פורסם 2004 ביולי 1521 שנים אני מחפש את המשחק הזה ב50 ש"ח בערך היו לי חברים שקנו במחיר הזה ... עם מישהו מכיר מקום אז בבקשה תביאו פרטיםועם אני קונה את"בלו שיפט" וי שמה סיריאל אז הוא יעבוד גם כן על CS?תודה
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים כן.. הסריאל יעבוד לך..אני קניתי וזה עובד לי..; אבל בשביל לשחק בcs אתה צריך את האלף ליף המקורי..
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים מחבר אהה תודה אחי אתה עזרת לי מאוד אבל יש לי עוד שאלה... עם אני מתקין את STEAM אז אני לא חייב את הלאף לייף נכון?
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים לא , ותתקין את סטים , כי לשחק 1.5 היום זה כבר שטות , עוד פחות מחודש לא יהיו כבר סרברים ולא יהיה כזה דבר 1.5
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים כן איזה בעה אני משחק 1.5 ולא קניתי את המשחק קיבלתי CD-KEY "מחבר" אבל בSTEEM מישהו יצר איתו כבר ID אז אני חיב לקנות עכשיו HL מישהו יודע באמת מאיםה אפשר להשיג אותו ב50 שקל?
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים מחבר אוקיי, תודה חבר שלי אמר שהוא התקין את HL ליתר בטחון והוא משחק בSTEAM .... (1.6 לא חייבים?
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים תמהר אבל, כי כששרתי WON יסגרו אז לא תוכל להשתמש בCDKEY חדש של BLUE SHIFT או ההאלף לייף המקורי
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים באסה אוףףף יש לי HL מקורי שקניתי לפני קרוב ל-5 שנים בערך... קיצר עכשיו נירשמתי לסטים ואז אחרי כמה ימים של משחק הייתי צריך פורמט בגלל שהרד דיסק מת עכשיו אני הורדתי סטים ונירשמתי מחדש כי שכחתי את הקוד האישי שלי ואת הניק ניים שלי קיצר זה אומר לי שיש כבר מישהו אם הסידי קי הזה כאילו דהההה אני : : : אבל חשבתי שזה יעבוד... טוב קיצר מה עושים?!?! שלחתי להם גם אימייל מחכה עדיין לתשובה אוףףף אני בעצבים עכשיו :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.