פורסם 2004 ביולי 1521 שנים יש לי סרט בפורמט VCD שבא עם קובץ כתוביותעם איזה תוכנה אני יכול לטעון ובאיזה צורה (יש לי MICRODVD ו POWERDVD)תודה.
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים עם אחד התוכנות האלו Bsplayer וMv2player.אם אתה מנסה לראות את הסרט ואתה מקבל שגיאה מBsplayer או שMv2player עשה פעולה לא חוקית פשוט אין לך את הקודק של Mpeg II..אם אני לא טועה אני הבאתי לך את הקודקים של Kazaa Lite. אז תעשה התקנה מחדש של הקודקים ושתראה את כל הרשימת קודקים תחפש את הקודק של Mpeg II שעל Defualt זה על לא להתקין.תבחר בקודק תעשה התקנה וזה יעבוד.
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים מחבר זה בסדר הסרט עולה והכלהשאלה איך עם שני התוכנות שאמרת, אני מעלה את הכתוביות :\דווקא ב MV2PLAYER קל להוסיף כתוביות, אבל הוא לא מראה את הסרטהBSPLAYER מראה את הסרט, אבל אין לי מושג איך להעלות כתוביות
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים לחצן ימיני בBsplayer וLoad subtitles.אם תיהיה בעיה שתראה עברית כגיבריש פשוט תיכנס למאפיני התוכנה ושנה את הגופן לעברית
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים מחבר טוב הגעתי למסקנה ששום תוכנה לא מראה את הסרטWINDOWS MEDIA PLAYERMICRODVDPOWERDVDBSPLAYERMV2PLAYERאף אחד... כולם מראים מסך שחורעכשיו יש שני אפשרויות1. חוסר בכתוביות (החבילה שנתת לי KLITE מותקן)2. פתיחה לא טובה של הקובץ (זה היה BIN ופתחתי עם DAEMON TOOLS, רואים את כל התיקיות הכל רגיל אבל הסרט שחור)מה זה יכול להיות?
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים אולי העברת לטלויזיה את התמונה ונתת לה להיות ראשית ושכחת להחזיר את המצב בחזרה?
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים מחבר לא אחי, המסך בתצוגה יחידהניתקתי מסך שני, הטלויזיה לא מחוברתתצוגה יחידה היא אוטומטית תצוגה ראשית..
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים שים את הסרט והכתוביות באותה תיקיה לבד ותפעיל את הסרט עם MV2 וזה 100% יפעיל לךאם אתה עדיין לא מסתדר תפעיל את הסרט ואז תלחץ על כפתור הLOAD המשולש כלפי מעלה יעני........ ותבחר שם את הקובץ כתוביות שלךsub.*
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים מחבר אבל זה VCD, אני לא יכול להכניס את הכתוביות לאותה תיקיה זה כונן וירטואליעריכה: חוצמזה זה לא קשור אני עכשיו יודע להפעיל את הכתוביות בכל התוכנות האלה הבעיה זה הסרט שעולה במסך שחור ויש לי את כל הקודקים של KLITE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.