פורסם 2004 ביולי 1921 שנים שלום לכולם כמו שחלק ממכם כבר יודעים החלפתי את הקירור המקורי של האסוס שלי לקירור של זלמן + מאוורר של DELTA 92MM והיום בדקתי לכמה אפשר להגיע עם הקירור החדש ודיי הופתעתי לטובה הגעתי ל 500MHZ לליבה עם ממש מאט ARTIFACTS אבל כל כך קצת שקשה לראות אותם !! הזיכרון נשאר כמו שהיה לפני ההחלפה של הקירור ועומד על 820... אשמח לשמוע תגובות על ה OC מישהו שהגיע למהירות כזאת או יותר ??? תודה מראש.
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים תבדוק כמה אתה מקבל ב3dm03 האמת תוריד קצת שלא יהיו ארטיפקטיםותן לנו תמונה אל תזרוק מספר באוויר
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים שיא חדש באוברקלוק דרך אגב מסטר אור גם לך יש כרטיס של אטי זה ברור חחח איזה 9800פרו?
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים שיא אישי? למי אכפת? קרא לזה אוברקלוק... מילא זה היה הכרטיס הכי מהיר בעולם.פשוט אוברקלוק לא מרשים.
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים מחבר לevilgambit יש מעליך 6 אנשים שהגיבו ואף אחד מהם לא דיבר בצורה שאתה דיברת אם זה לא מעניין אותך אז על תגיב... : דבר שני אני יודע שזה היה הכרטיס הכי טוב וזה כבר עבר והכרטיס דיי MID END עכשיו אבל זה מה שיש לי ואני מרוצה ממנו ויש אנשים עם כרטיסים הרבה פחות טובים... ועכשיו זאת התוצאה... 7400 בקודות אבל אני לא יודע אך להעלות את התמונה פעם היית כאן אפשרות אבל אני לא מוצא אותה... תגידו לי מה לעשות... ועוד דבר פעם הייתי מקבל 100 נקודות יותר אבל זה היה עם דרייבר אחר ( בדקתי כמה והקודם שהיה לי היה הכי טוב ) ואני לא זוכר איזה זה היה !!! אתם יכולים להגיד לי איזה דרייבר הכי טוב ואז אני יבדוק שוב ויחזור עם תמונה חדשה ??
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים לחץ על addiotnal options מתי שאתה מוסיף תגובה ויפתחו כמה אפשרויות חדשות.. ותוכל לעלות תמונה
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים 7336RPM?!!?!?וואוווו זה רועש!!....לא?יפה איזה מעבד יש לך?לא נראה לי הרבה בשביל 9800xtלמורות שה OC דיי מרשיםובאמת מה זה קצת atifects עם יש artifects זהכבר לא OC כי זה לא עוזר...הרי OC טוב צריך לבוא נקי בלי artifects ,ובלי תקיעות מחשב.
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים מחבר במהירות 500 למעבד ו 820 לזיכרון הזה ARTIFACTS אבל להפתעתי שביטלתי את ה FAST WRITE הם נעלמו והייתי יכול להעלות אפילו עוד קצת... אבל זה כבר הופך להיות מפחיד מידיי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.