פורסם 2004 ביולי 1621 שנים אני רוצה לעשות אובקלוק למעבד שלי (Athlon XP 2400+) אפשר להעלות לו רק את המהירות של הבאס ואת המתחלכמה כדאי להעלות כל אחת מהאפשרויות?(הזיכרון פועל במהירות 266Mhz)
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים ברגע שהמכפלה נעולה נשארר לך להעלות רק את הבאסהבאס ישנה לך את מהירות הצ'יפסט על הלוח, את מהירות הזכרונותלכל אחד יש סף..הזכרונות לדוגמא יעשו בעיות קצת אחרי המהירות המקורית שלהם (DDR 400\333\266 תחלק ב2 זה תדר ה FSB)הצ'יפסט על הלוח אם גם יגביל אותך בשלב כלשהו זה תלוי בלוח אם שלךהמעבד יאבד מהיציבות שלו במהירות מסויימת, וכאן נכנס עניין המתחיםהמתחים נועדו להחזיר את היציבות במהירויות גבוהות שהרכיב כבר יצא מפעילות תקינהאת הפעילות התקינה אתה בודק תחת עומס לאורך זמןיש את התוכנה הכי מומלצת PRIME95 שתצטרך להפעיל אותה במשך 5-6 שעות לבדיקה של 100אחוז יציבותעוד משהו?
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים עודף באס בלי תוספת מתח יכול לגרום לחוסר יציבות = טעויות בעבודה (עיבוד נתונים וכו)זה תופס גם לגבי מעבד גם לגבי זכרונות וגם לגבי הצ'יפסט של הלוחזה יוריד מביצועי העבודה ויגרום לטעויות חישוב ופלט שגוי, לאורך זמן זה יכול לגרום לנזק, תימנע מפעילות לא תקינה כזאת.
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים וכמובן טמפ....יש סטיקי בראש הפורום של טמפ מומלצות. לא מומלץ לעבוד עם מעבד בOC בטמפ גבוהות....אם תכתוב את המפרט שלך (לוח אם. איזה זכרונות (חברה) איזה ציפסט, כרטיס מסך, ספק וכו) אני מניח שנוכל לעזור יותר
פורסם 2004 ביולי 1721 שנים מחבר AMD Athlon XP 2400+SpecTek 256MB 266MhzGigaByte SIS 748Innovision Nvidia GeForce 2 MX 400 64MBהמעבד יושב על 42 מעלות במנוחה 48 במאמץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.