עבור לתוכן

msi rx9800 שאלות למקצוענים...

Featured Replies

פורסם

1.האים אפשר לעשות לכרטיס הזה אוברקלוק למהירות של XT ויותר (חלק מאנשים שיש להם את הכרטיס אמרו שמעל ל \370\405 מתחלים להופיע פאקיים בגרפיקה)

2.האים אפשר לבצע לו מוד ביוס לXT (למרות שלא קיים באינטרנט ביוס לצריבה למתאים לכרטיס)

3.האים התוצאה של 3DMARK03 שלו דומה לכרטיס שעשו לו מוד לביוס לXT (כשהם באותו תדר) (

יש שאומרים שפחות בגלל שהמוד מפעיל אופטמיזציה לשיידרים שקיימים נR360)

4.איך נראת התמונה של יציאת טלווזיה של הכרטיס (שימוש בגוק חיצוני במקום באופציה המובנת בGPU

פורסם

אוקיי יש לי את הכרטיס אז אני יענה

1. אני הגעתי איתו למהירות XT ולא חוויתי שום ARTIFACTS, אבל הוא העלה לי את הטמפ בלוח אם(היה 50 מעלות בזמן מנוחה עכשיו הוא 60 בזמן משחק)

2. אפשרי בהחלט, אני היחיד בפורום שיודע שיש כרטיס בשם MEDIAN 9800XT והוא מיוצר בסין, לכרטיס יש אותו PCB ובעצם MSI מספקת ל MEDIAN את החלקים, עכשיו הביוס הזה עובד 100 אחוז כי אחד מסין בדק ואמר לי... אבל הבעיה זה להשיג את הביוס הזה...

3. אני יודע שהתוצאת ברירת מחדל שלו זה בדרך כלל 6000 או אפילו יותר תלוי במעבד ובמפרט שלך(אצלי המעבד הוא די חלש וזיכרון די חלש, פתחתי טופיק על זה בפורום, ואצלי אני מקבל 5700)

4. מצטער אבל לא יצא לי לנסות אותה כי לא קיבלתי כבל שיכול להתחבר לטלויזיה שלי, אך אמרו לי שהאיכות של VIA זה אחלה איכות :D

תהנה

פורסם

כן, אפשר להגיע מהיריות של XT.

ולזה שמעליי, הלוח שלך נמצא ב60 מעלות במאמץ?!?! :o

פורסם

חחח אכן כן

הוא נמצא ב50 מעלות בערך במצב רגיל,לפני החלפת כרטיס המסך הוא היה על 40-45 ולא העיז להגיע ל50( אולי במעמץ)

בכל מקרה מנהל OCFAQ שהוא גם היוצר של ATITOOL אמר לי שלדעתו זה בסדר הוא אמר שזה חם אבל לא כזה פרובלמטי

פורסם
  • מחבר

טוב אז אמרנו שיש BIOS של MEDION 9800XXL למישהו יש אותו או דרך להשיג אותו?

ואיך הכרטיס הזה מבחינת אחריות של החנות?

אני רוצה לקנות אותו בKSP ב1330 שח ונראה לי שהם נותנים שנה במקום שלוש שנותנים חניות אחרות.

פורסם

יש את הכרטיס בנעה ב1500 שקל עם 3 שנים אחריות,לדעתי שווה להוסיף 170 שקלים על עוד שנתיים אחריות

פורסם

כל כרטיס מתנהג שונה ב OC גם עם הם זהים מאותה החברה ויצאו שניה אחד אחרי השני תבין משהו OC זה הגרלה כל כרטיס יעבוד במהירות STOCK לפני שאתה מתכנן בכלל צריבת BIOS תדע שזה פוגע לך באחריות זה דבר ראשון דבר שני במידה ואתה עדיין מעוניין תוריד איזה שהיא תוכנה של OC לתביא אותו לתדר של XT שהוא 365 לזכרונות ו 412 למעבד ותראה אם אין ARTIFACTS...

פורסם

אוקיי יש לי את הכרטיס אז אני יענה

1. אני הגעתי איתו למהירות XT ולא חוויתי שום ARTIFACTS, אבל הוא העלה לי את הטמפ בלוח אם(היה 50 מעלות בזמן מנוחה עכשיו הוא 60 בזמן משחק)

2. אפשרי בהחלט, אני היחיד בפורום שיודע שיש כרטיס בשם MEDIAN 9800XT והוא מיוצר בסין, לכרטיס יש אותו PCB ובעצם MSI מספקת ל MEDIAN את החלקים, עכשיו הביוס הזה עובד 100 אחוז כי אחד מסין בדק ואמר לי... אבל הבעיה זה להשיג את הביוס הזה...3. אני יודע שהתוצאת ברירת מחדל שלו זה בדרך כלל 6000 או אפילו יותר תלוי במעבד ובמפרט שלך(אצלי המעבד הוא די חלש וזיכרון די חלש, פתחתי טופיק על זה בפורום, ואצלי אני מקבל 5700)

4. מצטער אבל לא יצא לי לנסות אותה כי לא קיבלתי כבל שיכול להתחבר לטלויזיה שלי, אך אמרו לי שהאיכות של VIA זה אחלה איכות :D

תהנה

וכמה מגהבייט זיכרון יש לכרטיס ה XT הזה? 256 נכון? ול R9800P של MSI שיש בארץ יש 128 אז איך לעזאזל אתה רוצה לשים עליו את הביוס של ה XT???? אם ל פרו היה 256 אז היה אפשר אחרת אי אפשר.

ובקשר לכרטיס ממליץ לקמות את הכרטיס של ELSA ב 1330 שח עם 3 שנות אחריות.

פורסם

לדעתי אם לא הולכים על MSI אז עדיף POWERCOLOR

עולה 1440 בנועה גם אם 3 אחריות ומה יש לו זכרון 2NS ולא 2.8NS כמו שיש בR9800 PRO אחרים

פורסם

רון אתה טועה, לגרסא של ה2NS קוראים GOLD EDITION אתה מוזמן לבדוק באתר POWERCOLOR האמריקאי....

ו BUG תתפלא, הרבה כרטיסים עם 128 זיכרון הצליחו להגיע קרוב ליכולת של 9800XT, לדעתי לא עדיף את הELSA כי יש לו קירור לא משהו וקשה למצוא סיקורים עליו מכיוון שELSA ידועה בעיקר באסיה...

ואודה אם מישהו ימצא את הביוס של MEDIAN, כנראה אני יעשה צריבת ביוס אחרי ה3 שנים :D או מתי שהכרטיס יתחיל להראות חולשה

פורסם
רון אתה טועה, לגרסא של ה2NS קוראים GOLD EDITION אתה מוזמן לבדוק באתר POWERCOLOR האמריקאי....

ו BUG תתפלא, הרבה כרטיסים עם 128 זיכרון הצליחו להגיע קרוב ליכולת של 9800XT, לדעתי לא עדיף את הELSA כי יש לו קירור לא משהו וקשה למצוא סיקורים עליו מכיוון שELSA ידועה בעיקר באסיה...

ואודה אם מישהו ימצא את הביוס של MEDIAN, כנראה אני יעשה צריבת ביוס אחרי ה3 שנים  או מתי שהכרטיס יתחיל להראות חולשה

מצטער, אבל מה הקשר ?!?! אמרתי שה R9800P 128 MB לא מגיע לביצועים של RADEON XT אחרי אוברקלוק?! זה לא מה שאמרתי... אמרתי שאי אפשר בשום פנים ואופן לצרוב ביוס של XT עלRADEON9800PRO בדגם של ה 128MB וכן אפילו אם יש לו ליבת R360 ואני אומר את זה כבר מיליון פעם, אבל אנשים פשוט לא מפנימים את זה לראש וחבל וממשיכים להמליץ על ה MSI הלא משתלם.

פורסם

מצטער, אבל מה הקשר ?!?! אמרתי שה R9800P 128 MB לא מגיע לביצועים של RADEON XT אחרי אוברקלוק?! זה לא מה שאמרתי... אמרתי שאי אפשר בשום פנים ואופן לצרוב ביוס של XT עלRADEON9800PRO בדגם של ה  128MB וכן אפילו אם יש לו ליבת R360

את זה כבר ראית? כי שם לא מסכימים איתך כל כך... ;)

ומצטרף לבקשה של Dutchy, מאיפה משיגים את הביוס של MEDIAN?

פורסם

בסדר גמור הם עדכנו את המדריך. יצא ביוס שפותח את אפשרויות ה XT גם לראדאונים עם 128MB ועם ליבת R360 פשוט לא ידעתי שיצא ביוס כזה...

ובדף הזה מוסבר איזה ביוסים מתאימים :

http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=92&var2=0

אבל עדיין לדעתי לא שווה לקנות את ה MSI כי יש עליו רק שנה אחריות... אם היה עליו 3 שנים היתי טס לקנות אותו(מניסיון מר, כרטיסי המסך של ימינו מתים בקצב), אבל ה ELSA בא במחיר נמוך יותר ו3 שנות אחריות (מיותר לציין שהחברה מציונת).

אז למי שלא איכפת על האחריות אז שיהיה לו בהצלחה עם ה MSI.

פורסם

זה לא 100% נכון

רק בKSP יש שנה אחת אחריות

בnoacomp נותנים 3 ואולי גם בפנדה לא בטוח

פורסם

ממ בפנדה זה גם שנה

נעה מייבאים את הכרטיס בצורה אחרת שלא הבנתי בידיוק איך היא עובדת אבל הם מביאים 3 שנים אחריות, והכרטיס מגיע מארה"ב, אני הזמנתי דרכם והייתי צריך לחכות זמן המתנה יחסית ארוך, כי עד שהכרטיס עבר את המכס וזה...

אבל רק שתדעו שנעה מאיימים מאוד בעניין של ה OC, כך שמי שמתיימר לעשות OC רצחני, כדאי לו לפנות לכיוון חנות אחרת, ששאלתי את נעה אם יש אפשרות לעשות OC ב ATITOOL רק לראות לאן הכרטיס מגיע, הם אמרו לי שבשום אופן לא וצעקו שאם אני יעשה זאת אני יפסיד את כל כספי :D

חוץ מזה שמאוד הטריד אותי יש להם אחלה שירות... (שאלתי את פנדה והם אומרים ששימוש ב ATITOOL לצורך בדיקה לא מוריד אחריות)

בכלל חבר שלי תיכנת את ATITOOL(הוא גרמני, מנהל OCFAQ) והוא טוען שהסיכוי של שריפת ליבה מהתוכנה הוא כמעט אפסי, כל אחד יכול לזהות ARTIFACT, ורק אם תשאיר אותו לכמה שעות יש סכנה שהוא ישרוף לך את הליבה....(אלא אם כן אתם מהקשיי ראייה האלה :D)

בכל מקרה קצת חרגתי מהנושא, אם אתה אחד שמחפש BANG FOR THE BUCK זה הכרטיס בשבילך

And now could someone please post the medion bios?

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים