עבור לתוכן

שאריות,יש שימוש?

Featured Replies

פורסם

תראו זה מה שיש לי alx 600 גוף קירור מרכזי של פנטיום 2 גוף קירור חתוך ל 2 של פנטיום 1 מאוורר 50 מ"מ ועוד מאוורר 45 מ"מ

מה אפשר לעשות?

פורסם

יש משהו ספציפי שאתה רוצה לקרר עכשיו? נגיד כ.מסך למטרות אוברקלוק רצחניות שהקירור סטוק לא יכול לעמוד בהם?

אם אין שום דבר שאתה באמת צריך חבל לבזבז את הקירור שמור במגירה לימים קשים (:"

פורסם

טוב אז ככה..

לי יש גם דברים דומים לזה רק שיש לי..

3 היטסינקים של P1\2 (לא מזוהים..) 4 מאוררים מפורקים (כבר מצאתי להם שימוש)

משהו לקרר... אממ אולי את ה GIFA 3 TI שלי ?

פרט איך עושים את זה אני חושב שצריך להדביק פשוט את ההיט' על הזכרונות בצד השני (כי בצד הראשון כבר יש) וזהו לא ?

איך אני מדביק דבק תרמי או משהו לא ?

האם אני צודק ?

פורסם

אני החלפתי את הקירור לNB עם היט סינק של פנטיום 3 שהיה בדיוק, אבל בדיוק, בגודל האידאלי והוא נכנס (בדיוק) בין המעבד לכרטיס מסך.

חיברתי אותו עם חוט חזק ככה ש.....

הנה pix:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

גם אני בדיוק מתכנן להחליף את הקירור של ה NB באביט שלי(NF7) בקירור פסיבי של פנטיום 1 :)

פורסם

גם אני בדיוק מתכנן להחליף את הקירור של ה NB באביט שלי(NF7) בקירור פסיבי של פנטיום 1 :)

יש לי קירורים כאלה בכמויות השאלה היא האם זה בטוח וכאלה דברים כי הקירור סטוק שבא עם הABIT

על הפנים הוא כבר הספיק להפסיק לעבוד לי :\

כדי לשים אותו אני צריך דבק תרמי לא ?

פורסם

לא חייב

יש מקום ל2 ברגים\חיזוקים כלשהם בלוח.

משחה תרמית חובה

צריך בהתחלה לפקח בקפדנות על הטמפ' לקרות שהצ'יפסט לא מתחמם יותר מדי, ואם הוא לא מתחמם (הרבה) יותר ממה שהוא היה עם הקירור המקורי זה בסדר.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

במה שיש לי זה לא בא בצורה של 2 ברגים :\ משחה תרמית אין בעיה להשיג

ככה הם נראים (אין לי בעיה להשיג עוד כאלה..)

hit.jpg

פורסם

כאלה גם לי יש אבל הם נראים לי קטנים מדי בשביל לקרר את הצ'יפסט של האביט.

ד.א.

סתכל הוספתי תמונות להודעה, הורדתי מאוד מאוד את האיכות בשביל שייכנס פה, אם אתה רוצה את התמונות באיכות יותר גבוהה תבוא אלי במסנג'ר או באי סי קיו

(אם לא שמתם לב ההיטסינק סתם מונח על גבי המאוורר של האביט, הוא לא מחובר כרגע כי נגמרה לי המשחה התרמית.

צריך לקדוח גם איזה חורים בהיטסינק בשביל שיוברג ללוח.

פורסם

אההה עכשיו הבנתי..

אני חשבתי שהחלפת את הרגיל וששמת במקום ...

ד"א לדעתי זה מספיק גם הכחול (שהוא הכי גדול..) יש לו מאורר קטן חמוד כזה

שגם יעזור לטמפ

עכשיו אני בלי OC וזהו על 38 מעלות (תודות ל3D COOLER שלא מקרר רק ת'מעבד אלא גם את הסביבה שלו)

פורסם

ברגע שאני אקנה AS5 אני יחליף את המקורי עם זה. המטרה היא להישאר בלי מאורר ולהנות מהשקט :)

כרגע אני על 29 מעלות אבל אני חושב שהסנסור שלי מזייף. באופן קבוע הוא 5 מעלות מתחת לטמפ' החדר ::)

ד.א.

גם לי יש כזה כחול בדיוק אותו דבר ואין לי מה לעשות איתו :)

פורסם

כאלה גם לי יש אבל הם נראים לי קטנים מדי בשביל לקרר את הצ'יפסט של האביט.

ד.א.

סתכל הוספתי תמונות להודעה, הורדתי מאוד מאוד את האיכות בשביל שייכנס פה, אם אתה רוצה את התמונות באיכות יותר גבוהה תבוא אלי במסנג'ר או באי סי קיו

(אם לא שמתם לב ההיטסינק סתם מונח על גבי המאוורר של האביט, הוא לא מחובר כרגע כי נגמרה לי המשחה התרמית.

צריך לקדוח גם איזה חורים בהיטסינק בשביל שיוברג ללוח.

הא!? שום חורים שום כלום, לוקחים אזיקון דק ממעבירים אותו דרך החורים של לוח על הפסח של הסינק מהדקים כמה שאפשר וגמרת את הסיפור

אם לא בדיוק הבנת למה אני מתכוון תציץ בגלריית המודניג שיש באתר, לא חסר אנשים שעשו את זה...

פורסם

הבנתי אבל נראה לי שהמגע בין ההיטסינק לצ'יפסט בחיזור ע"י אזיקון לא מספיק חזק, לא הייתי סומך על זה עם הצ'יפסט שלי....

פורסם
  • מחבר

תראו את הסינק של הפנטיום שתיים חתחתי לארבע בשביל הזיקרור של כרטיס המסך רק אני חייב להדביק הצעות לחומר שיכול להדביק

פורסם

דבק טרמי?! :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים