עבור לתוכן

למה ב volcano12 יש שתי וסתי מהירות?

Featured Replies

פורסם

?

פורסם

כי וסט מהירות אחד אפשר לשים מאחורה(איפה שהיציאות של הכרטיסים) ואחד מקדימה (איפה שהCD)

אתה מחליט

פורסם

תשים אחד איפה שהכי נוח לך. אם יש לך אחים קטנים בבית, או שילדים קטנים עוברים ליד המחשב כל הזמן אז שים את זה שמתחבר מאחורה (ילדים קטנים בטח יתחילו לשחק בו ולשנות מהירות וכך הם ישרפו אותו בסוף).

פורסם
  • מחבר

אז צריך להשתמש רק באחד מהוסתים האלה? לא בשניהם?

ותסבירו לי עוד משהו...

איך אני יודע מתי אני צריך להעלות את המהירות שלו ומתי להוריד?

במשחקים להעלות את המהירות? בעבודה קבועה על כמה לשים אותו?

(יהיה amd2500+)

תודה על העזרה.

פורסם

אחי, אתה לא יכול להשתמש בשניהם ביחד, אתה יכול להשתמש רק באחד מהם. ושוב, אתה בעצמך צריך להחליט איפה הכי נוח לך למקם (מאחורה או מקדימה).

בדרך כלל זה הכי נוח למקם מקדימה, אבל אם יש לך מישהו במשפחה...... שעובר ליד המחשב כל הזמן, ואתה חושב שהוא ישחק בכפתור הזה כל הזמן אז פשוט תמקם אותו מאחורה. אבל אם אף אחד לא יגע לך בו אז הכי נוח מקדימה לפי דעתי (אני מיקמתי מאחורה כי בני דודים הקטנים שלי כל הזמן עוברים ליד המחשב ואני די בטוח שהם ישחקו לי בכפתור אם אני אמקם אותו מקדימה, אז פשוט מיקמתי אותו מאחורה).

אני כרגע לא ב-OC, עם מעבד כמו שלך. אז שמתי את מאוורר ההיטסינק של הוולקנו 12 שיעבוד על המירות הכי נמוכה.

טמפ' אצלי: 38 במנוחה, 45 במאמץ.

הייתי פעם ב-OC, ואז אני עשיתי מהירות מאוורר על מהירות מקסימלית.

ד"א: הסיבה היחידה שאני שמתי את המאוורר על מהירות הכי נמוכה, היא כי הוא מאוד רועש לפי דעתי במהירות בינונית או גבוהה. אז שמתי אותו על מהירות הכי נמוכה והטמפ' די טובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים