פורסם 2004 ביולי 1821 שנים שלוםאני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש ומהירWD Raptor - 36GB - 10,000RPM - S-ATA וכבר יש לי WD 800JB רגיל IDEואני רוצה לעבוד עם שניהם במקביל כלומר שעל הWD Raptor - 36GB - 10,000RPM תרוץ המערכת הפעלהועל הWD 800JB אני ישים סרטים,קבצים וכו ..עכשיו לשאלתי איך אני בונה לי מערכת כזו ששני ההרדיסקים עובדים במקביל אחד IDE השני S-ATAכלומר איך אני מגדיר כל אחד מההרדיסיקים ומה החסרונות ברעיון הזה..תודה
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים הם יכולים לעבוד יחד ללא בעיותסך הכול צריך לחבר & להגדיר בביוס יזהה אותםאגב הRAPTOR יותר מהיר מסדרת הJB ,הRAPTOR זה דיסק קשיח לשרתיםבזבוז ענקי במחיר של RAPTOR אתה יכול לקנות דיסק קשיח הרבה יותר גדול אומנם לא באותה מהירות אבל גם מהיראין חסרונות
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים אחי אין עם זה שום בעיה רק שאתה מתקין ת'מערכת הפעלה תגדיר לו בהתחלה שאתה עובד עם SATA אני חושב שצריך ללחוץ F6 או משו כזה.....
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים מחבר הם יכולים לעבוד יחד ללא בעיותסך הכול צריך לחבר & להגדיר בביוס יזהה אותםאגב הRAPTOR יותר מהיר מסדרת הJB ,הRAPTOR זה דיסק קשיח לשרתיםבזבוז ענקי במחיר של RAPTOR אתה יכול לקנות דיסק קשיח הרבה יותר גדול אומנם לא באותה מהירות אבל גם מהיראין חסרונותלא הבנתי מה אמרת פה אבל אני רוצה כונן מהיר 10,000RPM כי יש הבדל דיי גדול ל 7200RPM
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים אין שום בעיה בקונפיגורציהתגדיר בביוס שהדיסק SATA יעלה ראשון ותתקין עליו את מערכת ההפעלההדיסק שאתה רוצה מהיר מאוד אבל עולה רצח לכן הוצע שתיקח משהו זול יותר, טיפה פחות מהיר אבל יותר הגיוני במחיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.