עבור לתוכן

PCPRO נסגר

Featured Replies

פורסם

זאת הסיבה שגיביתי עכשיו את כל התכנים שלי שבאתר (אין שם יותר מדי... התקנון, ה-FAQ וכ-900 הודעות בפורום).

הסבר...

שמת לב שהחתימה שלי (Prog.) היא תמיד חלק מההודעה ולא מהפרופיל? זה לא מזיק כשמבצעים חיפושים בפורום... ;)

וכן, אני יודע שאפשר לבצע חיפוש הודעות לפי שם משתמש, אבל משום מה זה לא תמיד אמין באותה מידה.

Prog.

• תגובות 62
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באמת יום עצוב...

חבל, חבל שסצנת החומרה בארץ נשארה עם שלושה אתרי חומרה שרק שניים מהם אובייקטיבים... :'(

אבל זה היה צפוי, האתר לא התעדכן מבחינת כתבות, הפורום התדרדר והצוות שהיה שם הוא לא הצוות שבנה במקור את האתר... זה היה ברור...

שלושה? ??? ספרתי 7 פעמים ולא הצלחתי להגיע לשלושה :(

פורסם

לפי דעתי צוות פיסיפרו - יכולים להשתלב באתר ואף לעזור לו

כמו כן אני מציע לשלב את הביקורות והמאמרים שהיו בפי סי פרו - במיוחד כתבות על לינוקס וכל השאר

ביי

מיכא - אישרגיל

פורסם

עם כל הכבוד לך RegularMan, צוות PcPRO יחליט לעשות מה שהוא רוצה עם עצמו וזו היא ההחלטה שלו (ושל כל אחד בנפרד)... שים לב שזכויות היוצים על הכתבות הן של כותב הכתבה בלבד, וכאמור הוא יעשה איתן מה שהוא רוצה.

אבירם, התאכסנתם על השרת של פלונטר, זה לא עלה לכם גרוש, מלצמת אינטרנט פשוטה (לאתר דל תקציב) עולה כ- 400 שקלים והיא יכולה לצלם ב- 640x480 - הרבה יותר מרוב התמונות שבאתר (ולדעתי זה מספיק ביותר)... זה לא שאני מפקפק בדריך, אבל אל תגיד לי שלא היה לכם כסף...

פורסם

חבר'ה חבר'ה

זה לא יפה

זה היה אתר חומרה אובייקטיבי-משהו שנסגר

ואתם כבר מדברים בעיניים בוהקות על למה הוא נסגר?

הגיוני מאוד שהמנהלים יקחו את הכסף מהבאנרים.. זה שאתם לא עושים את זה, כל הכבוד.

זה אתר פרטי, ויכול להסגר ממספר גדול של סיבות, בין השאר, גם החלטה שהאתר לא רווחי יכולה לסגור אותו.

פורסם

באמת יום עצוב...

חבל, חבל שסצנת החומרה בארץ נשארה עם שלושה אתרי חומרה שרק שניים מהם אובייקטיבים... :'(

אבל זה היה צפוי, האתר לא התעדכן מבחינת כתבות, הפורום התדרדר והצוות שהיה שם הוא לא הצוות שבנה במקור את האתר... זה היה ברור...

Mentor.org.il הוא האתר השלישי...

פורסם

אנשים, מספיק!

אני לא רוצה שהת'רד הזה יהפוך לוויכוח נוסף, לא בין PcPro לבין HWzone ולא בין משתמשי HWzone לבין עצמם.

פורסם

אנשים, מספיק!

אני לא רוצה שהת'רד הזה יהפוך לוויכוח נוסף, לא בין PcPro לבין HWzone ולא בין משתמשי HWzone לבין עצמם.

אל תדאג, הוא לא.

פורסם

באמת יום עצוב...

רק חבל שמעדכנים אותו פעם בחודשיים.......

פורסם

באמת יום עצוב...

זה בגלל שכל הצוות עכשיו בצבא.

פורסם

חברה נא לא להגזים מריבות לא מועילות

גם אני הכרתי את האתר וחבל שהוא נסגר אני מאחל בהצלחה לכל אנשי הצוות ושיצורפו לאתר מכובד זה

פורסם

Enough is enough.

פורסם

את'לון! אוהבים אותך!! :D

פורסם

אין שום סיבה לסגור את הת'ראד. הוא נועד הגיב לסגרית האתר המכובד PcPro.

ואם התבקשתם להפסיק לריב, ולסחוף את נושא הדיון לעניין אחר ואישי.. אז אתם לא תמשיכו את הויכוח חסר שחר הזה ולהתעלם בקשתנו הסבירה וההגיונית.

הפורום הוא לא מקום להתנצחות אישית.

ואם תמשיכו להעלתם נטפל בכך בחומרה.

ולעניינינו,

אני רוצה להביע צער על סגירתו של האתר, אני אציין ואומר שלדעתי היה זה צעד שגוי, אך אכבד את החלטת הצוות.

בתור מייסדי האתר PcPro, אני מכיר את יואב אישית, וגם עם רועי יצא לי לשוחח, אנשים רציניים עם המון כוונות לעתיד.

כמו כן, בתור חלק מצוות אתר כרגע, אני מכיר יודע וזוכר טוב מאוד את הקשיים שיש באתר חומרה בישראל, עם צוות צעיר.

אני גאה מאוד בקהילה וסצנת החומרה שלנו, של כולנו. השגנו המון ב-3 קצרות מאוד. ואני צופה לכולנו עתיד וורוד מאוד.

אני מקווה חבר'ה שתחזרו ותפתחו את האתר בקאמבק עם - Hardware -Israel המנוח.

הראשון, המקורי.. והאבא הרוחני של כולנו לדעתי.

אם תזדקקו לתמיכה, לעצה, ולכל בקשה אנחנו צוות האתר HWzone נשמח לעזור.

בהערכה, וכבוד רב.

אורי סולימני, x-pcpro, x hardware-israel..

HWzone.

פורסם

זה בגלל שכל הצוות עכשיו בצבא.

אני רק מקווה שכאשר מרבית הצוות של HWzone יתגייס מצבו HWzone של יהיה טוב יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים