פורסם 2004 ביולי 1921 שנים אהלן,יש לי בעיה במחשב עם ההארד דיסק שהמחשב לא מזהה והמחשב בכלל לא עולה עכשיו כשגם ניסיונות להתקנה מחדש לא צולחים.משהו מכיר חנות או אדם המומחה בתיקון מחשבים באיזור צפון ת"א?תודהעידו052-8277556
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים חחחח בשביל זה אתה שם פה הודעה? פורום תמיכה "טכנית" זה כדי שיעזרו לאנשים אם בעיותלא שיפנו אותם לחנויותספר יותר על הבעיההאם מדובר במחשב חדש ויש דיסק קשיח מסוג SATA?
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים מז"א המחשב לא עולה? הוא משמיע ציפצוף בהתחלה כשהוא עולה? אתה רואה משהו במסך כשאתה מדליק את המחשב? כמה שתספר יותר על הבעיה וכמה שתיתן יותר פרטים קטנים על הבעיה ככה נוכל לעזור לך יותר... חבל שסתם תשלם כסף בזמן שאנחנו פה יכולים לעזור לך
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים מחבר צודקים...אז ככה.הוא אומר שיש בעיה ב BOOT INIוההארד דיסק משמיע ציפצופים מוזרים ואז הוא עושה RESTART למחשבניסיתי לעשות תיקון ל WINDOWS אבל הוא מעלה זה לא עובד.... הוא יוצא לדוס אחרי שאני אומר לו לעשות את זה...
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים וההארד דיסק משמיע ציפצופים מוזרים ואז הוא עושה RESTART למחשבלמה הכוונה בציפצופים מוזרים? האם זה נשמע כמו מנוע תפוס (אולי הדיסק הקשיח שובק חיים)?הוא אומר שיש בעיה ב BOOT INIהקובץ הזה רק אומר מאיפה לטעון את מערכת ההפעלה ואילו מערכות הפעלה יש. מבנה קובץ כזה לדוגמא:[boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect הסבר:יש מערכת הפעלה אחת במחיצה הראשונה (partition(1 בכונן הראשון (disk(0 בספריה WINDOWS\אולי זה יעזור לך לבנות את הקובץ באופן ידני ויפתור את הבעיה.
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים יש לי הרגשה שהווידוס שלך קצת דפוק.. (ראיתי את ההודעות הראשנות שלך וגם שם היו בעיו איתו) אולי כדאי שתחשוב להחליף אותו בגרסא שונה או תתקין ווינדוס 98SE.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.