עבור לתוכן

עזרה בקירור המעבד

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים

יש לי מעבד

amd 2500+xp

והמעבד יושב על 42 מעלות ללא עבדוה

והוא מגיע 49 מתי שאני עוד עם המחשב או משחק איתו

מה אני אמור לעשות?

המעלות בסדר?

לפעמים הוא מגיע 39 מעלות שהוא סתם יושב ולא עובד

פורסם

טמפרטורות מעולות

קירור חדש יוריד 4-5 מעלות,לדעתי אין צורך

פורסם
  • מחבר

גרך אב יש לי מאוור על המעבד של

טאירמלטק

volcano 11

פורסם

בסדר גמור. אולי אם אתה רוצה תמרח משחה תרמית עם ריכוז כסף.

פורסם

תלוי מהם המעלות בחדר . . למשל אני עובד עם מאוורר בחדר ושאר החדר שלי ממש חם אז הלוח הוא על 45 מעלות והמעבד על 54. שזה סביר. ועל המעבד יושב Volcano 7+

אז לא תמיד לקנות עוד כמה מאווררים יעזור

פורסם
  • מחבר

שמו לי ארטיק סילבר

אצלי באמת חם בחדר ואין מזגן

יש מצב שזה קשור?

פורסם

בטח שזה קשור לא משנה כמה קירור תשים במארז המעבד ישאר חם תנסה לקרר את החדר שלך קודם לפני שאתה מקרר את המחשב

פורסם

בטח שזה קשור  לא משנה כמה קירור תשים במארז המעבד ישאר חם  תנסה לקרר את החדר שלך קודם לפני שאתה מקרר את המחשב

לא ממש מדוייק אחי. אצלי בחדר מאוד מאוד חם, אין מזגן ואפילו אין מאוורר רגיל לחדר. היה לי בהתחלה רק שני מאווררים 80MM אחד מקדימה ואחד מאחורה. הוספתי עוד 2 מאווררים 80MM (עוד אחד מאחורה ומקדימה), טמפ' המעבד ירדה לי ב-2 מעלות בגלל זה. סידרתי חוטים ירדה לי עוד מעלה. הוספתי מאוורר 120MM ירדה לי עוד 2-1 מעלות (מעלות מהמעבד הכוונה). הוספתי בגג ירדה לי עוד מעלה. בקיצור הוספת מאווררים הורידה לי בערך 5-6 מעלות מהמעבד, אז הוספת מאווררים במקומות הנכונים כן עוזרת.

ד"א: עכשיו החלפתי לכך:

4 מאווררים TT THUNDERBLADE 120MM, מאחורה/מקדימה/בגג/בדלת וירדו לי עוד 2 מעלות (היו לי מאווררים ג'נריים מקודם עם דחיפת אוויר לא כל כך חזקה).

ד"א אחי: אם תשים וולקנו 12 טמפ' המעבד שלך תרד ל-38 במנוחה בערך ו-44 במאמץ. כי היו לי בדיוק את אותן המעלות שיש לך עם גוף קירור מקורי של מעבד AMD2500, וכששיניתי לוולקנו 12 לפני חמש ימים בערך הטמפ' נהיו לי כמו שציינתי.

פורסם

לא ממש מדוייק אחי. אצלי בחדר מאוד מאוד חם, אין מזגן ואפילו אין מאוורר רגיל לחדר. היה לי בהתחלה רק שני מאווררים 80MM אחד מקדימה ואחד מאחורה. הוספתי עוד 2 מאווררים 80MM (עוד אחד מאחורה ומקדימה), טמפ' המעבד ירדה לי ב-2 מעלות בגלל זה. סידרתי חוטים ירדה לי עוד מעלה. הוספתי מאוורר 120MM ירדה לי עוד 2-1 מעלות (מעלות מהמעבד הכוונה). הוספתי בגג ירדה לי עוד מעלה. בקיצור הוספת מאווררים הורידה לי בערך 5-6 מעלות מהמעבד, אז הוספת מאווררים במקומות הנכונים כן עוזרת.

4 מאווררים TT THUNDERBLADE 120MM, מאחורה/מקדימה/בגג/בדלת וירדו לי עוד 2 מעלות (היו לי מאווררים ג'נריים מקודם עם דחיפת אוויר לא כל כך חזקה).

ד"א אחי: אם תשים וולקנו 12 טמפ' המעבד שלך תרד ל-38 במנוחה בערך ו-44 במאמץ. כי היו לי בדיוק את אותן המעלות שיש לך עם גוף קירור מקורי של מעבד AMD2500, וכששיניתי לוולקנו 12 לפני חמש ימים בערך הטמפ' נהיו לי כמו שציינתי.

במקום כל הכסף שהשקעת במאווררים פשוט שיקנה מזגן ;D

פורסם

חחחחח

אני קניתי את המאווררים בשלבים, זאת אומרת כל שבוע מאוורר אחד בערך. אז לא ממש שמתי לב על ההוצאה הכספית שהוצאתי רק על מאווררים (שמגיעה בערך ל-400 ש"ח).

פורסם

יש לי וולקנו 11 ומעבד על אוברקלוק , והוא עובד במנוחה על 50 , ובמאמץ על 52-54... , זאת אומרת שזרימת האוויר במארז אצל אח שלי פשוט מעולה , מה שכן , אין לו משחה טובה... , וגם עם מזגן הטמפרטורות של המעבד לא יורדות , זה נורא מעצבן אותי , והוולקנו על 4000RPM...

פורסם

איזה מעבד יש לך? ולפי מה קבעת שיש לך זרימת אוויר טובה במארז??

פורסם

זה נכון אבל אחרי זרימת אויר אופטימלית זה כבר לא משנה אם תוסיף עוד מאווררים כי האויר שיכנס יהיה חם והמעבד לא יתקרר יותר מזה.

אצלי למשל החדר ממש ממש חם ושלשום התקנתי בו מזגן ;D ועכשיו המעלות של המחשב ירדו לי בכמה מעלות רצניות מאוד,

6-10 אפילו!

היה לפני זה ממש חם ועכשיו כשממש קר אז רואים את ההבדל!

פורסם

איזה מעבד יש לך? ולפי מה קבעת שיש לך זרימת אוויר טובה במארז??

השאךה הזאת מופנת אל פותח התרד?

פורסם
  • מחבר

איזה מאוורים שמת ב400 שקל אחי?

ואיזה מעבד יש לך?

ואיזה מאוור למעבד יש לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים