עבור לתוכן

הגעתי ל-FSB 200, אבל יש תקלה.צריך עזרה לגביי זה (כדאי לי לשים מתח 1.9?). עמ' 4

Featured Replies

פורסם

אתה על יחס זיכרון:מעבד 5:6

תשנה את היחס ל 1:1 ואז הזכרונות ב 175 מה"ז יהיו על 350.

ב 200 מה"ז הם יהיו על 400(פי 2 בגלל ה DDR)

• תגובות 35
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה אחי.

אני כבר אנשה את זה עכשיו.

פורסם

בבקשה :)

פורסם
  • מחבר

נוצרה לי בעיה עם ה-OC:

prime95%20error.jpg

מה אני אמור לעשות עכשיו? אם לא שמתם לב אז בתמונה יש את התוכנה PRIME95, ובה יש את התקלה שנוצרה אחרי שהעליתי FSB:

CPUz.jpg

memory.jpg

אני לא מבין למה יש לי את התקלה הזאת. טמפ' המעבד לא עולה מעל 47C והלוח אם על 31C (זה במאמץ הטמפ' האלה).

הזיכרון, אתם כבר יכולים לראות על איזה MHZ הוא פועל, לא נדמה לי שזה בגללו.

היחס CPU/DRAM RATIO שמתי אותו על 6:6 (זה כמו 1:1, לא?).

מה אני אמור לעשות? אני רוצה להמהיר את המעבד בעוד 2000GHZ, אבל אם אני מעלה אותו ב-10GHZ אפילו מופיע לי מסך כחול (על FSB 189 הופיע לי מסך כחול).

פורסם

אחי אתה על מתח מקורי תעלה אותו קצת..

פורסם
  • מחבר

אבל אני בכלל לא עברתי את ה-200FSB. אני עדיין ב-184FSB (הורדתי כדי שיהיה יציב), אאז לא נראה לי זה בגלל המתח.

אם כן (ושמישהו נוסף יביע דעה בבקשה) לכמה להעלות את המתח?

ו-6:6 זה 1:1?

פורסם

מה הקשר עם הגעת ל 200 או לא??

תעלה את המתח ל 1.7 ותראה שזה יעבוד לך

פורסם
  • מחבר

אחי, כולם עושים OC ל-200FSB ואף אחד מהם לא מעלה מתח לזה. ואלה שכן מעלים מתח נמצאים ממש קרוב ל-FSB 200: 199/198...

אני עדיין בFSB 184 ואתה רוצה שאני אעלה מתח?!?!?!?!?!

זה פשוט נראה לי קצת מוזר, ואני לא אקח סיכון מיותר אז אני אחכה פה לתגובה נוספת.

תודה בכל זאת אחי.

פורסם

כל מעבד והסטפינג שלו, יש מעבדים שגם עוברים את ה 220 בלי להעלות מתח ויש כאלה שצריכים תוספת מתח כבר ב 175.

ואין שום סיכון בלהעלות את המתח ל 1.7, אתה יכול גם להגיע ל1.85 בלי לסכן את המעבד...

פורסם
  • מחבר

אחי, אני באמת מודה לך על הניסיון לעזור, אבל כמו שאמרתי: אני מעדיף לחכות לחוות דעת נוספת. לא מתכוון להעליב אותך או משהו כזה אחי, אבל אם יקרה למעבד הזה משהו (כמו שהאחריות תפוג ממנו) אני לא אוכל לקנות עוד מעבד למשך ארבעת החודשים הבאים וכך אני אהיה תקוע בלי מחשב.

אז לא יקרה כלום אם אני אחכה עם מחר בצהריים, אני בטוח שעד אז מישהו אחר יגיב ויגיד שאתה צודק.

פורסם
  • מחבר

טוב, התחלתי את כל ה-OC מההתחלה ואז ישר העליתי את ה-FSB ל-183 על מתח מקור.

הפעלתי PRIME95 במשך 50 דקות ולא היו תקלות. טמפ' קבועה על 44C במאמץ.

אחרי זה ניסיתי להעלות את ה-FSB ל-194. הווינדאוס בכלל לא עלה, אז הלכתי והעיליתי את המתח ל-1.675. הפעם ווינדאוס לא ממש עלה, רק הופיעה לי שגיאה שלווינדאוס חסר קובץ ומסויים ולכן הוא לא יכול לעלות ??? ??? ???

ה-OC השפיע על זה?

טוב, אז בכל מקרה, הלכתי והעיליתי את המתח ל-1.7 והורדדתי את ה-FSB ל-191. אחרי זה הווינדאוס עלה כרגיל, אבל כשהפעלתי את PRIME95 אני ישר קיבלתי שגיאה:

error%202.jpg

מה אני יכול לעשות עכשיו? טמפ' די נמוכה, לא עוברת את ה-44C, מקסימום 45C.

מתח כבר ניסיתי 1.675 וגם העליתי בסוף ל-1.7.

אז מה נשאר לי לעשות?

פורסם

1.85

פורסם
  • מחבר

אחי, בבקשה אל תזרוק כך סתם מספרים.

בבקשה רק אנשים שמבינים בנושא שיגיבו פה.

אני דיברתי עכשיו עם מישהו והוא אמר לי שהכי גבוהה שכדאי לי לעלות במתח זה 1.8. ואתה אומר לי 1.85!!!!

פורסם

דבר ראשון 1.85 עדיין לא מסכן לך את המערכת, ושים לב שכששמת על 1.7 המעבד קיבל רק 1.68 שזה כולה 0.30 וולט יותר מהמקור, וזה קורה בגלל שהלוחות של אביט מורידים קצת מתחת למה שקובעים להם לתת.

אז אם אתה שואל בפורום ואתה מצפה לקבל פה תשובות, אז תקבל אותם ואל תגיד, לא זה לא זה וכאלה, אם אתה לא רוצה לקבל תשובות אל תשאל שאלות ובבקשה אף פעם אל תגיד למישהו שהיא לא מבין!

פורסם
  • מחבר

אז אם אתה שואל בפורום ואתה מצפה לקבל פה תשובות, אז תקבל אותם ואל תגיד, לא זה לא זה וכאלה, אם אתה לא רוצה לקבל תשובות אל תשאל שאלות ובבקשה אף פעם אל תגיד למישהו שהיא לא מבין!

קודם כל אחי, אף פעם לא טענתי שאתה לא מבין ב-OC.

דבר שני אני לא אמור לרוץ ולעשות כל מה שמשתמש פה אומר לי לעשות. אני לא מכיר אותך (כשמשתמש בפורום הכוונה), ובגלל זה אני לא יכולתי לסמוך רק על המילה שלך ואמרתי שאני מעדיף לחכות לעוד מישהו שיגיב פה ויאמת את הדברים שלך. אתה פשוט הבנת אותי לא נכון.

ואני שאלתי משתמש אחר, והוא אימת את הברים שלך ואמר לי להגיע ל-1.8V גם, אם אני אצטרך.

ושוב אחי, אל תיעלב, אתה פשוט לא הבנת את הכוונה שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים