פורסם 2004 ביולי 1421 שנים תראו, יש לי כרגע במחשב את זהhttp://www.pch.co.il/docs/pd-2138884711.htmכשקניתי תמחשב צחקתי, לא האמנתי שאני אמלא 70 אחוז ממנו, אבל אתמול האמת התפוצצה לי בפרצוף. נשארו לי 300 מגה (!!) פנויים^^השאלות שלי הן כאלה:אוקיי שאלה חדשה: עזבו אתכם מלאחד את הכוננים. אם אני פשוט מחבר את החדש למחשב, אני פשוט אקבל כונן חדש וריק בווינדואוז? בשביל זה לא צריך רייד וכל מני דברים כאלה?
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים אם אתה מרגיש צורך להוסיף ויש לך כסףאז תקנהאם לא תתחיל לעשות ניקוי ואני בטוח שיש לך מלא גאנקבכל זאת כאשר אתה מחבר אותו למחשב זה יראה לך עוד כונן בגודל של 80 גיגה
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים 1. לא יהיה שום הבדל בביצועים.2. אין לך צורך לפרמט או להשתמש ב Partition Magic אלא פשוט להיכנס לDisk Management (לחצן ימני על המחשב שלי -Manage-Disk management )ולבנות אותם שם.
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים מחבר 1. לא יהיה שום הבדל בביצועים.2. אין לך צורך לפרמט או להשתמש ב Partition Magic אלא פשוט להיכנס לDisk Management (לחצן ימני על המחשב שלי -Manage-Disk management )ולבנות אותם שם.מה הכוונה לבנות אותו שם? אני יכול לומר לו שיוסיף את עצמו לכונן d במחשב שלי (שכרגע יש בו 66 ג'יגה מההארדיסק שכבר יש לי? כך שיהיו בו 146 ג'יגה)?וכן אל תדאגו יש לי הרבה כסף כרגע. חסכתי כל השנה כדי שבחופש יהיה לי כסף למה שאני רוצה (לא רק בתחום המחשביםO_o).נ.בעוד שאלה קטנה שאני אשאל פה כבר כדי לא לפתוח עוד יון:אני דואג תמיד שבכונן c, שהוא כונן של 10 ג'יגה ובו מותקן xp, יהיו לפחות 4 וחצי ג'יגה פנויים. זה מעט מדי\יותר מדי\בדיוק במידה שצריך?
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים בשביל "לחבר" אותו כביכול עם כונן נוסף אתה תצטרך בקר IDE ולהפעיל את שני הכוננים בRAID (אני חושב RAID0). ככה יהיה לך כונן אחד, גדול ומהיר יותר משני הכוננים ביחד.
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים מחבר בשביל "לחבר" אותו כביכול עם כונן נוסף אתה תצטרך בקר IDE ולהפעיל את שני הכוננים בRAID (אני חושב RAID0). ככה יהיה לך כונן אחד, גדול ומהיר יותר משני הכוננים ביחד. אני לא רוצה לחבר את הדיסקים הקשיחים עצמם, אני רוצה לחבר כונן בווינדואוז משניהם ביחד. הבעיה שהכונן הזה כבר קיים ויש בו המון דברים אז אני שואל אם אפשר לצרף אליו את כל השטח של הדיסק הקשיח החדש שאני אקנה.
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים RAID0 זה מצב שבו הכוננים המחוברים למחשב יוצרים כונן אחד (וירטואלי) גדול ומהיר יותר. אם אין לך בקר RAID במחשב אז זה אומר שתצטרך לקנות אחד כזה, ולא, לא תוכל לעשות את זה בלי לפרמט את הכונן הקיים.
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים מחבר RAID0 זה מצב שבו הכוננים המחוברים למחשב יוצרים כונן אחד (וירטואלי) גדול ומהיר יותר. אם אין לך בקר RADI במחשב אז זה אומר שתצטרך לקנות אחד כזה, ולא, לא תוכל לעשות את זה בלי לפרמט את הכונן הקיים. אז מה זה?2. אין לך צורך לפרמט או להשתמש ב Partition Magic אלא פשוט להיכנס לDisk Management (לחצן ימני על המחשב שלי -Manage-Disk management )ולבנות אותם שם.הוא סתם מזיין בשכל? =\
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים ברוב הבקרים לא צריך לפרמט את ההרדיסק בשביל לבנות RAID0אפשר לבצע RAID0 גם בלי בקר דרך תוכנה הבנויה בתוך הוינדוס, זה איטי יותר ובעייתי יותר.
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים מחבר ברוב הבקרים לא צריך לפרמט את ההרדיסק בשביל לבנות RAID0אפשר לבצע RAID0 גם בלי בקר דרך תוכנה הבנויה בתוך הוינדוס, זה איטי יותר ובעייתי יותר.ואתה ממליץ לי להמנע מזה?
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים על ידי המרת הדיסק קשיח לדיסק דינמי אתה יכול לעשות את הדברים האלו.אבל הדרך הכי טוב היא לבנות מערך Raid 0.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.