פורסם 2004 ביולי 2221 שנים פיירפוקס הכי מהיר , אבל בהעלאת תמונות הוא ממש טיפה איטי יותר מהאקספלורר.נ.ב - תשנה לכותרת אינפורמטיבית עפ"י חוקי הפורום , כי אי אפשר להבין כלום מהכותרת הזאת.
פורסם 2004 ביולי 2221 שנים [ltr]I don't think anything beats Opera, it's just THE best browser around.[/ltr]
פורסם 2004 ביולי 2221 שנים אוונט לא יכול להיות יותר מהיר מאקספלורר כי הוא בנוי על המנוע שלומה הקשר עכשיו לאוונט ולMYIE2 וכל דמויי האיכספלורר למיניהם?
פורסם 2004 ביולי 2221 שנים [ltr]I don't think anything beats Opera, it's just THE best browser around.[/ltr]אופרה זה דפדפן מציק...קשה לתאר את זה במילים, אבל הוא נראה לי ריבועי כזה, ויש משהו ממש מציק בדרך שבא הוא מציג את העמודים...
פורסם 2004 ביולי 2221 שנים לא יודע מה איתכם אבל אוונט עולה על כל הדרישות שלי(נכון לעכשיו)...והוא מהיר מאוד בהשוואה ל EXPLORER הרגיל....פיירפוקס משנה צורות של אתרים .... (לעיתים רחוקות..)...
פורסם 2004 ביולי 2221 שנים אני איתך, Avant ללא ספק, דפדפן מאוד נוח, לי אישית שיפר את מהירות הגלישה באתרים, ובפרט בפורומיםהמון פיצ'רים, הוא הבחירה הנכונה !
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים אוונט הוא ללא ספק דפדפן מעולה מהיר ויציב, אך אין מה לעשות, פיירפוקס הוא הדפדפן המהיר שיש כיום והבעיות שיש בו באתרים בודדים לא סיבה לא להשתמש בדפדפן, באתרים האלה אפשר לגלוש בעזרת IE או אוונט
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים אולי באמת הגיע הזמן לתקן את את התפריטים למעלה שיראו טוב?מוזילה (פיירפוקס) הוא לא רק מהיר מאוד, אלא גם תקני מאוד. לכן, אתרים שלא כתובים בHTML ומשתמשים בהרחבות לא תקניות של אינטרנט אקספלורר לא מוצגים טוב במוזילה. כדי שלא יווצר מצב שאינטרנט אקספלורר הוא יהיה הדפדפן היחיד שאפשר להשתמש בו (כמו שחברה מסויימת רוצה), צריך שאחוזי משתמש מוזילה יהיו כמה שיותר גבוהים. בנוסף לזה, מוזילה הוא דפדפן חופשי עם קוד פתוח, שלא מגביל את החופש שלך לבחור מערכת הפעלה או לשנות את הקוד שלו.
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים פיירפוקס לדעתי מביא את כל מה שצריך בדפדפן ועודיש לו מגוון פיצ'רים רחב הוא מהיר מאוד והוא מעלה את התמונות באותה מהירות כמו אופרה
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים הבעיה עם אוונט היא שהוא סובל מאותם חוריי אבטחה כמו האקספלורר ככה שעדיף לא להשתמש בו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.