עבור לתוכן

בעיה לאחר restart עידכון!!

Featured Replies

פורסם

הבעיה היא כזו, באופן לא עקבי, לאחר ביצוע Restart למחשב ניתן לראות את הביוס עולה סופר זיכרון ומוצא כוננים, אך בעת שהוא מחפש את הדיסק הקשיח (לטעון את מערכת ההפעלה) הוא נתקע, הנורה שמודיע על קריאה/כתיבה מהדיסק נשארת אדומה. כפי שנאמר קורה בערך אחת ל 4 הפעלות.

אם למישהו יש רעיון אודה, המחשב חדש.

2.4 prescot (אני יודע  ;) הוא מתחמם)

Asus P4P800SE

2x256 Spectek DDR 400

WD ATA133 8meg Buffer

Gainward fx 5200

CDRWx52x...Samsung

CDROM

1.44

שמתי לב שהפוסט לא במקום הנכון, צריך להיות בתקלות (אני מניח) אז אם אחד המנהלים יוכל להעביר אותו, תודה.

סליחה על הטירחה.

תודה

פורסם

נסה לבצע איחוי, ובדיקת שגיות, אם זה לא עוזר, נסה לבדוק על הרד דיסר אחר, אם אין בעיה סימן שהבעיה היא ה כונן קשיח עצמו ולכן תממש את האחריות.

פורסם
  • מחבר

תודה על בתגובה, אבל זה לא נראה לי זה, איך שקיבלתי את הדיסק בדקתי אותו ובלי שום קשר עשיתי איחוי לאחר סיום ההתקנות.

בעיית חשמל אולי???? ביוס (עידכתני לגירסה העדכנית ביותר) ???

פורסם

תחליף תמולקס של הדיסק קשיח (כבל כוח 4 פינים) וגם כבל IDE (כבל אפור שמשומש להעברת נתונים) ,האם רק נתקע או שאתה שומע כזה רעש שהדיסק קשיח מתכבה?

שחזר הגדרות ביוס מקוריות אולי זה יעזור (נקרא restore defaults או משו דומה)

בדוק תדיסק קשיח אם התוכנה של היצרן:

http://support.wdc.com/download/dlg/DlgDiagv504c.exe

(תעשה check for errors ו full)

הדיסק קשיח שלך ATA100 לא 133 ,WD לא מייצרים דיסקים קשיחים IDE ATA133

פורסם
  • מחבר

תודה על העיצות והקישור, אני אנסה זאת.

עדכון!

תודה לכולם, החלפת הכבל כח לא עזרה, עדכון ביוס התבצע עוד בקבלת המחשב, הדיסק הקשיח נבדק ונמצא תקין.

כעת דעתי היא שהבעיה שונה ממה שתארתי, כי הכל קופא, כאילו בזמן האיתחול (מידי פעם) המחשב לא מקבל מספיק כוח לסיים את האיתחול.

רעיונות?

----------+++++++++++++++++++++++++++++++++++-----------------------------------------------------------

שיניתי הגדרות OC בביוס מ AUTO ל NORMAL.

(NO OC)

עד עכשיו הכל בסדר, אבל צריך לבדוק לאורך זמן.

יכול להיות שזה גרם לבעיות חשמל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים