עבור לתוכן

60 מעלות להרד דיסק = סכנה??

Featured Replies

פורסם

אז ככה: ההרד דיסק שלי בדרך כלל יושב על 45-50 מעלות(נו מה לעשות קיץ...) ועכשיו פתאום הוא התחיל לעשות הרבה רעשים של עבודה אפילו כשאני לא עושה כלום. אז התחלתי לעשות איחוי(DEFRAGMENT) והטמפ' עלתה לסביבות ה 60 מעלות...

פתחתי את ה"מכסה" של המפרץ של ההרד דיסק וטמפ' ירדה במספר מעלות...

יש סכנה לנזק בטמפ' כאלה?

עריכה:

ההרד דיסק על 62 מעלות כשהמפרץ פתוח!!

עריכה 2: ע"פ האתר של WD מעל 55 אסור לו לעבוד!! ??? :-[ :'(

פורסם

כן גם אצלי הדיסק של WD מאוד מתחמם. קנה מאוורר גנרי ב 15 שקל ותשים מתחת (תצמיד לקיר של בית ה HD).

נראה לי שעוברים להיטאצי.... ;)

פורסם
  • מחבר

התכוונת עוברים לסמסונג ;D

אין לי איפה לשים מאוורר ג'נרי כי יש לי מתחת את הצורב(ה NEC האהוב :) )

איך שהופיע ההודעה Defragmentation is complete תוך מספר שניות(קטן מאוד) הטמפ' צנחה ל 38 מעלות.

מצורפת תמונה של המארז, מה שחשבתי זה לעשות זה לקדוח מספר חורים מעל ההרד דיסק ובצד שלו בשביל לתת לו קצת אוורור, ואולי גם להעביר אותו לאיפה שהיה בעבר הפלופי...(ראה תמונה)

מה אתה אומר?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אה ואללה, כזה... תמצא מקום שבו יהיה מקום לשים את המאוורר מתחת עם טיפה מרחק ושלמאוורר יהיה מאיפה לקחת אוויר. אני הולך לעשות אותו דבר עכשיו, אני דוחה את זה כל הזמן. קשה לי לראות בתמונה. תאלתר משהו.

ברור שב DEFRAG כי הוא עובד קשה אבל בשביל זה שילמנו לא? ינעל WD...

והביצועים של היטאצי יותר טובים.

פורסם
  • מחבר

מקרא:

אדום- החריץ של ה FLOPPY, שם נעשה איזה אילתור בשביל להכניס את ה HDD.

ירוק- המאוורר שיישב מתחת להרד דיסק ויזרוק עליו אוויר.

והבנתי שהביצועים של סמסונג מאוד מאוד דומים לביצועים של היטאצ'י ושאר החברה, אבל הרבה יותר שקטים, האלמנט החשוב פה...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אחי , זה HTPC נכון? , עכשיו, איזה הארדיסק זה? אם זה 40GB יכול להיות שהוא מרעיש , אבל אני התנסיתי עם רוב ה80GB של WD , אף אחד מהם לא עושה רעש בכלל!

שקטים לגמרי...

פורסם

גם היטאצי שקטים אבל מה זה משנה...

ה HD שלי מוסר לך תודה.. שדרגתי אותו ל 5 כוכבים עם מזגן.... 80 מ"מ שזורק עליו אוויר עם קצת זווית מלמטה. הוא מאוד מודה לך שדרבנת אותי וומזמין אותך לבקר... :)

באמת קשה לי לראות מהתמונות אבל נראה לי פתרון טוב. מה זה משנה העיקר שה HD ישב טוב ואיזה גנרי יזרוק עליו הרבה אוויר. זה גם טוב ל NEC, תוכל להעלות אותו מדרגה ולהכניס אוויר מלמטה. כי גם צורבי DVD יכולים להתחמם....

תבדוק אחרי זה מה הטמפרטורה ב DEFRAG, מאוד מעניין בכמה מעלות זה יוריד אותו.

פורסם
  • מחבר

סטינגר:

המטרה היא HTPC, למעשה זה מארז פשוט של פנטיום 1 עם 166 מה"ז :P

עכשיו אני במהלך צביעה לשחור בשביל להשלים את הלוק, אחרי זה אני יעלה דו"ח פעילות מאוד מאוד מפורט לפורום מודינג 8)

זה 80 ג'יגה בייט 8 מגה באפר. הוא יחסית שקט אבל לא לגמרי :D

בכל מקרה התכוונתי לקנות עוד אחד בשביל מחשב לאחותי, אז כבר אמרתי שאני יקח SAMSUNG SATA וייתן לאחותי את ה WD. 8)

אינטגרל:

תמסור לו בבקשה :)

ד.א. מאיפה אתה?

אני מקווה רק שהג'נרי הזה לא יפגע לי בשקט הרצוי של ה HTPC(בשביל זה יש NEC שקט, הרד דיסק סמסונג שקט(SOON), ספק שקט(על הנייר לפחות...) ומאוורר מעבד שקט(כנ"ל כמו הספק...)...

המאוורר של הספק הוא מיוחד שמוציא 17DB (על 1300 סל"ד!!)אבל בפועל, התהודה של הספק נותנת לו רעש לא קטן.... וגם הויברציות שהאנמקס מעביר למארז(על 1700 סל"ד) עושות קצת רעש..... אני צריך להשיג ספוגים אקוסטים ונראה מה הלאה :)

פורסם

אני מרחוק...

תשמע, גנרי חדש לא עושה רעש מי יודע מה. אני שומע אותם רק שה V12 במינימום וגם אז כלום (ויש לי 4 גנריים). ה V12 שולט, כל הבנין נשמע כמו חדר מנועים של אוניה...חחח... וכשאני שם אותו באמצע הוא עדיין שולט... ;D חבל שלא היה להם VANTEC איפה שאני קונה....

פורסם
  • מחבר

V12=Volcano12?

ועכשיו בעצם נתת לי רעיון  :-* ;), אולי אני יוריד את המאורר הג'נרי(ואולי גם את האנרמקס, מי יודע?) ל 7v? אממממ.....  :)

ד.א. אם הוולקנו באמת כל כך רועש מזל שלא קניתי אותו בסוף

הוא דוחף 73CFM ב5500 סל"ד עם רעש של 48DB(מקסימלי)

שלי דוחף 63CFM ב1800 סל"ד עם רעש של24DB(קצת מעל המינימלי).

מעל 100CFM ב 2300 סל"ד עם רעש של 30DB(מקסימלי)

בערך אותה דחיפה של DELTA92MM בסל"ד מקסימלי ורעש של טנק(שאתה מכיר מאוד מקרוב :) )

פורסם

קצת הגזמתי עם חדר המנועים, אבל כשהוא במקסימום הוא נשמע כמו מייבש שער... ופה אני לא מגזים....

פורסם
  • מחבר

חחחחחחח וברוך השם ה ATHLON עם OC מכובד משמש כגוף חימום של המייבש שיער ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים