עבור לתוכן

Project: New Green Power (עידכון בעמוד 9, 02.08 תמונות סופיות!)

Featured Replies

פורסם

פשש אחלה עבודה יש לי כזה מארז חשבתי לזרוק אותו ולקנות חדש אבל אני רואה שלקקי הקטן(דרך אגב לא רע יחסית לג'נרי) יש פוטנציאל גדול שיהיה לי קצת זמן וכסף אני יתחיל לעבוד עליו ושוב כול הכבוד.

• תגובות 107
  • צפיות 17.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הלדים לא יאמצו לך את הספק ולא יחממו את המארז, שטויות...

פורסם
  • מחבר

גם אני חשבתי ככה בהתחלה, אבל הנושא נבדק ע"י אבא שלי (בעל תואר באלקטרוניקה וניסיון רב) ומסתבר שכן. בכל אופן חבל לבזבז יותר מ-10 לדים ולקבל תאורה מאכזבת, אני מחכה למחר שאבא שלי יבדוק אם יש לדים UB בצבע כתום..

פורסם

10 לדים זה יכול להיות "בזבוז" כדי להאיר משהו כשאפשר להאיר עם תאורות אחרות, אבל לאמץ את הספק??

פורסם

עבודה מדהימה!

פורסם
  • מחבר

חברים יקרים! העידכון הסופי (חוץ מתאורה בגג ותיקון צביעה קטן) שלו חיכיתם לא מעט זמן (שבועיים.. פוויי כמה זמן :P ).

המחשב הורכב וחובר למתח, אך עדין לא חובר למקלדת/עכבר מסך ועוד כלומר עדין לא הפעלתי בו מערכת הפעלה ובדקתי את תצוגת ה-LCD, אך לפי זה שהיא דולקת אני מניח שהכל בסדר. זה כל כך כיף להדליק מחשב אחרי שינויים רצינים בכפתורים ובמיקומים ולראות שהכל נדלק!

העידכון הבא יהיה אחרי שתיבנה התאורה ויבוצע תיקון קטנטנן בצבע האפור התחתית הפאנל הקדמי וכמובן אסור לשכוח את גוף הקירור החדש המובסס על Heat Pipe שנמצא אצלי ארוז ומחכה להרכבה. בינתיים ההרכבה תדחה כיוון שקודם לכן יש לי משהו אחר להרכיב, אתם כבר תדעו בקרוב.

טוב אז הנה לכם התמונות, התמונות חשוכות בחלקן האחורי כי המחשב צולם כשהיה חושך היום ורציתי להראות לכם אותו במקומו הטבעי. מחר אני יצלם לכם כמה תמונות באור יום.

המערכת בתרדמה:

1_1.jpg

Light it up!

1.jpg

11.jpg

12.jpg

הסירו דאגה מלבכם, החוטים מסודרים, מחר בתמונות באור יום תראו:

3.jpg

4.jpg

Front Panel, כאן תוכלו לראות את החלק בתחתית הפאנל שאני מתכוון לתקן ע"י שיוף קל וצביעה קלה:

9.jpg

He's thinking!

2.jpg

SF2 בגג המארז:

8.jpg

החלק האחורי צבוע באפור הכהה כמו בפאנל הקדמי, איך שאני אוהב את הצבע הזה! ניתן לראות את הכבל מה-LCD שמשתחל לו מאחורה..

7.jpg

היה לי עוד פלסטיק מיותר כמו אלו שהשתמשתי בהם בפאנל הקדמי, אז החלטתי שלכאן זה הכי יתאים:

6.jpg

קלוז אפ:

5.jpg

זהו חברים עד כאן לעדכון להיום, מחר תמונות באור יום, נהנתי מאוד לעבוד על הפרויקט הזה, שגם היה הפרויקט הרציני הראשון שלי, מקווה לפרויקטים נוספים בקרוב.. HTPC לסלון כבר מזמן בדמיון שלי..

אשמח לתגובות!

פורסם

אסף יא גאון!!!

יפה מאוד!! קבל ח"ח על העבודה המושקעת וסליחה ששיגעתי אותך בקשר לתמונות ;D

פורסם

ואיייייייייייייי איזה פצצה

פורסם

יצא לך יפה מאוד!!!!! ואללה יש לך את זה... ;)

אני בעיצומו של פרויקט HTPC אחרי חודשים של דמיון 8)

פורסם

כל כך הרבה עבודה ובלי סידור כבלים? ;D

פורסם
  • מחבר
:( לא קראת את מה שרשמתי למעלה? קרא שנית.. ותודה רבה לכל מי שהגיב ויגיב.
פורסם

יצא לך יפה מאוד

הייתי מליף את הכבלים שלך לכבלים עגולים רגישים ל UV

ושם קטודת UV

תחשוב על זה

אבל לפרויקט ראשון זה יפה מאוד

פורסם

אין מילים יפה מאוד גדול

פורסם

נראה מעולה, אהבתי במיוחד את אחורי המארז. ;D לא רואים הרבה מארזים שמטפלים להם בחלק האחורי.

פורסם

פשוט מדהים!!!!!!!!

איתן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים