פורסם 2004 ביולי 1721 שנים אחרי שאני עושה אוברקלוק למעבד אז הזיכרונות מתחממים???? ביגלל שאני מעלה את הבאס .????ואם כן אז איך אני יכול לקרר אותם.....
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים תלוי איזה זכרונות יש לך ולאיזה באס אתה מעלהלדוגמא DDR400 יכול לעבוד במהירות רגילה על באס 200ודידיאר 333 יכול לעבוד על 166(תמיד אתה מחלק לשניים)ברגע שאתה עובר את הגבול שלהם הם יכולים להפסיק לעבוד ו\או להתחמם מאוד ולעשות טעויות בעבודה שלהםבגלל זה צריך להיות מאוד זהיריםאתה יכול לשנות יחסים אבל זה יוריד מהביצועים
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים המעבד עובד ב266 כן?בקיצור אתה על FSB 133 סטוקאם המעבד עובד על 333 היית על FSB סטוק של 166בקיצור הזכרונות שלך יגבילו אותך רק בסביבות הFSB 200 ואפילו ימשכו קצת אחריאחרי שתסחוט את המקסימום שלהם (נגיד 210\220) תצטרך להוריד יחסיםמה שאומר שהמעבד ממשיך באוברקלוק אבל הזכרונות נשארים במקום\יורדים.. הם לא ימשיכו ביחד, וזה יוריד את הביצועים וחבל עדיף לא לעשות את זה אם לא חייביםעריכה: תשתמש בעריכה אל תפתח שני הודעות ברצףיש לך עוד סטיקים חוץ מ DDR400 ? אם כן, אז אתה מתיחס לאיטי מבינהם
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים כרגע אין לך ממה לדאוג הזיכרונות שלך אמורים לעבוד בבאס 200כשתגיע לשם עם המעבד ותנסה לעלות אז תגיד לנו מה קורה
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים מחבר אז אם אני רוצה להגיע לבאס גבוה אז אני צריך לקנות זכרונות יותר מהירים ...... ולהגדיל את המטח שלהם ושל המעבד .... עד איפה להגדיל את המטח של המעבד עם 200 באס
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים מתח*זה משתנה בין מערכת למערכת, שהרכיב מאבד מהיציבות שלו (אתה צריך לבדוק יציבות עם תוכנות מאמץ) אז אתה מוסיף לו מתחקח בחשבון שהעלת הבאס מעלה קצת את הטמפרטורה, אבל העלת מתח מעלה בצורה משמעותית הרבה יותר.
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים או להוריד יחסים או זכרונות DDR500 (שיאפשר לך להגיע למינימום 250)יכול להיות שהזכרונות שלך יגיעו לבאס גבוה אבל זה ממש לא מובטח
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים מחבר איזה יחס אתה מציע לי שהו לא 1 : 1 בישביל 250 באס ואתה יכול להגיד לי איך לחשב אותו בעצמי.....ואת היחס משנים גם בביוס???
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים מחבר ואיך אני יודע כמה מתח אני צריך להגדיל למעבד .... מה אני בודק בפריים 95 ואם יש אי יציבות בבאס גבוה אז להעלות את המטח אבל בכמה???ואם אני משנה את היחס של הזיכרונות שהמהירות שלהם תשאר 400 MHZ אז אני לא צריך להעלות את המטח שלהם......
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים אתה מעלה לאט לאט כמה שהביוס נותן לך קפיצות קטנותתמיד תנסה להיות על המינימום מתח העיקר שיהיה יציב זה הכי חשובואם רכיב במהירות המקורית שלו הוא לא צריך תוספת מתח (לדוגמא צ'יפ על הלוח שבנוי לעבוד ב200 או זכרונות DDR400)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.