עבור לתוכן

המחשב כמעט נשרף לי :(

Featured Replies

פורסם

קודם כל סיפור על כל הבעיות במחשב שלי : )amd athlon 1700 geforce2mx: - ויש לי רק שני מאווררים - ספק ומעבד.. המחשב פתוח

המעבד שלי מגיע לטמפרטורה של 76 מעלות - והמחשב פתוח .. וגם שאר החלקים במחשב בטמפרטורות מאוד גבוהות..

לפעמים המאורר שלי מפסיק לעבוד בכלל - ואז יש ריח של שרוף ..

וגם הכרטיס מסך שלי לא עובד טוב.. אני חושד שבגלל זה ..

1- האם כדאי לי לקנות קולר ב200 שקל של זלמן ? (אני פוחד שהוא יעשה רעש)

2- עוד כמה מאוורים כדאי לי לקנות ואיזה ? (אני רוצה שיהיו שקטים ) - וגם אם אפשר.. אז איפה למקם אותם

3- מה לעשות עם כרטיס במסך ? איך אני בודק האם הוא מת לגמרי..אם הוא חיי אז איך אפשר לעשות שהוא יעבוד טוב ?

יש לי תקציב גג 250 שקל מה כדאי לי לקנות כדי שתהיה טמפרטורה טובה. לא יהיה רעש ואני אוכל לסגור את המחשב..

תודה רבה רבה לכם אני מקווה שתצילו לי את המחשב .. וגם כמה פרוטות ..

פורסם

זאת לא טמפרטורה סופנית למעבד אבל מומלץ לרדת ממנה

זה שמאורר מפסיק לעבוד זה ממש גרוע, תנתק אותו ותנקה.. תשמן או מה שלא יהיה ותנסה שוב

עכשיו אין לך שום מאורר מארז וזה גרוע, במארז שלך אין אפשרות לחבר מאורר מאחורה מתחת לספק או מקדימה בפאנל?

בדלת תעשה חור עגול ו4 חורים קטנים לברגים ותחבר מאורר

אם המאורר למעבד מת אז תקנה אחד חדש שקט וטוב, זלמן בדרך כלל נחשבים לשקטים אין בעיה איתם

מאורר למארז - אחד טוב ושקט יכול לעלות לך 100 שקל גג - אפשר להסתדר גם עם 65 שקל (120ממ צבעוני של Tt לא סמארטפאן)

היטסינק זה לפי בחירתך...

אם זרימת אוויר טובה וכמה מאוררים נורמליים אתה לא תצטרך להחליף היטסינק למעבד במידה והמאורר תקין (לא נכבה אף פעם..)

פורסם

שים Gigabyte GH-PCU21-FD למעבד יש לו ביצועים מעולים והוא דיי שקט ותוסיף גם איזה מאוור מארז של ונטק מהסדרה השקטה כל הסיפור יוצא לך 300 שקל גג

פורסם

בדוק אם יש לך משחה טרמית על המעבד ותחליף רק את הצאוורר של המעבד- אפילן לכזה של 4$ זה מספיק !

אם הספק שלך שואב אויר החוצה- הוסף מקדימה מאוורר פשוט שישאב אויר פנימה.

כל הסיפור 10$ ביחד.

לא צריך להשתגע עם הקירור.

זה לא השרת הראשי של בנק ישראל.

בהצלחה. :)

פורסם

במקרה שלך המחשב כבר ישן יחסית אז אני לא חושב שכדאי שתשקיע עכשיו כל כך הרבה בקירור למעבד והכל,

אבל אני חושב שבמקום לקנות קירור חדש למעבד עדיף לקנות מאווררים ולאוורר את המארז שלך כמו שצריך בצורה טובה

ולמרוח משחה טרמית נכונה וטובה מחדש על המעבד.

זה יוריד לך את הטמפ' של כל המחשב כולל המעבד כמו שצריך!

עריכה: ואל תשכח לשמן את המאוורר ולנקות אותו מאבק כדי שלא יפסיק לעבוד כל הזמן.

וכמובן אל תשכח לנקות אבק מכל המארז ומהכבלים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים