עבור לתוכן

האם הFREQUENCY של הזיכרונות שלי כמו שהוא צריך ליהיות ?

Featured Replies

פורסם

תעזרו בבקשה האם הFREQUENCY של הזיכרונות שלי כמו שהוא צריך ליהיות ?

>

פורסם

אולי תגיד לנו איזה מעבד יש לך? בלי זה לא נוכל לדעת... , אם זה אינטל C , אז זה בסדר , אם זה AMD A64 זה גם בסדר...

אבל תגיד איזה מעבד בידיוק יש לך.

פורסם

מהירות הבאס של המעבד שלך היא 166MHZ , שים את המחלק על 6:6 , כך עדיף.

פורסם

ממתי יש מחלקים כאלה?!

בדר"כ יש מחלקים 3:2, 5:4, 1:1

לא שמעתי על 6:6 וכו'..

פורסם
  • מחבר

מיפרט מחשב שלי -

AND ATHLON XP 2500

+EPOX 8RDA3

בביוס שלי רשום שה FREQUENCY על 200 עכשיו זה אמרו ליהיות כך,חשבתי שהזיכרונות האלו יותר לא ?

פורסם

עכשיו היחס שלך זה 5:6. שים אותו על 6:6

פורסם

צודק , שים את הזיכרונות על 6:6 , ועל תיזמונים 6-3-3-2.5 שהם אמורים לעבוד בהם טוב , וזאת כרגע המהירות שלהם(400MHZ)... , יענו 200X2=400 :o

פורסם
  • מחבר

לא מצליח ליצאו איפו לשנות את היחס ??? איפו זה אמור ליהיות ?

והתיזמונים עכשיו זה 2.5-3-3-8 אתה בטוח שזה יעבוד יותר טוב על2.5-3-3-6 זה זיכרונות של TWINMOS החברה לא משהו על עדיין .

פורסם

אחרי שתשים יחסים על 6:6 \ 1:1 \ 5:5 או מה שזה לא יהיה , אז תשים תיזמונים כמו שאמרתי וזה ישפר לך את הביצועים... , כרגע אל תשים את התיזמונים האלו כי הזיכרון שלך לא בטוח יעבוד בהם במהירות 400MHZ...

פורסם
  • מחבר

חבריה מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני משנה את היחס 6:6 ?

פורסם

פשוט תעבור בביוס על כל ההגדרות עד שתמצא משהו עם יחסים. נדמה לי קוראים לזה FSB:DRAM Ratio

פורסם
  • מחבר

ישבתי ובדקתי כל פינה IN THE BIOS ולא מצאתי מישהו יכול בבקשה לישלוח לי תמונה  ? :-\

ראיתי איך זה אמור להיראות אבל בבויס לא כמו שלי ואין לי את זה .

פורסם

לא בטוח שתראה את זה בתור יחס. יכול להיות שבמקום יופיעו לך אפשרויות לבחירת מהירות הזיכרון (אותו דבר). תבחר במהירות של 333MHZ

פורסם
  • מחבר

אוקי אני הכתוב כמה דבריפ על הביוס שלי ואתם תציעו רעיונות -

הזכרונות עומדים עכשיו על 200MHZ

2.5-3-3-8

כאשר אניי מעלה את המהירות של הזיכרון=MEMORY FREZUENCY בביוס הוא מעלה איתו ביחד גם את ה TIMINGS מה לעשות ?

פורסם

תוריד את המהירות של הזכרונות!! ל 166 ! ואז תוכל גם להוריד תזמונים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים