עבור לתוכן

למה ה X800 PRO שלי הוא לבה?!

Featured Replies

פורסם

יש לי

p4 2.8c

abit ai7

adata 512X2 ddr 500

powercolor x800 pro

והמחשב פתוח עם מאוורר גדול עליו.

הכרטיס גרפי אפילו לא היה על OC פעם אחת....

הוא מגיע לי לפעמים ל 60 מעלות!!! ויש מלא סימנים!!!

בלי OC...!!

המעבד הוא בדרך כלל על 45 מעלות ובמאמץ אפילו 54 בלי OC

SYS על 31 מעלות ו 38 בעומס... אין לי מושג מזה SYS , אולי לוח אם?

PWM שגם אין לי מושג מזה על 35 ולפעמים 41 במאמץ.. וזה כשהמארז פתוח..

למה זה קורה??? המארז הוא גנרי וספק הכח הוא של 350W של BEST POWER שזה די גנרי..

למה זה קורה???

פורסם

שמע, אין לי מושג. וסביר להניח שאני טועה. אבל מה אכפת לי זה יותר בשביל ההרגשה הטובה שלי מאשר שלך.

נראה לי שמהרגע שהתחילו להפוך את הטמפ' במחשב לנגישה כל כך, וגם מי שהוא לא אוברקלוקר פעיל חשוף למידע הזה (שללא ספק נראה מעיק, 55 פאקינג מעלות) רואה מה קורה שם, מתחיל לדאוג ולחפש פתרונות, ולהיות לא מרוצה.

תאמין לי, אני לא רציתי לעשות OC מעולם, מהרגע שראיתי את הטמפ' במחשב שלי נכנסתי ללחץ. אבל כשהתקשרתי לטכנאי של המקום ממנו רכשתי את המחשב הוא אומר לי שהכל יהיה טוב, והמעבדים והמערכות האלה בנויות לעבוד גם בטמפרטורות של 70 מעלות. והוא צודק בתחלס, אחרת לא היו נותנים להם כאלה אחראויות.

כל השנים היו לי מחשבים שלא ידעתי מה הטמפרטורות בפנים, והיה לי ראש שקט.

שמע לי, שמור את המעבד מתחת ל55. אל תדעג מה SYS. וסגור את הדלת בצד ואל תסתכל יותר בחיישני טמפרטורה.

המערכות האלה בנויות לזה!

פורסם
  • מחבר

היה לי כסף. שקניתי את ה 800 פרו נגמר הכסף. די הגיוני לא?

אני מחשק במשחקים על הגדרות גבוהות ולפעמים רואים סימנים שחורים.. שיחקתי חצי שעה ב PAINKILLER ונתקע המחשב ונגעתי בכרטיס מסך ונראה לי זה היה על 70 מעלות והקטע שכל החלקים שלי הם בטמפרטורה חריגה.. ואין שום סיבה פתחתי את המארז ושמתי מאוורר לא למחשב אלא לבית.. שהוא ענק ועדיין היה כל כך חם.. 60-70 מעלות לכרטיס גרפי ו 58 למעבד

וSYS וPWM שאף אחד לא מנסה להסביר לי מזה...

והיה לי שתי ספקים שונים אחד היה של גירו והחלפתי ל בסט פואר 350W אז נראה לי שהבעיה בלוח.... אתם לא חושבים... וזה לא שהמד מזייף נגעתי בחלקים ובזכרונות והם היו רותחים.. אני לא יכול לעשות OC לכל חלקי המערכת אפילו לא ב 5%?.. הלוח הוא AI7 .. קניתי אותו בגלל שהמלצתם.. התלבטתי בין זה ל IC7 .. יום אחרי שקניתי. היה כתוב בפורם שהלוח הזה לא אמין:(

והקטע שהתקנתי את הלוח לבד.. והכל עובד פיקס חוץ מזה וזה מעצבן כי קניתי את זה גם לOC אחרת בשביל מה קניתי 500 DDR לזכרומות ואני לא מצליח לשים את הבאס של המכבד מ 200 ל 230 אפילו!!!

קניתי בKSP ונראה לי שהם יעשו לי בעיות להחליף את הלוח הזה ל IC7 או P4P800 E D

נמאס לי מהלוח הזה... גם ההרדיסק סטה שלי של סמסונג לפעמים עושה קולות כאילו הוא נכבה ודולק ואז גם המחשב נתקע...

ממש מבאס

זה הלוח הבעיה נכון?

פורסם

wtf איך עד עכשיו המערכת עוד לא נשרפה?

350 ג'נרי לכזאת מערכת?

תתביש לך.

פורסם

קרטמן צודק ;D

אני לא מבין איך אתה מצליח לישון בלילה שספק כזה "מגן" לך על המחשב... (אני מניח שהאחריות של הכרטיס מסך לא מכסה שינויי מתח וכל מיני תקלות חשמל למיניהם)

תחליף מהר מהר, זה דבר מאוד קריטי...

פורסם

שמע, אין לי מושג. וסביר להניח שאני טועה. אבל מה אכפת לי זה יותר בשביל ההרגשה הטובה שלי מאשר שלך.

נראה לי שמהרגע שהתחילו להפוך את הטמפ' במחשב לנגישה כל כך, וגם מי שהוא לא אוברקלוקר פעיל חשוף למידע הזה (שללא ספק נראה מעיק, 55 פאקינג מעלות) רואה מה קורה שם, מתחיל לדאוג ולחפש פתרונות, ולהיות לא מרוצה.

תאמין לי, אני לא רציתי לעשות OC מעולם, מהרגע שראיתי את הטמפ' במחשב שלי נכנסתי ללחץ. אבל כשהתקשרתי לטכנאי של המקום ממנו רכשתי את המחשב הוא אומר לי שהכל יהיה טוב, והמעבדים והמערכות האלה בנויות לעבוד גם בטמפרטורות של 70 מעלות. והוא צודק בתחלס, אחרת לא היו נותנים להם כאלה אחראויות.

כל השנים היו לי מחשבים שלא ידעתי מה הטמפרטורות בפנים, והיה לי ראש שקט.

שמע לי, שמור את המעבד מתחת ל55. אל תדעג מה SYS. וסגור את הדלת בצד ואל תסתכל יותר בחיישני טמפרטורה.

המערכות האלה בנויות לזה!

צודק בהחלט - סוף סוף מישהוא עם קצת הגיון בריא.

כמה נקודות לחיזוק העניין:

כל עוד המוצר תחת אחריות ועובד בצורה תקינה מה איכפת לך מה הטמפרטורה?

זה נכון שחום מקצר את אורך חיי המוצר אבל אף אחד לא יכול לנבא עד כמה.

לרוב רכיבי המחשב יש אחריות לשלוש שנים ובתקופה זאת אתה מכוסה בצורה מלאה לא משנה מה יהיו הטמפרטורות במחשב.

בעוד שלוש שנים המערכת הכי יקרה היום תהיה שווה לא יותר מכמה מאות שקלים, אז אין צורך לדאוג לעתיד רחוק.

החברות המיצרות מוצרי קירור ואתרים העוסקים באובר קלוקינג יצרו מין אופנה שהעלתה את המודעות לטמפרטורות המחשב וכל המקטין (את הטמפרטורה) הרי זה משובח.

צריך לזכור כי מעבר לעלות הגבוהה של מוצרים כאלה הם גם מוסיפים רעש ואז נכנסים למעגל של החלפת רכיבים וביזבוז כספים מיותר.

רוב הלוחות ממילא אינם מציגים טמפרטורות נכונות והסטיה בין לוחות שונים עם אותו מעבד יכולה להגיע ל 15 -20 מעלות.

טמפרטורות נמוכות אכן משפרות את יכולת האובר קלוקינג אבל אם המחשב שלך יציב כרגע חבל להשקיע מאמץ ומחשבה בנושא.

אני באופן אישי בודק טמפרטורות רק בעת התקנת מחשב חדש כחלק מבדיקת תקינות המערכת ואחר כך רק אחת למספר חודשים לצורך תחזוקה.

תמחק את התוכנה שמציגה טמפרטורות ותישן טוב יותר בלילה.

פורסם

כמו שאמרו לך תקנה ספק נורמלי....

חבל שכאלו חלקים ישרפו סתם בגלל ספק גנרי מעפן.

פורסם

יאללה - מה אתם כל כך נגד ספקים ג'נריים ? הספקים הללו בסדר גמור ב99% מהמקרים לכל הזמן שהמחשב ולא מבצעים OC.

למישהו פה פעם נשרף ספק ג'נרי ? לי נשרף בפנטיום 2 לפני 7 שנים - היה סוויץ' קטן כזה שמשנה בין 220~110.....העברתי ל 110....נחשו איזה צבע של עשן יצא מהמספק ;D אפור סמיך מגניב כזה ח..

בכל מקרה - הטמפרטורה באמת לא צריכה לעניין אותך - גימיק לשאוב כסף ולדאוג ל"קירור" שלא לצורך כי המעבד שלך יכול לעבוד באופן חדש בטמפרטורות הרבה הרבה יותר גבוהות. כנ"ל הכרטיס מסך.

יום טוב

פורסם

לי נשרף ספק לא גנרי HEC 300 ושרף יחד איתו את כל המערכת כולל 9500 פרו

פורסם

לי נשרף ספק לא גנרי HEC 300 ושרף יחד איתו את כל המערכת כולל 9500 פרו

אאוץ'..... (זה קרה סתם ככה, או בזמן OC או משהו?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים