פורסם 2004 ביולי 2321 שנים בימים האחרונים אני סובל מרעש זימזום שמוציא אותי מדעתיבחנות נאמר לי שאין אחריות על המאווררעכשיו אני יודע שניתן לנקות ולשמן את הציר אבל זה ניראה לי פתרון זמני ואין לי עצבים לחזור על הפעולה שוב פעם בזמן הקרוב היות והטמפרטורה המדווחת היא 40 מעלות כאשר המאוורר עובד אני שוקל את הפתרונות הבאים ורציתי לשמוע מה דעתכם1-לנתק את המאוורר2-passive heat sink לשים3- לנצל heat sink של pentium 2 שפירקתי מהמחשב היישן ולהדביק אותו באמצעות דבק טרמי (לא משחה טרמית) (או מרק אפוקסי (הגליל שחותכים עם סכין יפנית ,לשים עם האצבעות ומישמים בין החלקים שרוצים להדביקהשאלות: 1-האם הטמפרטורה שמדווחת על-ידי תוכנת הניטור של abit: ABIT EQ כטמפרטורה של ה sysמתייחסת לטמפרטורה של north-bridge chipset ?2-במידה ואני מנתק את המאוורר ,מהי הטמפרטורה המקסימלית ש north bridge יכול להגיע ,ללא נזק3-האם יש passive heat-sink or passive heat-sink with heat-pipes for north bridge of nf74-האם בכול מקרה של overcloacking יש צורך בקירור אקטיבי באמצעות מאוורר יעודי או שניתן להסתפק במאוורר 120 האחורי של המאוורר (פשוט להפוך את כיוון הזרימה כך שבמקום להוציא אוויר כלפי חוץ הוא יכניס אוויר לכיוון ה north-bridge)
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים עדיף שתשים קירור אחר אני לא יודע עד כמה הקירור המקורי ללא מאוורר יהיה יעיל.אם אתה רוצה לשים היטסינק מפנטיום 2 אז כדאי לך לקדוח בו חורים ולשים אותו על הגשר הצפוני בעזרת החורים מסביב לצ'יפ.אם הוא יהיה מודבק עם אפוקסי זה לא יהיה פשוט להוציא אותו ותוכל להגיד שלום לאחריות שלך.nforce2 לא כ"כ מתחמם וגוף קירור פסיבי יעשה את העבודה.בעבודה בבאסים יותר גבוהים, הגשר הצפוני מן הסתם יפיק יותר חום ולכן מומלץ לשים קירור יותר יעיל פסיבי או אפילו אקטיבי. אם הקירור לא יספיק יכול להיות שלא תוכל למהירויות גבוהות.
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים מחבר האם אתם מכירים passive heat-sink for north bridge of nf7שניתן להשיג בארץ ושלא צריך לכופף קבלים בשביל להתקין אותוואם כן איפה ניתן להשיג
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4192&PHPSESSID=5128267a7061112a88b9ea37c23691af
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים מחבר ron26על פי מידות ה-heat sink ומספר הסנפירים נראה לי שעדיף מבחינת יכולת הקירור להשתמש ב- heat sink של המעבד כפי שהציעIroneddieמה אתה חושב?
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים החישן לא מתיחס כלל לNorthbridge , היית לי פעם את אותה הבעיה.כל מה שצריך לעשות זה לסדר חוטים במחשב ואת צורת האיורור.
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים אני חיברתי סינק של ה AMD הישן שלי (GlobalWin CAK II 38) עם 2 אזיקונים בתנוחת 69.... מתאים בול.כל סינק של 60*60 מ"מ יתאים גם בדיוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.