עבור לתוכן

עזרה בהתקנת צורב..

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש פה.. טוב קניתי היום צורב של סוני 52X32X52 ואני לא קיבלתי איתו כלום.. פשוט בשקית אם הצורב עצמו..

האם זה בסדר??..

טוב השאלה השנייה שלי היא כך.. אין לי מושג איך לחבר אותו המחשב שלי פתוח ואין לי מושג איפה לשים אותו ואיך לחבר.. אני לא ממש מבין במחשבים אז בבקשה תדברו איתי בעברית פשוטה חחח.. תודה לעוזריםם

פורסם

אם קנית אותו כ-OEM זה אמור לבוא ככה.

יש את הקטע של להגדיר אותו slave או master, אם אתה לא מבין הכי פשוט יהיה לך לגמפר אותו ל-slave. את זה אתה עושה ע"י זה שאתה מזהה את הגאמפר (כובע שחור כזה) המחובר איפה שיש 6 פינים, ומעביר אותו לזוג האמצעי (במקום הימני)

תמצא את הסידירום שלך, מתחבר אליו כבל שטוח ארוך כזה. לכבל הזה יש עוד פלאג שלא מחובר לכלום, חבר אותו לצורב.

בנוסף חבר חיבור חשמל כלשהו לצורה (חשמל = 4 חוטים צהוב-שחור-שחור-אדום)

פורסם
  • מחבר

אהה הבנתי אבל אני לא מצליח להוציא אותו.. ואצלי הוא בצבע ירוק..

פורסם

יש צופציק שחור מאחורי הצורב

ורשום בקטן תאפשרויות

אבל צורב עדיף MASTER וכל צורב בא מהמפעל על מסטר אז לא צריך לשנות

אגב לא כדאי לחבר צורב באותו כבל אם הדיסק קשיח

פורסם

לך לאתר של סוני, מצא שם את הצורב שלך ושם אמור להיות כתוב הכל. (בצורה מאוד נוחה)

www.sony.com

תקרא שם ואם אחרי זה יש לך שאלות אתה מוזמן להדביק.

פורסם

אם הצורב יהיה master הוא צריך להעביר את הסידי להיות slave ובשביל זה הוא צריך לפרק אותו.

בנוסף זה יהפוך לו את הסדר של האותיות של הכוונים

כדי לחסוך הרבה בלאגן ועבודה שים את הצורב slave, לא יקרה שום דבר.

פורסם
  • מחבר

או קיי עשיתי את מה שכתובב..! והצלחתי אני מקווה.. חח אבלל איך אני עושה חור במארז??

פורסם
אם הצורב יהיה master הוא צריך להעביר את הסידי להיות slave ובשביל זה הוא צריך לפרק אותו

זה לא בטוח ברוב המקרים הסידירום מחובר באותו כבל IDE אם הדיסק קשיח

ומניסיון מתי שצורב מחובר כMASTER הוא עובד קצת מהר יותר

איך אני פותח את המארז

זאת שאלה קלה מדי אני מניח שהתכוונת איך אתה מכניס תצורב למארז

אתה צריך לשים אותו מתחת לסידירום/צורב ,

איך מוציאים תפלסטיק? לחץ עליו מבפנים ויצא (אבל יש מארזים שיש להם ברזל לפני הפלסטיק שצריך לעקם כדי שיצא) אבל כבה תמחשב לפני וגם תשכיב תמארז אם תשים ככה באוויר תצורב בתוך המארז הוא יפול,צריך לתפוס אם 4 ברגים 2 בכל צד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים