עבור לתוכן

צריך עזרה לבחור קירור למעבד -או- מה יקרר לי את המעבד יותר?

Featured Replies

פורסם

המעבד שלי חם (וזה בטח לא כל כך חדש עם סדרת הבארטונים), לא יותר מידי בשביל עבודה שותפת, אבל יותר מידי בשביל אוברקלוקינג. אז הייתי רוצה לדעת כמה דברים:

1. במה עדיף לי להשקיע(או מה יקרר לי את המעבד יותר)? לקנות מארז טוב ושתיהיה זרימת אוויר מספק (ולא את החרטה שאיתו קניתי את המחשב), או להשאיר את המארז הקיים ושים קירור בנזו*ה על המעבד, וכך לצפות לOC טוב?

2. את אני בוחר באופציה השניה של קירור למעבד (שכרגע נראת יותר טוב, לא?) איזה קירור יהיה הכי הכי יעיל (אני לא דואג יותר מידי לרעש, על אף שיהיה נחמד לקצת שקט) ראיתי את הת'רד המטורף הזה על הקירור ההוא בטכנולוגיית TEC, ואני לא רוצה להיכנס לאמינות של דובר הת'רד, אבל בהנחה שהוא דובר אמת זה נראה אחלה קירור, וגם ראיתי את ההייפר 6 של קולרמאסטר שגם נראה טוב (אגב, איך בידיוק פועלים היטפייפים?).

קיצר, תודה מראש למי שיענה, ואם תוכלו להמליץ לי על קירורים אחרים טובים גם כן אני אשמח.

פורסם

לקרר את המעבד..

SP97 יהיה מצויין @ 300nis +

פורסם
  • מחבר

יותר טוב מהHyper6 של CoolerMaster? (שעולה אגב 380).

עריכה: (הsp97 בכלל יתאיםלבארטו 2500+ שלי? כתוב באתר שהוא מתאים ל 2800 ומעלה)

פורסם

SP97 יתאים לבארטון שלך..

יש גם סטיקי בחלק העליום של הפורום, תעזר בו למצוא קירור שעונה לדרישויות שלך..

פורסם

דבר ראשון תשקיע בקירור למעבד ולא במארז חדש עכשיו ההייפר 6 לא מומלץ כל כך כי הוא שוקל קרוב לקילו!! וזה מסכן את הליבה של המעבד ואת הלוח אם. אני ממליץ לך על SP97 כמו שהציעו לך כבר עם איזה SF2 ומשחה טרמית טובה, זה אחד הסינקים החזקים בשוק.

(אגב כשכתוב שזה מתאים לדגם של מעבד מסויים ומעלה זה לא אומר שהוא לא יתאים לדגמים ישנים יותר זה אומר שהוא מומלץ למעבדים חמים יותר.)

פורסם

לפי דעתי קנה קולר מאסטר

פורסם

לפי דעתי קנה קולר מאסטר

ולמסקנה הזאת הגעת כי.... ??

פורסם

אל תעשה את הטעות הזאת אל תקנה קולר מאסטר אם אתה רוצה שמחשב שלך יחזיק בחיים הרבה זמן.

פורסם

אין ממש סיבה לדבר על הקולרמסטר היפר 6 ,הוא לא מתאים בכלל לAXP

Socket Type

AMD K8 (socket 754/940) and Intel P4 (socket 478)

פורסם

יותר טוב

פורסם

ולמסקנה הזאת הגעת כי.... ??

טוב וזול.

Aero 7+

פורסם

אם אתה רוצה להשקיע קצת יותר אתה יכול לבנות מין תמיכה שתחזיק את ה HYPER 6 מלמעלה...תקבע אותה איכשהו זה יכול להוריד את המאמץ על הלוח. אם אין לך כוח לך על SP97

פורסם

אתה לא צריך יותר מהsp-97, הוא גוף קירור מצויין!

פורסם

אני דווקא חושב שחבל להישתגע להוציא מעל 300 ש"ח על קירור ?

קח T.T SILENT TOWER גם יופי של תוצאות(עוקף בטיפה את הוולקנו 12) גם שקט בטירוף 21DB וגם לא מגיע ל 200 ש"ח וגם ניתן לשדרג ולהוסיף מאוורר נוסף להודה של עוד 2-5 מעלות

אמי ממליץ בחום(אן בעצם בקור) מניסיון אישי.

הסייגים היחידים

א) מתקן מסיבי אז לא מיועד לאנשים שלוקחים את המחשב כל שני וחמישי.

ב) הרכבה דורשת פירוק לוח האם ואם אין לך גישה שלם לטכנאי 50 ש"ח שיעשה זאת לבד

ג)תוודא שהוא מתאים ללוח האם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים