פורסם 2004 ביולי 1821 שנים אוקיי זה הסיפור שלי התוכנות EVEREST ו AIDA32 מגלות את הטמפ של הלוח אם שלי בצורה אחרת מאשר ASUS PC PROBE הלוח אם שלי הוא ASUS P4S8X, הביוס אומר שהטמפ היא 39 מעלות(סתם לצורך הדוגמא) וכך גם אומר ASUS PC PROBE, אבל תוכנות כמו AIDA32 ו EVEREST אומרות משהו אחר(AIDA אומרת 46 ו EVEREST אומרת 50), לעומת זאת HWINFO32 אומרת כמו הביוס והASUS PC PROBE עכשיו מכיוון שהלוח אם שלי הוא של ASUS אז אני נוטה לחשוב שה PC PROBE צודק, אבל אין לי מושג מצורפת תמונה של המצב
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים אם תבדוק את מדור החדשות של החודש האחרון תראה שיש שם כתבה בדיוק על הנושא הזה.כדי לחסוך לך קצת אכתוב את המסקנות:ככל הנראה הלוחות מזייפים בנתינת טמפרטורות, ומסתבר שכאשר שמים דיודה לבדיקת חום ממש סמוך למעבד, יש הבדל של פלוס 6-7 מעלות, לעומת מה שהנתונים של ASUS וABIT(אם אני לא טועה בחברה אבל זו לא הנקודה) הראו.עידכוני ביוס ותוכנת המדידה לא עזרו ומכאן שכנראה ש-AIDA32 וEVEREST צודקות, איך הן עושות את זה אין לי מושג, הן הרי משתמשות באותם קוראי חום שמשתמשת ASUS PROBE לדוגמה, ולכן, לדעתי, כותבי התוכנה הגיעו לאותה מסקנה כמו בביקורת, ופשוט מוסיפים אוטומטית 6-7 מעלות למה שהמחשב מראה.
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים AIDA בדרף כלל מבלבלת בין החישן של המעבד והלוח בלוחות של ASUS (למשל אצלי זה ככה) אז מה שנראה ל AIDA לוח אם זה בעצם המעבד שלך (שים לב לטמפ התואמות - בתמונה שלך ) באופן כללי אני מעדיף את התוכנה של ASUS עכשיו שלא כמו בעבר שכן הם שיפרו אותה הרבה לאחרונה.
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים לדעתי הטמפרטורה הכי אמינה היא מה שהביוס מראה לך, הוא לא מוסיף ולא מוריד הוא מראה לך את הטמפרטורה בדיוק איך שהסנסור קורא אותה עכשיו כבר השאלה היא אם הסנסור לא מזייף....
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים ה ASUS PC PROB קורא במדוייק את הטמפרטורות של הסנסורברוב הלוחות של אסוס הסנסור לא מזייף, בחלקם אומרים שכן (אני לא נתקלתי בדגמים עם זיוף בטמפרטורות)
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים מהתחלה.בלוחות אסוס, כדי לקבל את הנתונים של החיישן - תשתמש בתוכנה של אסוס. לא בתוכנות אחרותאבלאם היית מחפש בארכיון החדשות או נכנס לסטיקי של הפורום היית רואה את הלינק הזה: http://www.bleedinedge.com/reviews/abit_asus_temps/abit_asus_temps_02.htmlשם הם עשו בדיקה עם חיישן חיצוני ולוח אסוס....
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים ה ASUS PC PROB קורא במדוייק את הטמפרטורות של הסנסורברוב הלוחות של אסוס הסנסור לא מזייף, בחלקם אומרים שכן (אני לא נתקלתי בדגמים עם זיוף בטמפרטורות)ויש לך דרך למדוד חום מדויק בכל הלוחות שאתה יודע שהאסוס לא מזייפים? כאילו למקם את החיישן בדיוק איפה שהוא צריך להיות ובאמת לדעת כמה המעלות? לא נראה לי...
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים כן, יש לי חיישן של וואנטק וחיישן של טרמלטק, שניהם מראים טמפרטורה זההבהפרש של חצי מעלה מלוחות אסוס שאני בדקתיבהפרש 8 מעלות מ IS7E
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים על הליבהנכון שזה מעלה את הטמפרטורות קצת בגלל שזה לא נותן העברה מהירה לגוף קירוראבל החיישן ממוקם שם רק לחצי שעה לאמת קריאה של הלוח, ולא יושב שם תמיד
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים יופי אז הנה הטעות שלך. אתה צריך לשים את החיישן מתחת לסוקט שיעבור דרך הפינים של המעבד ישר למתחת למעבד. משם בודקים את המעלות.
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים בדקתי גם דרך זה, והטעות לצערי היא שלך...הטמפרטורות היו גבוהות מאוד, וזאת היתה גם הטעות של אביט בלוחות הקודמים שלה, החיישן היה גבוה מידי והראה טמפרטורות גבוהות בטירוףאם היה לך טיפה ניסיון והיית שם חיישן איפה שאמרת, היית רואה עד כמה הטמפרטורות לא ריאליסטיות
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים הטמפרטורה הנכונה היא כמו ש Vatos Locos אמר ממה שנמדד בליבה ולא משום מקום אחר זה לא מאורר של טרמלטק שאתה שם את החיישן מתחת למעבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.