פורסם 2004 ביולי 2221 שנים ברשותי Pentium 4 2.4C, ולוח אם של Gigabyte. אמרו לי שהמעבד שלי נעול וללוח אם שלי אין תמיכה טובה באוברקלוקינג - ובכל זאת התעקשתי לנסות לעשות את האוברקלוקינג הראשון בחיי. נכנסתי לביוס - ושם היה תפריט Linear frequency control ומתחתיו cpu clock ו- dram clock. העברתי מ-disabled ל- Enabled והתחלתי לשחק. בהתחלה עשיתי את ה-cpu ל-120 ואיתו עלה אוטומוטית ה-dram ל-240. שמרתי והפעלתי מחדש. ומה אני רואה? ה-cpu clock ירד מ-2.4Ghrz ל-1.2 ומשהו! "מה הולך כאן?!" צעקתי. חזרתי לביוס והרמתי את ה-cpu ל-230 וה-dram עלה ל-460. הפעלתי מחדש ו....2.76! הללויה! הצלחתי למרות הכל! רק לצערי אפילו המסך טעינה של ה-XP לא עלה. :-\ אמרתי - לא נורא, אולי הגזמתי קצת, נתחיל בקטן. חזרתי לביוס והורדתי את ה-cpu ל-205....שונה בקצת מההגדרות הרגילות. הפעלתי מחדש - 2.44Ghrz...ה-XP עולה, אני לוחץ על ה-התחל....נתקע :'( למה זה קורה? אני לא יכול להעלות את ה-cpu clock אפילו לא ב-40 מגה הרץ?! עד כדי ככה זה נורא הנעילה הזאת? מה אני יכול לעשות?? שמישהו יעזור לי :'( תודה מראש.
פורסם 2004 ביולי 2221 שנים 1. עדכן את הדרייבר של הביוס. לי זה עזר2. נסה להוריד את ה multiplier של הזכרונות ל 1.66 או 5:4
פורסם 2004 ביולי 2221 שנים נדמה לי שיש לגיגבייט יש תכנה לאוברקלוקינג. אתה צריך להבין מה עושה כל פרמטר בביוס ויש ברשת מדריכים לכך. וכמובן שקרור טוב למעבד ובתוך המחשב ובחדר עצמו.
פורסם 2004 ביולי 2221 שנים מחבר *להוריד דרייבר לביוס? איך אני יכול לדעת איזה גרסה הביוס שלי?*במסך של הביוס אין multiplier....זו שיטה אחרת או משהו....תראה בתמונה.*יש לי קירור סבבה - Motherboard - 36C, CPU - 39C, והכל עם מאווררים ג'נריים - ואני גר באילת!ד"א - בתמונה של הביוס שלי - איך אני עושה את זה?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים לך לאתר של gigabytewww.gigabyte.com.twתגיע לעמוד של לוחות אם. תמצא שם את הלוח שלהם ואת ההוראות לעידכון הביוס בשביל הלוח הספציפי.
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מחבר לא....שום דבר לא עוזרמסיבה כלשהיא כל העדכונים שאני מוריד מהאתר של ג'יגה בייט לא מתאימים ללוח אם שלי.וגם אם יהיו עוד אפשרויות לאוברקלוקינג בביוס - זה לא יעזור...i'm hopeless ???
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים תן את השם של הלוח ואני ינסה למצוא לך את העידכון.העדכון לביוס יכול להיות הבעיה לחסימה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.