פורסם 2001 בנובמבר 1524 שנים התקנתי את הדרייברים החדשים של אינטל להתקן ה-ATA100, וכשאני נכנס למחשב שלי הסידירומים לא מוצגים.יש לציין כי ישנו שיפור משמעותי במהירות, אבל זוג הסידירומים שלי פשוט נעלמו.נראה לי שהוא לא מזהה אותם כהתקני ATA 100, ופשוט לא מציג אותם, איך אפשר לתקן זאת ?
פורסם 2001 בנובמבר 1524 שנים גם לי הייתה את הבעיה הזאת תלך להוספה\הסרה של תוכניות ותסיר את הדרייבר הזה וזהו עכשיו תראה הכולללללל :smoke:
פורסם 2001 בנובמבר 1524 שנים נראה לי שהוא לא מזהה אותם כהתקני ATA 100, ופשוט לא מציג אותם, איך אפשר לתקן זאת ?הוא לא אמור לזהות אותם כ-ATA100 כי הם פשוט לא.לא יודע איך לסדר את זה אבל אם אני יחשוב על משהו אני יודיע לך :-/
פורסם 2001 בנובמבר 1524 שנים כמובן שלא ראיתי את ההודעה של Commander....אבל בכל זאת, אני מניח שKoM רוצה להישאר עם הדרייברים החדשים ושיהיה לו את ה-CD-ROMS.
פורסם 2001 בנובמבר 1524 שנים מחבר כמו ש-SXS אמר, אני רוצה להשאר עם הדרייברים.וכמו שאתה אמרת, זה מחזירק אותם, את זה אני יודע, אבל זה לא עוזר לי כל כך ...
פורסם 2001 בנובמבר 1524 שנים מה זאת אומרת??????אתה צריך להוריד את הדרייבר של :AR15:ATAזה סתם הוא רק עושה בעיות
פורסם 2001 בנובמבר 1524 שנים עבור לוחות אם מבוססי צ'יפסט של אינטל שתומכים ב- ATA100 יש לאינטל אפליקציה חדשה יחסית שנראת intel application accellerator כרגע הגירסה היא 1.1 אם אני מעודכן וזה מה שצריך להתקין כדי שבקרי ה-IDE יעבדו נכוןשימו לב שזה מותנה בהתקנת הדרייברים החדשים ביותר לצ'יפסט שאינטל הוציאה בחודש אוקטובר (כלומר-קודם מתקינים דרייברים לצ'יפסט עושים איתחול ואז מתקינים את האפליקציה ומאתחלים שוב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.