עבור לתוכן

התלבטות בהחלפת זיכרון

Featured Replies

פורסם

תפנה אתה בדואר פרטי ל UNLEASH. הוא חדש. תבדוק רק שהמעבד שלו עובד ב 200 ולא ב 266 או שהזכרון שלך יודע לעבוד גם ב 133.

תציע לו בחצי מחיר שזה  200  ותפטר מה SDRAM  והופ כמעט כיסית הכל. ואללה, איזה מזל יש לך....חחחח.... גדול........ LOL   :) :) :)

עריכה: חבל שלא שיחקת בלוטו.....

פורסם

אבל אני עדיין רוצה לדעת איזה סוג אני צריך כי כרגע יש לי רק 128 ואני לא יודע אם 256 נוספים יספיקו לי

פורסם

איזה מעבד יש לך?

עריכה: ו 384 בשביל כזו מערכת זה בכלל לא רע. תבין, SDRAM עולה הרבה כסף היום ולא שווה את הכסף. אם לקנות אז רק משומש.

פורסם

יש לי 1400 ואני משתמש במחשב בעיקר למשחקים

אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא חושב שהמעבד הוא מה שיגביל אותי לכן רק הזיכרון יגול להוות בעיה

ועדיין לא עניתם לי איזה סוג של sdram אני צריך

פורסם
  • מחבר

PC133 זה מה שיש לי, אני לא יודע איזה מוכרים.

גם אני משתמש במחשב שלי בעיקר למשחקים, ואם אתה בונה על קניית משחקים חדשים שיצאו בקרוב אז אני ממליץ לך לשפר את המחשב באמת. אם אין לך Windows xp אז 384 זיכרון בהחלט יספיק לך, אם יש לך windows xp אז זה יספיק לך לפחות זמן. אני רוצה עוד זיכרון בשביל להפעיל את המשחקים שלי ברמת פירוט גבוהה יותר וגם בשביל משחקים עתידיים.

פורסם

1) לדעתי יש לך גם מעבד עם באס 200 ואז הזכרון של ZOBY זה בדיוק מה שאתה צריך. תעלה תכנה ותבדוק.

2) יש בלוח שלך 3 סלוטים לזכרון. אם של ZOBY זה 1X256 ושלך זה 1X128 אז נשאר לך עוד סלוט פנוי ותלפש עוד 1X256 או 1X128. גם 384 יהיה שיפור מאוד משמעותי לעומת מה שיש לך היום.

ZOBY - אצלך זה DIMM יחיד?

עריכה: OK אם כתוב על של ZOBY 133 אז זה בטוח יעבוד אצלך.

חוץ מזה גם  ה 5200 שלך ZOBY הוא לא מציאה גדולה. הוא יספיק כרגע בלי פילטרים . בעתיד, גם אותו תצטרך להחליף.

עריכה: אני צריך ללכת, עוד משהו?

פורסם

128 dimm sdram doubke bank 168 pin

זה היה סוג הזיכרון שלי והוא פועל ב133

המעבד שלי פועל ב266 נראה לי

פורסם
  • מחבר

הממ... מה זה DIMM?

אני יודע שה5200 שלי הוא לא מציאה גדולה ואני יודע שאני אצטרך להחליף אותו מתישהו, אבל לעומת הGF2 200MX 32MB שהיה לי, זה שיפור רציני... משחקים מפסיקים לתמוך בGF2 והייתי צריך תחליף.

פורסם

128 dimm sdram doubke bank 168 pin

זה היה סוג הזיכרון שלי והוא פועל ב133

המעבד שלי פועל ב266 נראה לי

לדעתי המעבד שלך הוא 200 אבל זה לא משנה. אם כתוב על הזכרום של ZOBY שהוא PC133 והוא עובד אצל ZOBY ב 100 אז זה מהסוג שעובד גם ב 100 וגם ב 133 ואין בעיה בכל מקרה.

DIMM זה הסטיק של הזכרון. יש לך 1 של 256 או 2X128?

פורסם
  • מחבר

אחד של 256.

מכרו לי עם המחשב בזמנו 2 של 32 (היה לי 64 זיכרון בהתחלה), זה היה עלוב כשגיליתי את זה...

פורסם

יש כאן טעות

לפי הפלט שzoby הביא בדף הראשון, הזכרון הנוכחי שלו הוא pc100 כנראה, יכול להיות שזה 133, אבל צריך לבדוק מה כתוב על הסטיק.

פורסם

אז בכלל UNLEASHED לא מפסיד כלום, כי נשאר לו סלוט פנוי והוא יוכל להוסיף עוד זכרון אם לא יספיק לו.

אם החלפת אז גם הזכרון יחסית חדש.

UNLEASHED, יש לך הזדמנות טובה, תסגרו מחיר ובכל זאת תבדקו שזה עובד על הלוח כי לפעמים יש הפתעות.

פורסם

יש כאן טעות

לפי הפלט שzoby הביא בדף הראשון, הזכרון הנוכחי שלו הוא pc100 כנראה, יכול להיות שזה 133, אבל צריך לבדוק מה כתוב על הסטיק.

הוא אומר שכתוב PC 133. זה אומר שיכול לעבוד ב 133 ואצלו עובד ב 100. זה הסוג הכי סבבה. בכל זאת שיבדקו על הלוח.

עריכה: מפה אתם יכולים להסתדר לבד. לילה טוב.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום 

יש לי לוח אם A7N8X של ASUS ומעבד + amd atlon xp 2000 כרגע יש לי 128X2 MB RAM 333MHZ ואני רוצה לשדרג ל 512 ddr 400Mhz MB (256X2) רוצה לדעת אם המעבד תומך ב400 MHZ שאני לא ישלם סתם

תודה מקווה שתענו מהר

נ.ב. אפשר גם לשלוח את התשובה לאימייל שלי

Snir_Guetta@Walla.co.il

:s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים