי המדינה הכי אהובה: ישראל (אלא מה?) הדבר הכי אהוב בארץ: השטח הדבר הכי שנוא בארץ: האנשים השם הכי אהוב: משה קוצ'קצקביץ'!!! ספורט אהוב: ג'ימפור למרחקים ארוכים/פוטבול ספורט שנוא: גולף טעם גלידה אהוב: שוקולד... סוג שוקולד אהוב: וניל עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? נגד... :anim-jjd: בעל חיים אהוב: זאב הפדיחה של החיים: באתי ליומולדת של מישהו שבוע לפני הזמן... הבדיחה לשליפה: העתיד זה לא מה שהיה פעם/חמצן זה כמו אוויר לנשימה העונה הכי הכי: קיץ הדבר הכי מוטרף שעשיתי: אכלתי צ'יפס בטעם מנטה! תחביב מיוחד: מחשב שיגעון: מחשב מוטו לחיים: There is no Spoon
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.