עבור לתוכן

האם ניתן להתחבר לשני ספקים בו זמנית?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נכון, אי אפשר לעשות את זה. (להתחבר כמה פעמים)

אבל אפשר לבחור, מאיזה ספק להתחבר.

פורסם

נכון, אי אפשר לעשות את זה. (להתחבר כמה פעמים)

אבל אפשר לבחור, מאיזה ספק להתחבר.

אין לי כוח יותר להתוכח. לפי מה שראיתי, מסתובב כאן נציג של HOT בפורום. אם אתה קורא את זה - אנא הבהר לנו את הסוגיה... מאד מעניין אותי לדעת.

פורסם
  • מחבר

אני יכול להוכיח לך, רק תגיד לי איך.

אוליי אני אקליט סרטון במצלמה דיגיטלית

פורסם

אני אתשאל מחר בעבודה - אם תתקשרו לנציג תמיכה טכנית - הם לא יודעים כלום - קורס ממש גרוע הם עוברים - מחר אני אשאל את האחראי על מערכות המידע של מתב

פורסם

עכשיו ניסיתי להפעיל חייגן נוסף לספק האינטרנט שלי וקיבלתי שגיאה 691, כמו שנאמר. אני חייב לציין שבעבר זה עבד - הצלחתי להפעיל גם 3 חייגנים לספק האינטרנט שלי. אני מניח ששינו משהו בצורת החיבור או שספק האינטרנט מונע יותר מחיבור אחד אליו.

מה שכן, הצלחתי לעשות ping לכתובת של שרת netvision שהופיעה בתמונה, כלומר - אני יכול להשתמש בחייגן כדי לחייג לשרת הזה, למרות שאני שייך לספק אינטרנט אחר. אם היו לי שם וסיסמה של חשבון אצל ספק אחר הייתי יכול לבדוק את זה, אבל אין לי, אז אני לא יכול...

פורסם

אין שום בעיה להתחבר לספק אחר בכבלים, כל עוד יש לך שם חשבון.

פשוט משנים את שם השרת, כמו שנאמר.

פורסם

אז ככה - אחרי בירור מעמיק עם מנהלים במת"ב (HOT) - בלתי אפשרי - המחשב נותן כתובת MAC אחת בלבד למחשב - לא משנה כמה כרטיסי רשת ומודמים וחשבונות בכבלחם של כבלים מחוברים למחשב - בלתי אפשרי.

אני מתכוון - חיבור של 2 מודמים ביחד.

פורסם

אז ככה - אחרי בירור מעמיק עם מנהלים במת"ב (HOT) - בלתי אפשרי - המחשב נותן כתובת MAC אחת בלבד למחשב - לא משנה כמה כרטיסי רשת ומודמים וחשבונות בכבלחם של כבלים מחוברים למחשב - בלתי אפשרי.

אני מתכוון - חיבור של 2 מודמים ביחד.

לא על זה הויכוח...תראה את זה למנהל שלך אם אתה יכול:

ברור שלכל מודם יש כתובת מאק משלו והיא זו שמבצעת עבורו "אותנטיקציה אדמיניסטרטיבית" - זו הסיבה שלקוחות הכבלים יכולים להיות מחוברים ללא חייגן - הם מקבלים IP אוטומטית מהספק. במקרה של חייגן הם עדיין מקבלים כתובת IP, אבל של רשת הכבלים המקומית ולאחר השלמת תהליך החיוג עם שם משתמש וססמא הם מקבלים IP מה-POOL של הספק. אמנם ניתן לחייג לכל שרת VPN שנמצא באותה רשת מקומית - השאלה היא האם הניתוב מבוצע לפי כתובת היעד, או לפי מידע שנמצא במערכות של חברות הכבלים ואשר מפנה את הלקוח לשרת הרדיוס הייעודי של ספק האינטרנט שלו?

אם הוא להבין כלום תשאל: "האם לקוח כבלים יכול לחייג ולהתחבר בפועל לשתי ספקיות (או יותר) לסירוגין אם יש לו חשבונות שם?"

או לחילופין: "האם ללקוח כבלים יכולה להיות יותר מספקית אינטרנט אחת או שמתבצע ניתוב של הלקוח לפי מה שרשום אצלינו ולכן תתכן התחברות רק לספקית יחידה אפילו אם יש ללקוח חשבון נוסף אצל ספקית אחרת?"

אנחנו מצפים לתשובה... ;)

פורסם

כוונתי היא שבחיבור קבוע עם מחשב אחד - אי אפשר לחבר 2 מודמים למחשב אחד ו2 ספקים - או אפילו אותו ספק.

המחשב יזהה חיבור 1 בלבד.

ובקשר לניתוב של להרשם ל2 ספקים באותו מנוי ובLP2P להתחבר לאחר מהם - פעם פה ופעם פה.

אני אשאל

הבנתי נכון ? :)

פורסם
  • מחבר

טוב, יש לי הוכחה.

תסתכל על כתובת ה- IP החיצונית.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

כוונתי היא שבחיבור קבוע עם מחשב אחד - אי אפשר לחבר 2 מודמים למחשב אחד ו2 ספקים - או אפילו אותו ספק.

המחשב יזהה חיבור 1 בלבד.

אתה מדבר על מחשב. אבל אפשר לקנות מכשיר כמו שאני הצעתי ואז אין את הבעיה של מחשב עם מערכת הפעלה שלא יודעת לטפל בשתי חיבורים.

פורסם

Benor: היה לך נתב פעם?

כי כתובת ה-IP הפנימית של הכבלים שלך היא סטאטית (לפי הספרה השניה אחרי הנקודה הראשונה - 8 ומעלה הן הקצאות למשתמשים חדשים או לבעלי נתב שזקוקים ל-IP קבוע ברשת הפנימית של הכבלים) וייתכן שזה מה שמאפשר לך את ההתחברות ה"כפולה". כי מנסיון אישי על מחשב של מישהי, במצב זהה לשלך, למעשה גם עם אותן הספקיות(!) יכולנו להתחבר רק לספקית אחת; זה בטוח לא בעיה בספקית השניה או כל דבר אחר! באמת מוזר כל העניין הזה.

פורסם

טוב, יש לי הוכחה.

תסתכל על כתובת ה- IP החיצונית.

זה לא שאני לא מאמין לך, אבל התמונות מוכיחות רק שיש לך 2 חייגנים - אחד בשם NetVision ואחד בשם Barak013. אם אתה רוצה להוכיח - תפרסם את כל המידע שמתקבל מ ipconfig /all. כך ניתן לראות בבירור את הכתובות השונות של השרתים. אני מאמין שניתן להתחבר ליותר מספק אינטרנט אחד, אבל לא בו-זמנית (פעם להיות מחובר לזה ופעם לשני).

בקשר להתחברות במקביל (באותו זמן) לשני ספקים - גם אם זה אפשרי, לא תקבל רוחב פס כפול מ-2 סיבות:

א. ספק התשתית (כבלים/בזק) מגביל גם כן את רוחב הפס שהוא נותן. את זה אפשר ל"עקוף" ע"י הרשמה לחבילה גדולה יותר ממה שנותן ספק האינטרנט (לדוגמא - תשתית שתתמוך ב 1.5Mbps וחבילה של 750Kbps). כמובן שזה יהיה ביזבוז.

ב. היציאה החוצה לעולם - ה Gateway. מידע תמיד יוצא ונכנס דרך gateway אחד בלבד, כך שגם אם תהיה לך גישה ל-2 gateways, המידע עדיין יעבור רק דרך אחד מהם ולא דרך שניהם במקביל. צורת עבודה כזו (חלקים של אותו מידע שמגיעים דרך מספר gateways) נקראת load balance. אני לא חושב שהמחשב תומך בדבר כזה וגם לא רוב הנתבים.

אגב את הטבלת איזה מידע יוצא מאיזה gateway במחשב שלך (אם יש לך יותר מחיבור אחד), אתה יכול לראות ע"י הפקודה route print.

הערה: בזמן שכתבתי את סעיף ב', נזכרתי שהיה פעם משהו בשם ISDN, שאפשר קבלת מידע מ-2 קווי טלפון במקביל. קראתי לפני כמה שנים שמישהו פעם עשה ניסוי והפעיל תוכנת חיבור של ISDN על שני מודמים של 33600bps במקביל והצליח לקבל רוחב פס כפול (כלומר 67200bps) בחיבור שלו לאינטרנט.

אולי זה מרמז שכן ניתן לחבר 2 חיבורים פיזיים (2 מודמי כבלים עם 2 כרטיסי רשת) במקביל, אבל אין לי מושג איך עושים את זה.

פורסם

אוקיי ואם אתה קונה נתב עם אפשרות לשתי כניסות של wan? זה אפשרי? אני בטוח שאתה יכול לעשות את זה עם איי די אס אל השאלה כבלים ....

פורסם

זה אפשרי עם נתב כמו זה

http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6524.htm

הוא גם יודע לאזן את העומס על הקווים, ולגרום לך לחשוב שאתה משתמש בחיבור יחיד עם רוחב פס כפול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים