עבור לתוכן

המדריך לפירמוט של YNET

Featured Replies

פורסם
כדאי לגבות כל דבר חשוב. עדיף לגבות יותר מדי, ולא פחות מדי. גבו מסמכים, תמונות, קבצי וידאו, דואר, וגם רשימת חברים והיסטוריה מתוכנת מסרים מיידיים. כדאי לגבות את קובץ הרישום (Registry), ואת מנהלי ההתקן (דרייבר). זה יחסוך זמן ובעיות לאחר ההתקנה. את כל הגיבויים כדאי לצרוב על דיסק, או לשמור על המחשב, במחיצה שונה מזו שתותקן אליה מערכת ההפעלה.

זה לא שאני אומר לא לגבות כל מה שרק אפשר (קבצים שונים - שבד"כ עדיף להעביר [ובכלל לשים מראש] להרדיסק נפרד , אימייל, היסטורית ICQ, בלה בלה בלה), אבל לגבות את ה Registry זאת ממש טיפשות...

גם אם נתעלם רגע מהעובדה שזה עלול לגרום לבעיות רבות אם תשחזרו Registry קודם על מערכת נקייה (כי זה יעביר, למשל, את כל נתוני ה file types הקודמים, רק שהפעם התוכנות שאמורות להפעיל אותם כבר לא קיימות במערכת - וזאת סתם דוגמה טיפשית לבעיה קלה יחסית שזה יכול ליצור.. זה יכול גם לגרום לקריסה טוטאלית של המערכת..), הרי שבכל מקרה זה מאבד את כל הרעיון של "להתחיל מחדש" במערכת נקייה (שבאמת תהיה "זריזה" יותר כמעט בכל אספקט אפשרי)...

טוב שהם לא אמרו לשמור image של הכונן עם norton ghost, לפרסמט, ואז להחזיר את הגיבוי מה image הזה... ::)

פורסם

כמה נמוך אפשר לרדת... Ynet מפתיעים אותי לרעה.

כל העניין בפרמוט הוא הפשטות, שורת פקודה אחת שעושה הרבבבבבבבההההההההההה יותר טוב למחשב ולכונן הקשיח בעיקר. הרבה משתמשים (נובים, בעיקר, או סתם משועממים) עכשיו לא יבינו מדוע המערכת שלהם מתפקדת בצורה פחות טובה מאשר ציפו לאחר הפורמט, או שהכל נשאר כפי שהיה, כפי שעמרי ציין.

פורסם

כן, כמו שציינתי באחת התגובות שלי ב Ynet. צריך לפטר את הכתבים החובבנים שלהם.

ממש לא יודעים כלום ומטעים את הציבור הרחב.

אז................................................ שלא יעבדו עליכם.

פורסם

טוב שהם לא אמרו לעשות LOW LEVEL FORMAT...

הפירמוט היום כל כך פשוט, למה לסבך?

פורסם

רק לי יש הרגשה שההתקנת וינדוס שם נעשתה עם גרסא פיראטית ?

פורסם

זה עוד מילא, תראו "איזה גיבוב של שטויות" (כמו שאמרו באחת התגובות) יש כאן:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2884293,00.html

אני בקטע של הכוננים הקשיחים כבר סגרתי את הדפדפן בעצבים...

בהתחלה חשבתי שזאת פשוט כתבה מלפני 3 שנים שהגעתי אליה במקרה דרך אחד הלינקים הפנימיים ב ynet.. אבל מסתבר שזאת כתבה מלפני מספר חודשים בודדים...

פורסם

למה להתעצבן על שטויות של אחרים???

זה ממש לא ישנה את מצב הIQ של הכתבים שלהם, במקום להגיד כאן כמה הם מטעים את ציבור הקוראים שלהם אולי תשלח להם דואר ותכתוב להם את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים