עבור לתוכן

שאלה חדשה בהודעה הראשית wd80g

Featured Replies

פורסם

תראו, יש לי כרגע במחשב את זה

http://www.pch.co.il/docs/pd-2138884711.htm

כשקניתי תמחשב צחקתי, לא האמנתי שאני אמלא 70 אחוז ממנו, אבל אתמול האמת התפוצצה לי בפרצוף. נשארו לי 300 מגה (!!) פנויים^^

השאלות שלי הן כאלה:

אוקיי שאלה חדשה: עזבו אתכם מלאחד את הכוננים. אם אני פשוט מחבר את החדש למחשב, אני פשוט אקבל כונן חדש וריק בווינדואוז? בשביל זה לא צריך רייד וכל מני דברים כאלה?

פורסם

אם אתה מרגיש צורך להוסיף ויש לך כסף

אז תקנה

אם לא תתחיל לעשות ניקוי ואני בטוח שיש לך מלא גאנק

בכל זאת כאשר אתה מחבר אותו למחשב זה יראה לך עוד כונן

בגודל של 80 גיגה

פורסם

1. לא יהיה שום הבדל בביצועים.

2. אין לך צורך לפרמט או להשתמש ב Partition Magic אלא פשוט להיכנס לDisk Management (לחצן ימני על המחשב שלי -Manage-Disk management )ולבנות אותם שם.

פורסם
  • מחבר

1. לא יהיה שום הבדל בביצועים.

2. אין לך צורך לפרמט או להשתמש ב Partition Magic אלא פשוט להיכנס לDisk Management (לחצן ימני על המחשב שלי -Manage-Disk management )ולבנות אותם שם.

מה הכוונה לבנות אותו שם? אני יכול לומר לו שיוסיף את עצמו לכונן d במחשב שלי (שכרגע יש בו 66 ג'יגה מההארדיסק שכבר יש לי? כך שיהיו בו 146 ג'יגה)?

וכן אל תדאגו יש לי הרבה כסף כרגע. חסכתי כל השנה כדי שבחופש יהיה לי כסף למה שאני רוצה (לא רק בתחום המחשביםO_o).

נ.ב

עוד שאלה קטנה שאני אשאל פה כבר כדי לא לפתוח עוד יון:

אני דואג תמיד שבכונן c, שהוא כונן של 10 ג'יגה ובו מותקן xp, יהיו לפחות 4 וחצי ג'יגה פנויים. זה מעט מדי\יותר מדי\בדיוק במידה שצריך?

פורסם

בשביל "לחבר" אותו כביכול עם כונן נוסף אתה תצטרך בקר IDE ולהפעיל את שני הכוננים בRAID (אני חושב RAID0). ככה יהיה לך כונן אחד, גדול ומהיר יותר משני הכוננים ביחד.

פורסם
  • מחבר

בשביל "לחבר" אותו כביכול עם כונן נוסף אתה תצטרך בקר IDE ולהפעיל את שני הכוננים בRAID (אני חושב RAID0). ככה יהיה לך כונן אחד, גדול ומהיר יותר משני הכוננים ביחד.

אני לא רוצה לחבר את הדיסקים הקשיחים עצמם, אני רוצה לחבר כונן בווינדואוז משניהם ביחד. הבעיה שהכונן הזה כבר קיים ויש בו המון דברים אז אני שואל אם אפשר לצרף אליו את כל השטח של הדיסק הקשיח החדש שאני אקנה.

פורסם

RAID0 זה מצב שבו הכוננים המחוברים למחשב יוצרים כונן אחד (וירטואלי) גדול ומהיר יותר. אם אין לך בקר RAID במחשב אז זה אומר שתצטרך לקנות אחד כזה, ולא, לא תוכל לעשות את זה בלי לפרמט את הכונן הקיים.

פורסם
  • מחבר

RAID0 זה מצב שבו הכוננים המחוברים למחשב יוצרים כונן אחד (וירטואלי) גדול ומהיר יותר. אם אין לך בקר RADI במחשב אז זה אומר שתצטרך לקנות אחד כזה, ולא, לא תוכל לעשות את זה בלי לפרמט את הכונן הקיים.

אז מה זה?

הוא סתם מזיין בשכל? =\

פורסם

ברוב הבקרים לא צריך לפרמט את ההרדיסק בשביל לבנות RAID0

אפשר לבצע RAID0 גם בלי בקר דרך תוכנה הבנויה בתוך הוינדוס, זה איטי יותר ובעייתי יותר.

פורסם
  • מחבר

ברוב הבקרים לא צריך לפרמט את ההרדיסק בשביל לבנות RAID0

אפשר לבצע RAID0 גם בלי בקר דרך תוכנה הבנויה בתוך הוינדוס, זה איטי יותר ובעייתי יותר.

ואתה ממליץ לי להמנע מזה?

פורסם

על ידי המרת הדיסק קשיח לדיסק דינמי אתה יכול לעשות את הדברים האלו.

אבל הדרך הכי טוב היא לבנות מערך Raid 0.

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לבנות מערך כזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים