עבור לתוכן

לא מצילח לעדכן תרכטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בכרטיס מסך Radeon 7000 64mb וכל פעם שאני מורריד את הדרייברים החדשים של ATI אז אני לא מצליח לראות סרטים במחשב...[כאילו מדיה פלייר] ואני לא יודע מה לעשות.. ,פירמטתי לפני איזה חודש ולפני זה היה לי את הDRIVER הכי עדכני והוידיאו במחשב עבד לי [ד'א - יש לי את כל הקודקים שצריך] ועכשיו הכרטיס שלי עובד עם הדרייברים הרגילים [אלה שבאים עם הדיסק] אז בבקשה עזרה ! תתחשבו בי זה גם כרטיס אפס וגם דרייברים ישנים... עזרה בבקשה !!!! :-\

פורסם

אני מניח שהכוונה ב"לא מצליח לראות סרטים" היא שהסאונד מושמע אבל הסרט לא מוצג - מוצג רק מסך ריק (שחור). אם זה המצב - תבדוק שהמסך שלך מוגדר כתצוגה ראשית (בהגדרות של התצוגה).

פורסם
  • מחבר

אני מניח שהכוונה ב"לא מצליח לראות סרטים" היא שהסאונד מושמע אבל הסרט לא מוצג - מוצג רק מסך ריק (שחור). אם זה המצב - תבדוק שהמסך שלך מוגדר כתצוגה ראשית (בהגדרות של התצוגה).

או קיי... תודה אבל איך אני עושה בודק שהמסך שלי מוגדר כתצוגה ראשית ?

פורסם

במאפייני התצוגה (כפתור ימני בשטח ריק בשולחן העבודה -> מאפיינים) הולכים לתגית הגדרות (settings), שם לוחצים על כפתור Advanced. נפתח עוד מסך ושם ויש תגית בשם תצוגות (או displays). אצלי הצג של המחשב מסומן כתצוגה ראשית (כאשר לידו לחוץ הכפתור של עיגול בתוך עיגול) והטלויזיה מסומנת כתצוגה משנית (לידה לחוץ הכפתור של חלון מתחת לחלון).

מקווה שזה יעזור.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

עשיתי ולא מצילח לי... :\

פורסם

נסה להתקים

codec

פורסם
  • מחבר

נסה להתקים

codec

תקרא לפני שאתה נותן תגובה... :|

פורסם

בדקת תוכנה אחרת חוץ מהמדיה פלייר ?

תנסה לעדכן תמדיה פלייר ולנסות גם את הQUICKPLAYER/DIVX PLAYER

פורסם
  • מחבר

בדקת תוכנה אחרת חוץ מהמדיה פלייר ?

תנסה לעדכן תמדיה פלייר ולנסות גם את הQUICKPLAYER/DIVX PLAYER

בדקתי גם באחרים...ולא עובד :|

פורסם

אולי כדאי שתנסה את הדרייברים של היצרן (מהאתר של החברה שייצרה את הכרטיס, לא של ATI) או את הדרייברים של Omega.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים