פורסם 2001 בנובמבר 1524 שנים יכול להיות שאנשים פה לא יודעים שלדיסקים קשיחים חדשים יחסית של IBM ו-MAXTOR יש מה שנקרא ניהול אקוסטיאפשר להוריד מאתר היצרן אפליקציה קטנה שמותקנת על דיסקט פלופי רגיל. מעלים איתה את המחשב ואז אפשר לשנות כל מיני הגדרות של הדיסק הקשיח כולל את רמת הרעש שלו (זה עובד נהדר) אפשר להוריד את מהירות ה-ULTRA DMA שלו ואפשר לשנות את ניהול צריכת החשמל שלו.מומלץ לנסות למי שקצת (או הרבה) מבין בדברים האלה
פורסם 2001 בנובמבר 1524 שנים יכול להיות שאנשים פה לא יודעים שלדיסקים קשיחים חדשים יחסית של IBM ו-MAXTOR יש מה שנקרא ניהול אקוסטיאפשר להוריד מאתר היצרן אפליקציה קטנה שמותקנת על דיסקט פלופי רגיל. מעלים איתה את המחשב ואז אפשר לשנות כל מיני הגדרות של הדיסק הקשיח כולל את רמת הרעש שלו (זה עובד נהדר) אפשר להוריד את מהירות ה-ULTRA DMA שלו ואפשר לשנות את ניהול צריכת החשמל שלו.מומלץ לנסות למי שקצת (או הרבה) מבין בדברים האלה אתה יכול לתת לינק ????חיפשתי באתר של IBM לא מצאתי יש לי IBM 60XGP 40GB
פורסם 2001 בנובמבר 1524 שנים טיפה סבלנות אנשיםאני אחפש את זה כי לא שמרתי את הלינק אחרי ההורדה של התוכנהIBM חברה גדולה ויש לה הרבה מחלקות ואתר ענקקקקקקקקק
פורסם 2001 בנובמבר 1524 שנים רגע...מדובר על תוכנה רק לדיסקים של IBM?ואם למשל חטאתי ויש לי WD? :'( :'(מאיפה אני מארגן תוכנת בדיקה טובה?
פורסם 2001 בנובמבר 1524 שנים הנה זה בא !!!!!!!!הלינק שכולם ציפו לו מגיע !!!!!!!!!האפליקציה נקראת Ibm Feature Tool ואפשר לקרוא מה היא מאפשרת לעשות לפני שמורידים את זהיש בדף הזה עוד אפליקציות לדיסקים קשיחים של IBM וכל אחד ישתמש במה שמתאים לותיהנו !http://www.storage.ibm.com/hdd/support/download.htm#diskmgr2kשימו לב שמי שאין לו דיסק קשיח של IBM יצטרך לחפש אפליקציות דומות באתר היצרן שלו. למקסטור יש בטוח אבל ל-WD אין לי מושג (לא מתעסק עם הדיסקים שלהם.. יש איכותיים ומהירים יותר :saint: )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.