עבור לתוכן

האם במחשב שלי יש את תופעת "צוואר הבקבוק" ?

Featured Replies

פורסם

שלום כולם !

המפרט שלי הוא:

לוח אם Abit AN7

512 ראם גייל אולטרא פלטיניום DDR 433

כרטיס מסך ראדון 9700 לא פרו

מעבד AXP 2100@9.5*200

אם תצטרכו עוד פרטים אני אנדב אותם בשמחה

בכל אופן לבעיה שלשמע פתחתנו את הת'ארד הנ'ל, אני לא מרוצה מביצועי המחשב, מקרטע בקטעים מסויימים במשחקים שהוא אמור לטוס בהם

זמני טעינה יחסית ארוכים ממחשבים אחרים וזה בגדול הבעיות, המחשב מקרטע איפה שהוא אמור לטוס

יש לציין שאני מריץ משחקים בלי פילטרים וכ'ו, הזיכרון הממוצע שמנוצל על ידי המחשב במצב רגיל הוא ב170-180 מגה

האפשרות היחידיה שאני חושב עליה היא שזה הזמן להחליף מעבד

אנא תנו הצעות למה לעזאזל קורה כאן ולמה ומה ניתן לעשות בנידון, יש תקציב (תודה לאל על העבודה),יש אפשרות לאוברקלוקינג

תודה על העזרה, לירן

פורסם

בוא נגיד את זה ככה, המעבד הוא אכן החלויה החלשה במערכת אבל הוא ממש לא מהווה צוואר בקבוק. המערכת הזו אמורה להריץ את כל המשחקים חלק למדי (בלי פילטרים), לדעתי כדאי לך לבדוק גורמים אחרים לאיטיות.

פורסם

אולי הגיע הזמן לאיזה פורמט חמוד? 8)

פורסם
  • מחבר

יש לי 200 ג'יגה פירמוט זה לא בדיוק "הליכה בפארק"

אני שוקל לקנות איזה Barton 2500 חביב ולהפוך אותו ל3200 או 2600 מובייל, מה אתם אומרים? יעזור?

אני רוצה להתכונן לפני דום 3 הבא עלינו לטובה :-\

פורסם

שמע אני חושב שפורמט יפתור חלק מהבעיות שיש לך פה... 200G לא הולכים ברגל אבל מה לעשות פעם ב- חייבים אין מה לעשות אז יקח לך בערך שעתיים לפרמט אתה יכול לעשות דברים אחרים בינתיים זה לא ביג דיל

אם אתה רוצה להתכונן לדום 3 באמת כדאי שתקנה את אחד המעבדים שאתה חושב לקנות...

פורסם

המחשב בהחלט מאוזן .

הבעיה היא במידע שבדיסק. עשית דפרג ?

תוריד את כל התכנות שעולות בזמן הבוט ותראה מה קורה.

אם אתה לא רוצה לעשות פורמט לכל ה200גיגה , צור מחיצה עם partituion magic והתקן בה את XP . תוכל לראות את ההבדל .

להבא , או שתיצור מחיצה קטנה למערכת ההפעלה , או שתקנה דיסק מהיר כמו RAPTOR 36G בשבילה . והיתר לתכנות וכ"ו .

פורסם

לא חייבים לפרמט. אתה יכול לעשות התקנה נקיה של מערכת ההפעלה בלי לפרמט את ההרדיסק וזה יתן אותה תוצאה כמו פירמוט. תעשה את מה שאני עושה תפתח את ההרדיסק שלך במחשב אחר ותעביר את

windows+program files+documents and settings

לתוך ספרית backup שאתה צריך ליצור. אח"כ תחזיר את ההרדיסק אל המשחב ותתקין כרגיל ויהיה לך גיבוי לכל הקבצים והמחשב יטוס בדיוק כמו אחרי פורמט.

פורסם

אני רוצה להתכונן לפני דום 3 הבא עלינו לטובה :-\

כמה עצוב...

תחכה שהמשחק יגיע אליך, ואז תראה אם יש צורך להחליף מעבד

אולי עד אז המחירים ירדו....

פורסם

תוסיף עוד זיכרון

512 זה די גבולי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים