עבור לתוכן

האם מיקום המאווררים נכון?

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב לפני שנה עם מארז שיש בו חלון, 2 מאווררים וקתודה כחולה. מן מודינג מוכן שכזה.

עכשיו...אחד המאווררים היה מחובר באמצע החלון והוא מכניס אוויר,

והשני - בגג של המארז (אין לי מושג איך לקרוא לזה) והוא מוציא אוויר.

לפני כמה מצאתי לי איזה מאוורר במחשב הישן וחיברתי אותו מתחת לספק, כדי שיוציא אוויר.

מהספק במחשב הישן הוצאתי עוד מאוורר...

הטמפרטורות עכשיו (לפי AIDA32) -

Motherboard - 35c

CPU - 40c

אני משתמש במחשב למשחקים, אינטרנט וסרטים ואני חושב להתחיל בקרוב לעשות אוברקלוקינג -בינתיים אני לומד 8)

האם אני צריך לחבר איפשהו את המאוורר שאילתרתי או שאולי אני צריך לשנות את כיוון האוויר באחד המאווררים שלי או לחכות לאוברקלוקינג?

פורסם

אחי, מיקום המאווררים שלך טוב, אבל הוא יהיה עוד יותר טוב אם תמקם מאוורר מקדימה שיכניס אוויר.

ואל תדאג אם אין לך פתח בפנל הקדמי, זה לא יעשה בעיות בכלל.

ד"א: יהיה יותר טוב אם תקנה מאווררים חזקים יותר ממה שיש לך. שני המאווררים שקיבלת עם המארז הם בטח ג'נריים שלא דוחפים הרבה אוויר. המאוורר שהוצאת מהספק הוא גם כנראה לא דוחף הרבה אוויר.

אם תחליף אותם במאווררים איכותיים שידחפו הרבה יותר אוויר אז זרימת האוויר במארז שלך תשתפר והטמפ' ירדו.

פורסם
  • מחבר

המממ...זו בדיוק הבעיה אצלי - אין לי פתח בפנל הקדמי...מאיפה בדיוק יכניס המאוורר אוויר?

יש חברות מסויימות של מאווררים שיתאימו לי - אני לא צריך קירור רציני, פשוט שהמחשב יחזיק בחודשי הקיץ החמים כאן באילת.

מה שעשיתי עם המאוורר של הספק - הדבקתי אותו לאחד מהמוטות ברזל שאותם מוציאים כשמוסיפים כרטיס הרחבה, עיקמתי אותו ועכשיו הוא מכניס אוויר לכיוון הכרטיס מסך - רעיון טוב?

פורסם

כן אחי, זה רעיון טוב מה שעשית.

ואחי, בכל מארז יש פתח מלבני קטן בתחתית הפנל הקדמי. הפנל הזה אמור להספיק לכך שמאוורר מקדימה ישאב ממנו אוויר. אז שוב, אין לך מה לדאוג בקשר לזה שאין לך פתח בפנל הקדמי, פשוט תמקם שם מאוורר וזהו.

ובאילת אין לכם עכשיו 40C מעלות? חום הסביבה אני מתכוון?

פורסם
  • מחבר

במקרה הטוב.

ככה בסוף יולי תחילת אוגוסט המעלות קופצות ל-45.

אבל יש לנו מזגן בבית, דיזרקולר (זה מין מזגן חובה בכל בית אילתי - אתה קונה בית ביחד עם המזגן).

פורסם

מי שגר באילת נירא לי צריך קירור מים עצבני או קירור גז... 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים