עבור לתוכן

סידור מאווררים....

Featured Replies

פורסם

ברשותי מארז של ריידמקס השחור המקורי. בכל אופן AMD 2600 כרגע בקיץ על 45-46 מעלות במנוחה, לוח על 28 בערך ,הארד דיסק על 36-37 והספק או לא יודע מה זה AUX  על 42.  בעונה הקודמת המעבד היה על 38 בערך,ההארד דיסק על 30 בממוצע ולוח על 25.

טמפ' טובות?

בכל אופן המארז מסודר ככה:

2 מאווררים מוצאים מאחורה. 1 מכניס מהדלת. 1 מכניס מקדימה. סידור טוב? אם לא ,איך כדאי לי לסדר?

פורסם

יש לך סידור מאווררים טוב, רק אם אתה מבין קצת במודינג כדאי לך להוסיף מקום למאוורר מוציא על הגג, זה יוריד לך עוד קצת את הטמפ'.

טמפ' של המעבד, אם אלה היו טמפ' במאמץ אז הם היו סבירות, אבל אתה אומר שהם במנוחה, אז קרוב לוודאי שבמאמץ טמפ' המעבד שלך על הפנים (טמפ' הלוח אם והכונן קשיח טובות ד"א).

יש לך את הגוף קירור המקורי של AMD? אם כן אז הוא בין הגרומים לבעיה. כי הוא גוף קירור גרוע ביותר. תחליף אותו לגוף קירור אחר אם יש לך כסף והטמפ' תרד לך בצורה דרסטית. אם אתה יכול להרשות לעצמך להוציא 200 ש"ח+40ש"ח על משלוח אז תגיד, ונביא לך פה קישור לגוף קירור מצויין עם מאוורר טוב ושקט.

פורסם
  • מחבר

על מה אתה מדבר? על המעבד יש לי קירור SK7+SF2 זה קירור מעולה. ואני כמעט בטוח שהטמפ' אצלי טובות. אני חייב לציין שחם אצלי בחדר,ועכשיו קיץ!

פורסם

על המעבד יש לי קירור SK7+SF2 זה קירור מעולה.

אחי, קודם כל הטמפ' שלך לא הכי טובות. אתה נתת טמפ' שהיו נורמליות אם הם היו במאמץ, אבל הן במנוחה. אז במאמץ קרוב לוודאי שהמעבד שלך מגיע ל-60C. או שפשוט תכתוב פה טמפ' של המעבד שלך במאמץ.

ואם המעבד שלך מגיע לטמפ' כאלה כשהוא במנוחה, אז מצטער להודיע לך שגוף הקירור הזה לא טוב. גם אצלי בחדר מאוד מאוד חם, אין לי מזגן ואין לי שום מאוורר רגיל בחדר אבל בכל זאת, לפני שבועיים כשעוד היה לי גוף קירור מקורי של AMD2500, הטמפ' של המעבד הגיעו רק ל-49C במאמץ ועם מיקום מאווררים סביר.

פורסם

אחי איזה מארז יש לך 868 ??? כי גם אנ ירוצה לקנות אותו ולפי הטמפרטורות אני חושב לרדת מזה...

פורסם

1.תנסה לנתק את המאוררים שמוציאים אוויר מאחורה ותראה את אם נהיה שיפור בטמפרטורה (אצלי היה שיפור)

2.אם אתה לא מבצע אוברקלוקינג הטמפ' של המעבד שלך היא לא גרוע כל כך ואל תתיחס למה שאומרים לך פה, המעבד יכול לעמוד בטמפ' של עד 80 מעלות

אבל בעיקרון החל מ 55 מעלות זה כבר לא הכי בריא למעבד ומקצר את האורך חיים שלו.

3.תעלה את המהירות של ה SF2. ;)

פורסם
  • מחבר

תיקוןןןןןןןןןןןןן לא שמתי לב ורשמתי בהודעה הראשונה שלי שהטמפ' היא בין 46-56 במנוחה!!! הכוונה שלי הייתה ל-45-46-47 במנוחה ולא 56!!!!!

המעבד בחיים לא עבר את ה-50 מעלות גם לא במאמץ. היום בשיא החום בצהריים עשיתי 2 בדיקות 3dmark 03 ברצף ובנוסף לתוצאה היפה( 4953 ו-4968) המחשב לא הגיע אפילו ל-50 מעלות.

אני רוצה לציין שבעונה הקרירה הטמפ' של המעבד במנוחה הייתה 37-38! אני מניח שאם אני אסדר את החוטים במארז(מאוד מבולגן) ואנקה קצת מאבק אני אוריד את הטמפ' באיזה 2-3 מעלות לפחות. כה שיהיה לי בממוצע מנוחה 43-44! הידד ;D

שלא נדבר על קדיחת חור בגג ולשים שם מאוורר שאני מתכנן!

מה אתם אומרים על הטמפ' כרגע? 45-46-47 במנוחה,בחדר חם בקיץ בלי מזגן...

פורסם

הטמפרטורה שלך לא רעה בכלל, אצלי במנוחה זה גם בערך אותן מעלות כמו שאצלך ועם מזגן זה יושב על 40-42 מעלות.

שים משחה טרמית טובה ותראה שיפור של 1-3 מעלות. ;)

פורסם
  • מחבר

אז סבבה לי..... מזגן רק שתדע משפר המוןןן הפעלתי מזגן בכלל בסלון והטמפ' ירדה ב-1-2....

מחר אני אנקה ואסדר קצת עניינים.

תודה!~

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים