עבור לתוכן

מעבד + לוח אם השתגעו -----נפתר---נפתר------נפתר----

Featured Replies

פורסם

זה התחיל אתמול... הדיסק קשיח נכבה.... הוא לאחר שניה.. ואז נתקע המחשב... והמחשב עשה ריסט...

אחר כך הדלקתי את המחשב. בדקתי את הטמפ'... הדיסק קיח היה על 37 וזה לאחר מנוחה של כמה דקות, בדרך כלל הוא על 28-33...

הוח אם היה על 43... המעבד היה על 55-58....

המחשב לא היה במאמץ אז אין לי מושג איך הם הגיעו לטמפ' כזאת....

עשיתי ריסט.. המסך לא נדלך.. עשיתי עוד פעם ואז הוא נדלק...

אבל החיישנים בלוח אם ובמעבד לא טובים.. אני מסתכל בסנדרה אין את החלק של הטמפ'....

אי עוש ריסט וגם אין...

לפעמים יש ולפעמים אין.... אז ככה שאני לא יודע מה המצב עכשיו.. המחשב היה מכובה כל הלילה....

פורסם

קודם כול בגלל החום שלו הוא עושה את הריסטים (וגם עכשיו התמפרטורות בחוץ משפיעות על האוירה של המחשב זה גם אחד הפונקציות של ההתחממות של המחשב) אים תוחל לפרת לי אל המחשב שלך עולי זה יעזור בפיתרון הבעיה

פורסם

באמת מה המפרט שלך..

האמת שזה לא נראה לי קשור לטמפ' אבל תנסה לפתוח את הדלת של המארז ולכוון איזה מאוורר גדול ולראות אם הבעיה חוזרת על עצמה

פורסם
  • מחבר

אתמול פתחתי את המארז ושמתע מאוורר של 80 מ"מ בערך במרחק 3 ס"מ מהמאוורר של המעבד

בשביל שיקרר וזה הוריד אותו ב2 מעלות בערך...

יש לי פנטיום 4 1.7 גי'גה הרץ

לוח אם של אינטל

256 RDRAM

המאורר הוא המאוורר שבא עם המעבד...

ההארד דיסק הוא של WS 80GB

אני כנראה קונה מחשב חדש בקרוב אבל אני צריך גם את המחשב הזה...

עכשיו המחשב סגור.. אני מדבר מהפנטוים 2 הישן....

פורסם
  • מחבר

פתרתי את הבעיה...

זאת התוכנה הזאת שאמורה למצור את התרופה לסרטן....

המחשב שלי עובד במאמץ הרבה בגלל כל הותוכנות שאני פותח בו זמנית והוא לא כזה חזק..

.עוד התוכנה הזאת שהייתה על על 100 אחוז ב CPU ועוד כמה תוכנות כאלה.. הטמפרטורה של המחשב הגיעה לשיא..

כשסגרתי את התוכנה, באותה שניה הטמפ' ירדה ב 5 מעלות.. ובסוף היא הגיע ל 41... מ56 ל 41!!!! התוכנה הזאת הייתה יכולה להרוס לי את המחשב...

פורסם

אתה רואה מה קורה כשאתה מנסה לעזור....

פורסם

אתה רואה מה קורה כשאתה מנסה לעזור....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

אולי פתרת את הבעיה באופן זמני ע"י כיבוי התוכנה, אבל התוכנה היא לא הגורם - הגורם הוא החום. גם אני מריץ תוכנה דומה (SETI@HOME) וגם היא מעלה את הטמפרטורה של המעבד בכמה מעלות (התוכנות האלו מעלות את השימוש במעבד ל 100%), אבל אצלי המחשב לא קורס(טוב, AMD), ולמעשה - אף מחשב לא אמור לקרוס בגלל התוכנה. אצלך נראה שהמעבד עובד על גבול היכולת שלו מבחינת הטמפרטורה וזה לא תקין. אני מציע לדאוג לאיוורור טוב יותר למארז בכלל ולמעבד בפרט.

יכול להיות גם שמדובר בבעיה במעבד או בלוח (לא מזהה את הטמפרטורה הנכונה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים