פורסם 2004 ביולי 3021 שנים פשש אחלה עבודה יש לי כזה מארז חשבתי לזרוק אותו ולקנות חדש אבל אני רואה שלקקי הקטן(דרך אגב לא רע יחסית לג'נרי) יש פוטנציאל גדול שיהיה לי קצת זמן וכסף אני יתחיל לעבוד עליו ושוב כול הכבוד.
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים מחבר גם אני חשבתי ככה בהתחלה, אבל הנושא נבדק ע"י אבא שלי (בעל תואר באלקטרוניקה וניסיון רב) ומסתבר שכן. בכל אופן חבל לבזבז יותר מ-10 לדים ולקבל תאורה מאכזבת, אני מחכה למחר שאבא שלי יבדוק אם יש לדים UB בצבע כתום..
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים 10 לדים זה יכול להיות "בזבוז" כדי להאיר משהו כשאפשר להאיר עם תאורות אחרות, אבל לאמץ את הספק??
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מחבר חברים יקרים! העידכון הסופי (חוץ מתאורה בגג ותיקון צביעה קטן) שלו חיכיתם לא מעט זמן (שבועיים.. פוויי כמה זמן ). המחשב הורכב וחובר למתח, אך עדין לא חובר למקלדת/עכבר מסך ועוד כלומר עדין לא הפעלתי בו מערכת הפעלה ובדקתי את תצוגת ה-LCD, אך לפי זה שהיא דולקת אני מניח שהכל בסדר. זה כל כך כיף להדליק מחשב אחרי שינויים רצינים בכפתורים ובמיקומים ולראות שהכל נדלק! העידכון הבא יהיה אחרי שתיבנה התאורה ויבוצע תיקון קטנטנן בצבע האפור התחתית הפאנל הקדמי וכמובן אסור לשכוח את גוף הקירור החדש המובסס על Heat Pipe שנמצא אצלי ארוז ומחכה להרכבה. בינתיים ההרכבה תדחה כיוון שקודם לכן יש לי משהו אחר להרכיב, אתם כבר תדעו בקרוב. טוב אז הנה לכם התמונות, התמונות חשוכות בחלקן האחורי כי המחשב צולם כשהיה חושך היום ורציתי להראות לכם אותו במקומו הטבעי. מחר אני יצלם לכם כמה תמונות באור יום. המערכת בתרדמה: Light it up! הסירו דאגה מלבכם, החוטים מסודרים, מחר בתמונות באור יום תראו: Front Panel, כאן תוכלו לראות את החלק בתחתית הפאנל שאני מתכוון לתקן ע"י שיוף קל וצביעה קלה: He's thinking! SF2 בגג המארז: החלק האחורי צבוע באפור הכהה כמו בפאנל הקדמי, איך שאני אוהב את הצבע הזה! ניתן לראות את הכבל מה-LCD שמשתחל לו מאחורה.. היה לי עוד פלסטיק מיותר כמו אלו שהשתמשתי בהם בפאנל הקדמי, אז החלטתי שלכאן זה הכי יתאים: קלוז אפ: זהו חברים עד כאן לעדכון להיום, מחר תמונות באור יום, נהנתי מאוד לעבוד על הפרויקט הזה, שגם היה הפרויקט הרציני הראשון שלי, מקווה לפרויקטים נוספים בקרוב.. HTPC לסלון כבר מזמן בדמיון שלי.. אשמח לתגובות!
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים אסף יא גאון!!!יפה מאוד!! קבל ח"ח על העבודה המושקעת וסליחה ששיגעתי אותך בקשר לתמונות ;D
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים יצא לך יפה מאוד!!!!! ואללה יש לך את זה... אני בעיצומו של פרויקט HTPC אחרי חודשים של דמיון 8)
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מחבר לא קראת את מה שרשמתי למעלה? קרא שנית.. ותודה רבה לכל מי שהגיב ויגיב.
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים יצא לך יפה מאודהייתי מליף את הכבלים שלך לכבלים עגולים רגישים ל UVושם קטודת UVתחשוב על זהאבל לפרויקט ראשון זה יפה מאוד
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים נראה מעולה, אהבתי במיוחד את אחורי המארז. ;D לא רואים הרבה מארזים שמטפלים להם בחלק האחורי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.