פורסם 2004 ביולי 1321 שנים ftp://ftp.abit.com.tw/pub/download/drivers/sata/silicon/3112a/1.0.0.28/disk12.exe ;DNote: The BIOS version should coincide with the proper driver version.BIOS V4.2.1.2 => Driver v1.0.0.28BIOS V4.2.0.0 => Driver v1.0.0.28BIOS V4.1.5.0 => Driver v1.0.0.22
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים מחבר אחי ניסיתי עם הדיסקט הוא נותן לי שלוש אפשרויות אני בוחר בראשונה בפעם הראשונה שאני מנסה וכולם לוחץ אנטר הוא ממך ושוב אומר לי שלא מותקנים דרייברים או שהוא לא מזהה HD וכך גם בפעם השניה מה לעשות ?
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים קודם כול צריך לפרמט אותו.... דרך ה--fdisk...ואז להגדיר מחיצה.....ואז להוריד את הדרייבר הסיריאלי של הדיסק... להעתיק לדיסקט... ואז לעשות את מה שרשום שתי הודעות מעלי....(שלי)לא חייבים..... במהלך התקנת הוינדוס אם הוא מזהה שיש כונן בלי פרטישן הוא שואל אם אתה רוצה שהוא יפרמט ויגדיר מחיצה.....(כל זאת אחרי ה F6 והדיסקט של ה SATA ...)
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים כנס בביוס ל intergrated peripheralsserial ata controller צריך להיות על enabled
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים תחפש ת'דיסקט שמגיע אם הלוח אם שלך.... חייב להיות ....מקסימום ואין... לך לבן אדם / חברה שמכרה לך ת'מחשב ותבקש תדיסקט..... או שכנס לאתר של אביט .... שלח להם מייל (תבקש במייל את הדרייבר sata ).... והם כבר יחזרו אליך..
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים מחבר יש לי אותו הבעיה היא שאני מכינס אותו הוא רושם לי שלוש שמות של דרייברים ואז אני בוחר אחד נכון ! ואז הוא מתיק כאילו ולא עטושה כלום הוא לא ממשיך בהתקנה
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים אם ההתקנה לא ממשיכה אז כנראה שלא לחצת על הכפתור שצריך כדי להמשיכהצריך ללחוץ ENTER אחרי ההוספה של הדרייבר SATA כדי להמשיך
פורסם 2004 ביולי 1421 שנים בכלל לא הגזמתיהוא רושם לי שלוש שמות של דרייברים ואז אני בוחר אחד נכון ! ואז הוא מתיק כאילו ולא עטושה כלום הוא לא ממשיך בהתקנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.