עבור לתוכן

צריך חוות דעת לגבי ה OC שלי

Featured Replies

פורסם

טוב לפני כ שבועיים כתבתי פה שאני חדש ב OC וצריך עזרה בלה בלה בלה. והתלהבתי נורה מה OC הראשון שלי מ 2.4 ל 2.65GHZ. עכשיו לאט לאט הגעתי ל 3GHZ עדיין עם קירור STOCK!!!. הטמפי נעות בין 26-31C בלי עומס ו 44-50C בעומס מלא (תלוי אם אני מפעיל מזגן בחדר) הזכרונות שלי KINGSTON PC 3200 רצים כרגה ב415MHZ ביחס 5:4 (הוא לא מוכן לקבל 1:1, הוא פשוט לא מאתחל) חוץ מזה הטיימינג שלהם הוא 2.5-4-4-8 ולמען האמת זה לא אומר לי הרבה

אז מה אתם חושבים? ובבקשה אני צריך עזרה בשיפור הטיימינג של הזכרון (אם זה אפשרי) ובכלל כדאי להשאר איפה שאני או להמשיך הלאה? או אולי לרדת קצת

פורסם

אחי, אתה די הגעת למקסימום מבחינת טמפ'. כשעושים OC למעבד, לא מומלץ שהמעבד יעבור את ה-50C.

אז אני מציע לך לא להמשיך עם ה-OC, אבל איך שאתה רוצה.

ד"א: זה כבר ידוע שגופי הקירור של אינטל מצויינים ויכולים להחזיק מעמד עם OC כזה, חבל שזה לא כך עם מעבדי AMD.

פורסם

אצלי זה דווקה מחזיק

מה שהיה אצלי:

אינטל 2.8 הפך אחרי הקסם ידי ל3.7 יותר מזה כבר לא הצלחתי להעלות

והטמפרטורה של המעבד הייתה 21 מעלות

והכל בעזרת

הציוד של CoolerMaster

שמתי Hyper6 ,מארז CM Stacker STC-T01 , וגם המזגן הזה ללוח אם(שכחתי את השם שלו)

פורסם

טוב, בקיצור אחי, תמשיך לעשות OC רק אל תעבור את הטמפ' של 50-51C. ברגע שתעבור אותם תפסיק את ה-OC, ותוריד את ה-FSB טיפה עד שהטמפ' תהיה על 51-50C.

פורסם

הזכרונות שלך אמורים לרוץ גם ככה : 6-3-3-2.5

תקנה גוף קירור חדש , רק אם אתה רציני מאוד ונכנסת לעניין הזה של OC/

פורסם
  • מחבר

איך אני משנה את היחסים האלה בזכרונות? ומה זה יתן לי?

פורסם

צריך חוות דעת... ""

על מה? תרשום את זה בכותרת..

תקרא את חוקיי הפורום לגביי חיבור כותרות.

פורסם

דרך הביוס..

חפש את הLatency

פורסם
  • מחבר

SubX- תוקן :)

masteror- אין לי שום דבר שנראה כמו latency בביוס. יש מצב שאני לא יכול לשנות את זה?

פורסם

משהו לא ממש מסתדר לי, איך אתה במצב 5:4 ב3.0 ג'יגה הרץ ו415 מגה-הרץ בזיכרונות? לא קריטי, אם הכל עובד כמו שצריך (אולי יש לך טעות בחישוב, או משהו), סתם מעניין אותי.

SubX- תוקן :)

masteror- אין לי שום דבר שנראה כמו latency בביוס. יש מצב שאני לא יכול לשנות את זה?

יש מצב... בכל מקרה, אולי לא קוראים לזה שם ככה. תחפש דברים כמו CAS Latency, RAS to CAS, RAS Precharge ו RAS Pulse Width.

פורסם

תנסה לחפש בחוברת של הלוח

פורסם

אצלי עם 2.6C@3.25 וזכרונות מושקין-ירוקת 3200

לפעמים המעבד מגיע ל52 ופשוט עושה ריסט, זה הגבול.

אצלך הגבול זה הזכרונות... הם לא מקבלים 1:1 כי הם לא יכול להגיע מעל 450-460MHZ!! הם גרועים, לאבא שלי יש אותם.

אבל יש פיתרון שיעזור לך להגיע ל3.2+\- ביחס 1:1 עם תזמונים קצת יותר נמוכים (התזמונים הם בADVANCED CHIPSET משהו כזה).

תוריד את הזכרונות מDUAL CHANNEL, זה מה שפתר לי את בעית הOC עם הזכרונות האלה אצל אבא.

תעשה שלב שלב, קודם כל שים תזכרונות בערוץ יחיד, אחרי זה תעשה OC עם יחס של 1:1 ואז שתגיד למקסימיום תנסה להוריד תזמונים קצת.

עם איזה מתח אתה?

ושקלת לקנות סינק חדש עם כל האהבה והערצה שלך לOC?

פורסם
  • מחבר

1. הורדת ה dual channel בזכרונות שמתוכננים לכך לא תפגע בביצועים?

2. אני עשיתי overvoltage +0.1 בזכרונות בשביל היציבות

3. עדיין לא מצאתי איך אני משנה את התזמונים בלוח אם שלי. פשות אין שום דבר שנראה קשור לעניין

4. אני חושב שבסוף אני ילך על זה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1052&products_id=5784

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים