עבור לתוכן

הכרטיס הכי שווה ביצועית עד 400 דולר (בארה"ב )

Featured Replies

פורסם

אני גר בסן דיאגו ארה"ב וכבר קניתי מחשב פצצתי , שאני מתכוון להביא אותו לארץ . עכשיו רק הכרטיס מסך חסר לי . כבר הרבה זמן לא קניתי מחשב אז לקח לי קצת זמן להבין מה הולך היום ... אבל בעניין הכרטיסי מסך כבר ממש אין לי מושג , אני חושב שאני ילך על ה- 9800XT .

מה אתם חושבים ? שווה את ההשקעה ? של איזה חברה כדאי לקנות ? אולי יש כקטיסים שיותר שווים מחיר / ביצועים ?

התקציב שלי עד 400 דולר ( בארה"ב) - בארץ זה אולי יהיה יותר יקר .

תודה !!

• תגובות 57
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מחשב פצצתי תן מפרט

הכרטיס הכי טוב ב400$ הוא Geforce 6800GT !

פורסם

באמת תן מפרט.

ואין פה שאלה אפילו, לך על ה- Geforce 6800 GT.

פורסם

יש פה שאלה השאלה היא מה המפרט שלו אם אין לו ספק 350W אמיתי ומעלה ואין לו מעבד חזק לא שווה לו ללכת על כרטיס כזה כי המפרט יגביל אותו מאוד או לא יאפשר לו לעבוד בכלל(הספק) לכן הוא צריך לתת מפרט.

פורסם

נו כל כך בעיה להחליף ספק? בארה"ב זה גרושים

פורסם

ה 6800GT לא זולל חשמל כמו ה 6800U, ואם מישהו מודאג אז מקסימום לוקחים X800 פרו

בשום פנים ואופן לא 9800XT.

ואני מקווה מאוד שיש לבחור לפחות איזה אנטק/אנרמקס 430W או משהו כזה (הם עולים שם באיזור ה 65$, פשוט בושה לחסוך בדברים כאלו כשקונים מחשב כזה).

והכי חשוב, כשאתה מביא את המחשב לארץ תבדוק עשר פעמים שכיוונת את הספק ל 230V אחרת המחשב שלך עלול להפוך לגוש מפוחם.

פורסם

אחח...

תעיד ערימת הספקים היקרים של פורטרון שיושבים שרופים במעבדה למה כדאי לבדוק אם הספק מכוון ל 230 כשמוציאים אותו מהקופסה :)

פורסם

PRE ORDER GF 6800GT FROM PNY FOR 329$!!

הכי הכי מעולה!! ;)

פורסם
  • מחבר

טוב עד כמה שאני מבין במחשבים (הייתה לי הפסקה של שלוש שנים ... ) יש לי מעבד P4 3.2 עם 1 מגה CACHE . זיכרון 512 של CROSSAIR 3200 הייתי יכול ללכת על 4000 אבל אני לא OC ורציתי משהו יציב . לוח אם - ABIT לא בטוח מה השם אבל עם ה-CHIPSET הכי חדש ( לא שזה משנה משהו ...) . והארד דיסק SATA ( מגניב דווקא מה שעשו לדיסקים החדשים עם החיבור SATA יש לו גם זמן גישה 8.9 עם 8 מגה BUFFER . נשמע לי כמו מחשב ברמה לא רעה אז לא נראה לי שיהיה בעיית צוואר בקבוק איפה שהוא .

לפי הסקר הבינוני כנראה שעשיתי הייתי משוכנע שב-400 דולר 9800XT זאת תהיה הבחירה הכי טובה .

אני באמת מצטער שאני ממש לא מבין היום במחשבים ( פעם ידעתי ) דברים משתנים כ"כ מהר . אז אם תוכלו קצת להסביר לי למה GFORCE היום לוקח את 9800 . תודה !

פורסם

אתה לא בעניינים מבחינת מפרט קנית אחלה מחשב עכשיו בו נחדש לך קצת בתחום כרטיסי המסך.

לאחרונה יצא "דור חדש" של כרטיסים סידרה 6 של NV וגם מבית ATI

הנה של NV מהיקר אל הזול

6800U

6800GT

6800

של ATI

X800XT

X800PRO

עכשיו המחירים הם בין 250 דולר ל600 דולר הכרטיסים בתקציב שלך הם X800PRO ו6800GT הGT יותר טוב ובהפרש משמעותי ושלא נדבר על ההפרש בינו לבין ה9800XT שעליו חשבת הוא כרגע הכרטיס HIGH END הכי משתלם זו לפחות דעתי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז 6800GT יכול לעלות כמה ? איפה הכי זול למצוא אותו באינטרנט ?

דרך אגב , האם שווה ההשקעה של עוד 200 דולר לעבור ל- 6800U ?

פורסם

ממש לא שווה את ההשקעה. הGT לא בהרבה פחות חזק מהU והU לא שווה את המחיר שלו בכלל

פורסם
  • מחבר

אחלה אז אני הולך עליו ... אז מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותו הכי זול ?

פורסם

http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-150-069&depa=0

זה הכי טוב מניאג אומנם לא הכי זול

יש את זה שמוחלש בקצבי רענון ועולה בערך 50 דולר פחות לדעתי לא כדאי לקנות:

http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-130-203&depa=0

יש גם של chinatech לא מוחלש בקצבי רענון כמו הקודם

http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-145-085&depa=0

אבל יקר בהרבה מהXFX ,הראשון

יש גרסאות אם dual dvi במקום dvi+d-sub יקרים יותר מאחרים

בשביל מחירים הכי נמוכים חפש ב www.pricewatch.com

אבל אל תקנה גרסה מוחלשת בקצבי רענון

פורסם

טומי, PNY - הכי הכי טוב? לאחרונה יש שמועות שבכרטיסים שלהם יש נעילת OC, ואתה לא יכול להמהיר יותר מכמה מהצ''ים לזכרונות ולליבה. תתחדש. ;)

אגב הכרטיסים הגי טובים הם של BFG, שבא עם אוברקלוק מהקופסא, והזה של Albatron - שבא עם אותו PCB, ראם, קבלים, 2 חיבורי מולקס ו- 2 חיבורי DVI, כמו שיש לאולטרא בדיוק - ז''א - אולטרא מוחלש, אפשר להגיע למהיריות שלו על קירור סטוק ומתח סטוק (ההבדלים היחידים הם המהירויות שעון וההיט-סינק :)).

ולגבי ספק - לא הייתי מתפשר על פחות מ- 460W של חברה טובה כמו Forton, Enermax ואנטק אם אין ברירה, אבל בחו''ל אין כמו ה- Forton530W... הכי טוב בעולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים