עבור לתוכן

שאלה בנוגע ל6800GT...

Featured Replies

פורסם

לחלק מהאנשים פשוט לא מגיע הכסף :-\

איזה נוב. כאילו מה הוא חשב?

"אממ... i got shit load of money and im a durk that lives in my mom basement... i will buy theme both ;D

• תגובות 82
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חחחח TRUE TRUE חחחחחח ;)

לך תידע אולי הוא באמת גר במרתף חחחח ויש לו שם אוסף כרטיסי מסך חחחח :D

אבל זה באמת מטומטם לקנות שני כרטיסים כאלה גם אני הייתי בדיחמה אם הייתי קונה את שניהם... ::)

פורסם

זהו שכל הרעיון הוא להיות בדילמה לפניי ואז לקנות 1 מהם...

פורסם

לך תידע אולי הוא רצה לנסות אותם ב-3DMARK חחח יש גם אנשים כאלה! ::):P

אבל זה הדבר הכי מטמטם שיש לקנות שני כרטיסים מעולים שכל אחד מהם יריץ הכל מעולה ועכשיו להיות בטירוף...

אני אישית הייתי שם X800XT ואחרי שיצאו משחקים אם PS3 הייתי מחליף ושם 6800GT ;D

פורסם

שני חיבוריי מולקס שווה ל MORE POWER EIGOR HAHAHAHAHA ?(צחוק משוגע של רוסי עוד יותר משוגע)

כמו שאמרו זה בדיוק כמו 6800U רק אם ביוס אחר וקירור אחר. בקלות אפשר להביא אותו ל6800U ועוד לעקוף אותו. נראה לי מצאתי מה להביא לי מתנה עכשיו ;D

רגע אז זה אומר שספק 300 W לא יספיק לו?

פורסם

אם מחשב מינימאלי של :לוח אם וכל מה שעליו, הארד דיסק 1, בלי סידי\פלופי, בלי מאווררים ושום דבר אחר יש מצב שזה סוחב בקושי. אבל ככה הוא צריך לפחות 400W

פורסם

HOLY אם אתה נוסע לארה"ב או משהו תביא גם לי אני ישלם לך אפילו לפני...  :D

פורסם

חושב שתוכל להעביר גם לי משהו?

פורסם

לחול אני לא נוסע. אבל אני וחבר שלי מביאים ככה איזה 5 יחידות 6800GT. את ההמשך אני לא יכול להגיד בפורום כי זה לא חוקי אז אני ידבר איתך בפרטי

על כל הפרטים

פורסם

אחלה שלחתי לך הודעה ;)

דרך אגב זה באמת הכרטסי הכי מישתלם שיש היום לשוק הגבוה מהכרטיסים החדשים... :D

אולי שיצא GT של ATI הוא יהיה טוב אבל עדיין אני מעדיף תמיכה קדימה זאת אומרת SM3 ;)

פורסם

לכל ה- fanATics כמו מאסטר-אור, הכרטיס X800 GT של ATi (שעדיין בגדר שמועה), א' - לא יעלה כמו GT, אלא הרבה יותר וב' - לא יציע את אותם הפיצ'רים.

אולי nVidia לא ניצחה אך היא בהחלט מובילה, לפחות ככה זה נראה כרגע.

אגב, אף-אחד לא אמר ששני חיבורי מולקס טובים, אך כשאלבטרון מוציאים כרטיס כ''כ דומה ל- Ultra, החל מ- PCB, זיכרון, (סתכלו בתמונות אפילו הקבלים אותו דבר), Dual-DVI ושלל חיבורים אחרים, 2 חיבורי מולקס כמו שיש בדיוק ל- Ultra, אי אפשר שלא לחשוב שתגיע למהירות של Ultra על מאוורר סטוק ומתח סטוק, ובטוח שיותר מזה. אני גם בטוח אחרי שיצאו דרייברים נורמליים ותחליף לו תביוס ל- LardArse's Ultra, הכרטיס הזה יהיה פשוט מלך. כרגע לפי התוצאות שראיתי, הכרטיס הזה הוא הכי טוב כרגע במחיר סביר (PNY הכי זולים אך גם הכי גרועים) ואי אפשר ליפול איתו. הזמנתי אותו כבר. :P (אגג למי שמעוניין החלפתי ת- X800P שלי בו... אז גם אני לא פאנבוי).

פורסם

איזה תוצאות ראית?

פורסם

1140 / 430

הכל סטוק

לילה טוב :)

פורסם

אם צריבת ביוס ל6800U הכרטיס יהיה בדיוק אותו דבר חוץ מהקירור שלו (שלזה אני ידאג 8)) ואז הכרטיס יהיה מהיר פחד!

פורסם

אחלה חח מקווה גם בקרוב להיות בעליו המאושר של 6800GT רק אין יל מושג איזה חברה חחחח טוב נידע מחר בפרטי חחח ;)

THANKS HOLY JC ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים