עבור לתוכן

המלצה לקניית צורב DVD

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות צרוב DVD טוב

בערך בסביבות ה500 + -

ושיקרא דיסקי DVD+-R

נ.ב.

חשבתי לקנות צורב DVD של LG זה עם הDL

הוא יקר יותר אבל לא יותר כדאי??????????

תודה מראש

פורסם

חכה ל Pioneer 108D.

מהירות צריבה של X16 על מדיות -/+, מיותר לציין שהוא הכונן הראשון של החברה עם תמיכה ב DL, הוא בהחלט הולך לשלוט!

פורסם
  • מחבר

על איזה מחיר מדובר

פורסם

קרא את הסטיקי בראש הפורום יש שם את כל מה שאתה צריך כמעט, ואם יש לך שאלות אז שאל שם...

פורסם

צורב DVD + - כפול 8 של חברת NU

430 ש"ח

--

צורב DVD + - כפול 8 של חברת LG

בסביבות 540 ש"ח

יש גם LG DVD RW X12 DUAL

777 ש"ח :o

פורסם

המחירים מעלי על הפנים.

תלוי מה אתה עושה, אם רק סרטים ומוזיקה וכו'. אז NEC2510 מחיר ב KSP הוא 560 שקל.

אם חשובה לך האופציה לגיבוי באופן שוטף על DVD RAM (הרד דיסק נשלף 4.38 גיגה) אז ללא ספק LG 4120B במחיר של 630 ב KSP.

ההבדל בין מהירות 12 למהירות 8 לא גדול, ובין כה וכה אפילו מדיה נורמלית X8 אין בשוק במחיר סביר. סביר להניח שבכל מקרה תצרוב על X4.

בכל מקרה תקנה DL.

לגבי ה X16 של פיוניר - זה יכול להיות נחמד אבל יהיה מאוד יקר ויקח הרבה זמן עד שיהיה X16 בשוק במחיר הגיוני. כך שתשלם ברבה כסף בלי לקבל תמורה.

תקרא את הטרד הראשון.

פורסם
  • מחבר

טוב רק להסביר לי בדיוק מה זה DVD-RAM

כי באמת רציתי לקנות צורב לש אל גי

פורסם

תשמע זו הפעם ה 586.4 שאני מסביר את זה, אז או ש"זה טוב תיקח" או שתקרא את הטרד הראשון באמצעי איחסון.

הנה, זה מה שכתבתי בטרד הראשון לעיונך אבל כדאי לך מאוד לקרוא את כולו:

RAM זה RANDOM ACCESS MEMORY. בדיוק כמו ה HD שלך או הזיכרון במחשב. ניתן לגשת ולכתוב\למחוק בכל נקודה על הדיסק. DVD RAM מתפקד בדומה ל HD חיצוני (להבדיל במהירות). DVD RW אינו RAM ולכן כדי לכתוב מחדש אתה צריך למחוק את כולו ואז לצרוב מחדש. אתה לא יכול להעביר אליו כך סתם קובץ (כמו ב HD). אורך חיים תיאורטי של DVD RW הוא 1000 שכתובים ושל DVD RAM  כ 100,000 שכתובים. השימוש העיקרי של DVD RAM הוא לגיבויים ועריכת סרטים מקצועית. רוב נגני וצרבי ה DVD לא מכירים פורמט שזה ולכן אינו ממש מתאים לצורב הסרטים הביתי.

אם אתה מתכוון לגיבוי של משחקים (למשל שלבים שמורים) או מידע אחר אז DVD RAM הוא תשובה מצויינת אלא אם כן יש לך כמויות אדירות כי DVD RAM אינו זול ואז כבר עדיף לקנות איזה דיסק נשלף. אל תשכח שהוא עולה לפחות 30  שקל. 15-20 כאלה ויש לך הרד דיסק נשלף.

בנוגע ל DVD RAM מה לעשות LG הם המובילים והמהירים ביותר (כתיבה וקריאה).ה 4082B צורב DVD RAM במהירות X3. יש צורב חדש X12 של LG בדרך (אינני יודע מתי יגיע לארץ ומה יהיה מחירו) והוא יצרוב DVD RAM במהירות X5. אתמול קראתי ביקורת של שני בודקים שלו והם ממש התלהבו.

חשוב שתקבל את התמונה המלאה. אני משתמש ב DVD RAM לגבות מידע שאני משכתב פעמים רבות יחסית. למשל את קובץ ה PST אני מגבה מספר פעמים בשבוע. לגיבויים שאני שומר זמן רב (למשל משהו שאני רוצה לשמור לתקופה ארוכה אבל אני רוצה לפנות מקום ב HD) אני משתמש ב DVD רגילים או ב CD. אני מזכיר לך שהדיסקים של ה DVD RAM עולים הרבה כסף

בקיצור זו אופציה מאוד נחמדה לדברים מסויימים.

פורסם
  • מחבר

שיכנעת אותי אני הולך על הצורב DVD של LG

מה שיש בKSP וצורב DVD+R במהירות 12

תגיד הוא יתאים לצריבת וידאו וDATA

זה מה שאני צריך אני עוד מעט הולך לאוניברסיטה ואין לי צורך במשחקים

פורסם

יתאים מאוד. תצטרך למצוא מדיה שתהיה גם זולה וגם טובה אבל זה חיפוש שכל אחד צריך לעשות עם כל צורב.

לגבי DATA של האוניברסיטה ה DVD RAM יהיה לך מאוד נוח לצורך גיבויים כחי לא תצטרך לצרוב את הכל מחדש. לגבי 4120B, גם לי יהיה אותו מאוד בקרוב (יש לי 4082B - צורב נהדר) ואז נוכל חפש מדיה ביחד (למרות שאני מקווה שמה מתאים ל 4082B יתאים ל 4120B).

DVD RAM X2 (מספיק) יש ב 30 שקל ב COMP-IL.

DVD-R X4. יש RITEK G04 באותה חנות. מחיר סביר ונתנו לי תוצאות טובות על ה 4082B.

בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר

יש לי מקליט DVD

ואני קונה אליו דיסקים ב2-3 ש"ח (DVD+R)

אינע מקווה שהם יתיאימו גם לפה

פורסם

אתה בטח קונה משהו במהירות X1. לא ממש ממליץ. גם האיכות בספק וגם יקח לך שנים לצרוב. תקרא את הטרד הראשון ותלך על X4 לפחות. גם לא בטוח שמה שאתה קונה יחיה הרבה זמן. בקיצר, ממש לא מומלץ. אבל, זו בחירה שלך....

פורסם
  • מחבר

אני קוהנ במהירות 4 ושמעתי שאפשר לצרוב על מהירות 8 בהם

פורסם

X8, אני אשמח מאוד לדעת אבל על רוב הצורבים צריך X8 אמיתי כדי לקבל X8? יש לך איזו קומבינה? אולי מצאנו מדיה זולה וטובה? קשה לי להאמין אבל אשמח לקבל פרטים על המדיה.

עריכה: יש לך פרטים על המדיה?

עריכה: טוב, אם יבוא לך תשתף אותנו במידע על המדיה...

פורסם
  • מחבר

המדיה היא FORTIS

וקראתי פה באתר עליה לא זוכר את התר'אד

תגיד ראיתי עכשיו את הצורב שאני רוצה לקנות ב550 ש"ח

זה אמיתי :

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=33816

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים