עבור לתוכן

עדשות Ortho K : עדשות לילה (מתקנות קוצר ראייה)

Featured Replies

פורסם

אני יודע על עדשות ששמים בלילה ומורידים בבוקר ולאחר מכן נשארת כמו "טביעה" של העדשה על האישון למשך כל היום ואפשר לראות 6\6 בלי עדשות. כל יום שהולכים לישון אבל צריך לשים אותן ולהוריד אותן בבוקר. הבעיה היחידה היא שיש להם מגבלה רק עד מספר 6 :-\.

• תגובות 42
  • צפיות 19.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה מה שאנחנו מדברים עליו פה! ;D

יש לזה אמנם הגבלת מספר אבל לכמה אנשים כבר יש מעל 6-? :-\

פורסם

לי :(

10 ימין

9.75 שמאל

פורסם

וואוו אתה עיוור טוטאל 8)

פורסם
  • מחבר

אני קם בבוקר לא רואה כלום כמעט איך אתה רואה גיא? :-X

פורסם

אה, זה פשוט!  :D

לפני שאני הולך לישון אני מסיר את העדשות ושם משקפיים.  8)

אחרי כמה דקות אני הולך לישון , מוריד את המשקפיים ושם אותם על השולחן ליד המיטה במרחק הושטת יד.  בבוקר שאני קם לפני שאני פוקח עיניים אני מגשש עד שאני מוצא את המשקפיים ושם אותם, הולך למקלחת ושם עדשות.

יש עד מספר 20, אני לא רואה טוב, אבל לא צריך להיסחף  :P

גם בטח עוד שנה-שנתיים (אני בן 17 וחצי) אני אעשה ניתוח לייזר ::)

פורסם

ואוו יש לך מספר ממש מטורף

לי יש 4 בכל עין ו6 צילינדר בכל עין

אבל זה גם קצת בגלל הזנחה

כי עשיתי את המשקפיים ממש מאוחר יחסית

גם אתם מכירים מקרים דומים?

וגם אני הולך לקפוץ על הלייזר עוד כמה שנים

פורסם

קראתי באיזה אתר שאין אפשרות לתקן עין עצלה.(אני מתכוון לליזר)

משהוא שמע על זה?

פורסם

בקשר לעין עצלה-אם עולים על זה בגיל צעיר מטפלים בזה ע"י תחבושת על ין אחת, כלומר מאלצים את העין לעבוד, ואז בגלל הגיל הקטן ותהליכי גדילה המצב משתפר.

בגיל מבוגר אני מניח שזה קצת יותר בעייתי.

וחזרה לנושא הת'רד-העדשות האלה פועלות גם על צילינדר?

פורסם
  • מחבר

יש הגבלה של הצילינדר אבל כעיקרון כן..

תבדוק כאן:

www.ortho-k.net

פורסם

קראתי על העדשות הללו מתישהו, נדמה לי שהייתה כתבה עליהם בעיתון של הכללית. אני כרגע עם המשקפיים ( 5 ו4 בלי צילינדר) עדשות נראה לי מפחיד במיוחד אחרי שחבר שלי סיים בבית חולים אחרי שהוא הכניס עדשה לעין בצורה לא טובה( אל תרכיבו עדשות בפעם הראשונה באמצע הלילה).

פורסם

דודה שלי משתמש בזה והיא אומרת שבהתחלה היא שמה וזה היה כמה ימים ועכשיו היא שמה את זה והיא יכולה כמה שבועות בלי משקפיים כבר פשוט מדהים!

פורסם
  • מחבר

אתה רציני? שבועות?!

שאלתי אופטמיטריסט מומחה והוא אמר שלוקח שבוע בערך אולי שבועיים עד שרואים לגמרי 6\6 בלי משקפיים...

איזה מספר יש לה?

פורסם

ציפיתי לתשובות יותר הגיוניות בפורום הזה אבל לא קיבלתי...

העדשות הנ"ל הם פשוט עדשות קשיחות שישנים איתן ובלילה הן מעצבות את הקרנית שלכם [אני לא בטוח שאת הקרנית ספציפית אבל היא מעצבן את העין] לצורה שבה הראייה שלכם תהיה מושלמת.

ההשפעה לא נמשכת ליותר משלושה ימים בלבד והיא מסוכנת והדבר פשוט לא מאושר ע"י המון המון גורמים ובגלל זה אנשים לא משתמשים בשיטה הזו...

עם העדשות האלו אי אפשר לראות, ז"א, אי אפשר להשתמש בהן לראיה אלה רק לעיצוב.

אני מקווה שהתשובות הבאות יהיו קצת יותר בדוקות ועמוקות ולא שטחיות וממקור ידע של "שמועות" בלבד.

בתודה,

אבי.

פורסם
  • מחבר

אתה טועה ידידי

מאות עד אלפים בארץ משתמשים בעדשות אלו והעדשות אושרו ע"י FDA (הרשות האמריקאית לתרופות)

וזה אני אומר לך ממידע אמין של רופא עיניים ואופטמטריסטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים